Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד בפני רכישה של גיפ מהדגם הנ"ל, למה לשים לב?

האם יש "מחלות" ידועות מראש?

תודה.

אין כמו אלפא :)

פורסם

משעשע אותי להתעסק במחשבה שזה ג'יפ של JEEP אבל זה לא ג'יפ - כלומר זה SUV בקושי וממש לא רכב שטח.

כמו כל רכב של קונצרן קרייזלר או GM תשים לב בעיקר למערכות החשמל - תיקח את הרכב לבדיקה ייסודית ושיסרקו את כלל המחשבים שלו - מנוע, גיר (אם זה כן רכב עם הנעה כפולה אז גם לבדוק שאין תקלות מכוון הטרנספר המרכזי), מערכות ABS וESP

כמו כל רכב - באמת רצוי לקחת גם לבדיקה לפני רכישה וגם לבדיקה במוסך מורשה

אם יש סאן רוף - תחפש סימני נזילות ברורים וקרעים בגומיית האטימה של הסאן רוף עצמו.

מושבי עור - מה המצב שלהם? האם יש סדקים? קרעים?

תבדוק שכל החלונות עולים ויורדים כמו שצריך ושכל המתגים שלמים ולא שבורים כשאתה מנסה ללחוץ עליהם - כל דבר שמחובר לחשמל ברכב הזה תבדוק היטב.

זה מנוע 2.4 אז אני לא יודע אם זו תופעה מוכרת אבל ב3.7 המתוחנים נוטים לשרוק או להרעיש בהתנעות קרות בבוקר - עכשיו יהיה קשה יותר לאבחן את זה כי כבר לא קר מספיק בבוקר אז אולי כדאי לבקש במוסך שיסירו לרגע אחד את רצועת האביזרים במידה וזה אכן מותחן אוטומטי ושיבדקו אם שני הפולי מסתובבים שם חופשי - שוב, זה במידה ואכן ברכב הזה יש מותחן אוטומטי כמו במנועי ה3.7.

ועוד משהו שחשוב לבדוק שהוא אכן תופעה מוכרת בקונצרן - שעון סליל ההגה -> תוודא שלא דולקת לך במקרה נורה של כרית אוויר, תיקח את הרכב לסיבוב במגרש חניה ותעשה לפחות שני סיבובים מלאים לכל כוון - אם יש בעיה בסליל ההגה אתה כנראה תדע - זה חלק זול ותיקון יחסית פשוט אבל משום מה בארץ במוסך מורשה זה יעלה כמה אלפים. (מנסיון)

בכדי לתת לך נקודת ייחוס הרכב שלי הוא דודג' ניטרו שזה בפועל ג'יפ ליברטי KK

קרייזלר\מופאר איך שלא תביט על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...