Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, במחיר הזה זה תחרות מול ה-M10 בגירסה הזולה שלו, שזה אומר בלנובו 16GB מול 32GB בסמסונג, אנדרואיד 9 מול 8.1, סוללה טובה יותר, מסך TFT מול IPS, בלוטות' חדש יותר, מצלמות טובות יותר.

נשמע כמו רעיון טוב ללכת על הסמסונג, בסה"כ כחבילה הוא נראה לי עדיף כמעט בכל פרמטר.

המסך של הלנובו מצוין, אבל כל השאר פחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המלצה חמה - בטח בגלל שזה מיועד לילד לבית הספר - קייס מגן שיגן גם על המסך ומגן מסך מזכוכית (אפילו מאיביי להזמין 3-5 כאלה שיהיו בבית, הם יישברו ויצריכו החלפה, לשלם כל פעם 100 שקל על אחד כזה לא נחמד)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סתם עוד נקודה למחשבה.

יש את האופציה של כרום בוק. ולקנות בחו"ל (לא יודע מה המצב בארץ). מחשבים ניידים זולים מאוד מריצים מערכת הפעלה כרום (מערכת הפעלה לטאבלטים ומחשבים של גוגל) יש אפליקציות מהגוגל פליי. יש כאלה שמגיעים עם מסך מגע וכאלה שבלי. מה שבטוח תקבל הרבה יותר מטאבלט סיני עם רום שלא בטוח עובד ובעיות תאימות.

חשוב לציין, לא ניסיתי את הכרום בוק. כן ניסיתי טאבלט סיני וזה לא היה כיף.

פורסם

נראה לי שבמקרה שלך כרומבוק יתן את המענה המיטבי.

ב250-300$ תקבל מחשב עם מקלדת מלאה + מסך מגע ואפשרות להתקין אפליקציות אנדרואיד.

הכרומבוק של אייסר נראה לי שהכי יתאים לך

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ככה פות"ש כתב:

מגבלה קטנה בנוסף,רכישה בארץ.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חפש Lenovo YOGA Tab 3/Plus ממליץ מניסיון.

גם אני סולד ממוצרים של Lenovo, ולאחר סקר שוק שהקיף את כל הטאבלטים עד 1,500 ש"ח הוא הציע את התמורה הטובה ביותר.

חפש את גרסאות המעבד snapdragon 652/625, מגיע עם 3/4 ראם ובהתאם זכרון פנימי 32/64GB.

המסך ברוזלוציה גבוהה מאוד ביחס לשאר 2560X1600 והסוללה עם קיבולת מעולה. יש לו 4 רמקולים של JBL שיוצרים סראונד כביכול.

יש לו גם מעין מעמד מתכת שמאפשר להעמיד אותו בניצב לשולחן, בהתחלה חששתי מזה אבל לאחר שקניתי מצאתי את זה כמאוד שימושי.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אוקיי השוואתי אותו ל samsung tab A הסמסונג מציג נתונים טובים יותר וגם המחיר עדיף , נראה לי שאם אין סיבה מיוחדת נגד אלך על הסמסונג.

לגבי מ", לא ממש משנה..

• תוכן חדש...