Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול להמליץ לך.

יכול לספר לך על אכזבה מ- ASUS Transformer Book ששימש אותי לנסיעות, כלומר סה"כ לא עבד קשה מדי (במצטבר כמה שבועות בשנה), אבל בגיל שלוש שנים ומשהו הוצאתי אותו לקראת נסיעה ומצאתי אותו מת. והאמת היא שגם קודם היו לי בעיות עם הזכרון שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה חושב על חיים קצרים נסה איזה טאבלט סיני ב-100 דולר (או טיפה יותר) מגירבסט ואחיו, עם מדבקות עבריות על המקלדת. האמת היא שכל הז'אנר הזה נתקע קצת עם מעבדי ה-Z8350 אבל אולי יש גם סלרונים קצת יותר מודרניים.

אלי תמצא איזה משהו מוקשח שיעמוד בטלטולים של ילד צעיר. אתמול חיפשתי לאמא שלי נרתיק לאייפד וראיתי התקנים שאמורים לשמור עליו, אבל איפד זה כבר עניין של 1800 ש"ח ומעלה לא כולל מקלדת, ועם פוטנציאל גדול לגניבה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הילד בביה"ס אמור לעשות עם הטאבלט? לכתוב סיכומים וכו'?

אפשר לחשוב בכיוון טאבלט אנדרואידי, מקלדת פיזית קטנה עם חיבור OTG או BT אפילו.

על איזה תקציב מדובר?

מבחינת אמינות לדעתי היום אנדרואיד יותר יציב מ-Win10 בטח עם הבעיות שצצות להן לאחרונה בעידכונים שונים שם.

מבחינת משקל זה בד"כ גם יותר נמוך באנדרואידים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שימושים בסיסיים, לסכם וכו'

ראיתי את ה galaxy 5se tab שאני יכול להשיג בסביבות 1700 ש"ח, מעדיף להוציא פחות.

הייתי מעדיף מקלדת משולבת להקל על הילד..

מגבלה קטנה בנוסף,רכישה בארץ.

פורסם

1700 ש"ח? אתה יכול לקנות אייפד "9.7 עם 32 ג"ב וכנראה גם מקלדת. השאלה היא האם אתה רוצה להוציא סכום כה גדול, עם הסיכון לכניסה, אבדן או נזק.

פורסם

מקלדת משולבת מגבילה אותך מאוד בבחירה, הייתי מוותר עליה ובוחר במקלדת קטנה מתקפלת (או מתגלגלת אפילו סטייל כזה - לא בהכרח המוצר הזה אבל משהו דומה).

וזה בתור מי שהיה לו כתיכוניסט מחשב כף יד Palm עם מקלדת מתקפלת שתקשרה עם המחשב ב-IR.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מקלדת - סדר גודל של כ-200 שקל (אם אתה מזמין מאיביי / אמזון זה יעלה פחות ויהיה לך יותר מבחר אבל זה לשיקולך)

נניח LG Rolley KBB70 אם אתה מחפש מינימום נפח בזמן שהיא מקופלת

או משהו בסגנון Logitech K375s אם אתה מעדיף מקלדת שיותר דומה לגודל מלא

טאבלט זה קצת יותר מורכב, הסמסונגים יקרים יחסית, אישית קניתי Lenovo Tab P10 X705L (ספציפית את הדגם עם סים 4G ו-64GB למרות שיש מקום לכרטיס SD), אבל זה עלה, כרגע ב-KSP במבצע זה 1390 שקל לדגם הזה, לא כולל קייס.

בלי 4G או 32GB זה 1290 שקל, בלי שניהם 1190 שקל.

יש את ה"אח הקטן" שלו M10, שבא עם רמקולים פחות טובים (2 רמקולים לעומת 4), מצלמות פחות טובות (5 ו-2 לעומת 8 ו-5 מגה פיקסל), בלי חיישן טביעת אצבע, סוללה (4850 מול 7000 מילי אמפר שעה), עבה יותר (8.1 מ"מ מול 7), כבד יותר (480 מול 440 גרם).

M10 בגירסת 16GB ו-2GB RAM יעלה 890 שקל, עם מודם סלולרי או 32GB ו-3GB RAM יעלה 990 שקל, עם שניהם יעלה 1090 שקל.

באופן כללי אני בדרך כלל שונא מוצרים של Lenovo, אבל הפעם אישית אני מרוצה ממנו, סוללה עצומה, רזולוציה יפה מאוד, יש מספיק RAM להריץ דברים, אנדרואיד יחסית עדכני (8.1 ומקבל עידכונים).

לייעוד שלו זה לדעתי יעשה אחלה עבודה, ובערך 500 שקל פחות מהסמסונג המקביל (P10, ה-M10 יעלה אפילו חצי מהסמסונג).

שים לב שזה לא הטאבלט הכי טוב, וגם לא הכי זול, זה משהו באמצע, בלי הרבה פשרות כואבות (לא בכיס ולא ביכולות)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מקלדת - סדר גודל של כ-200 שקל (אם אתה מזמין מאיביי / אמזון זה יעלה פחות ויהיה לך יותר מבחר אבל זה לשיקולך)

נניח LG Rolley KBB70 אם אתה מחפש מינימום נפח בזמן שהיא מקופלת

או משהו בסגנון Logitech K375s אם אתה מעדיף מקלדת שיותר דומה לגודל מלא

טאבלט זה קצת יותר מורכב, הסמסונגים יקרים יחסית, אישית קניתי Lenovo Tab P10 X705L (ספציפית את הדגם עם סים 4G ו-64GB למרות שיש מקום לכרטיס SD), אבל זה עלה, כרגע ב-KSP במבצע זה 1390 שקל לדגם הזה, לא כולל קייס.

בלי 4G או 32GB זה 1290 שקל, בלי שניהם 1190 שקל.

יש את ה"אח הקטן" שלו M10, שבא עם רמקולים פחות טובים (2 רמקולים לעומת 4), מצלמות פחות טובות (5 ו-2 לעומת 8 ו-5 מגה פיקסל), בלי חיישן טביעת אצבע, סוללה (4850 מול 7000 מילי אמפר שעה), עבה יותר (8.1 מ"מ מול 7), כבד יותר (480 מול 440 גרם).

M10 בגירסת 16GB ו-2GB RAM יעלה 890 שקל, עם מודם סלולרי או 32GB ו-3GB RAM יעלה 990 שקל, עם שניהם יעלה 1090 שקל.

באופן כללי אני בדרך כלל שונא מוצרים של Lenovo, אבל הפעם אישית אני מרוצה ממנו, סוללה עצומה, רזולוציה יפה מאוד, יש מספיק RAM להריץ דברים, אנדרואיד יחסית עדכני (8.1 ומקבל עידכונים).

לייעוד שלו זה לדעתי יעשה אחלה עבודה, ובערך 500 שקל פחות מהסמסונג המקביל (P10, ה-M10 יעלה אפילו חצי מהסמסונג).

שים לב שזה לא הטאבלט הכי טוב, וגם לא הכי זול, זה משהו באמצע, בלי הרבה פשרות כואבות (לא בכיס ולא ביכולות)

איך הוא לעומת ה samsung galaxy tab A - T510 ?

הסמסונג עדיף ? יש הצעה של 880 ש"ח עבור ה A עם 32GB

פורסם (נערך)

נראה דיי דומה, גם 8 ליבות, גירסאות 64/128GB שבאות עם 3GB RAM או 32GB שבאה עם 2GB RAM, בלוטות' בתקן קצת יותר מעודכן (5 מול 4.2 בלנובו), סוללה איפשהו באמצע 6100 מילי אמפר שעה בערך (P10 עם 7000, M10 עם 4850).

המסך של הלנובו נחשב טוב יותר (IPS מול TFT)

כמה יעלה ה-A עם 64GB?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...