Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את רישיון הרכב החדש וחשכו עיניי:

ברישיון המקורי הרכב מוגדר כ-ליסינג ואף שימש כליסינג נהג יחיד.[מגובה במסמכים מחברת הליסינג]

ברישיון החדש הרכב מוגדר כרכב השכרה,

מיותר לציין שהייתי במשרד הרישוי בעניין וניסו לערבב אותי עם כל מיני הסברים, שפוגעים באינטליגנציה, אפילו של ילדים שזה הרכב הראשון שלהם.

האם יש מה לעשות בעניין, כדי להגיע לאמת? מצורפות תמונות:

IMG_20190501_110620.jpgIMG_20190501_110729.jpg

אני פונה בזאת לכל אחד שיכול לעזור בעניין.

תודה.

פורסם (נערך)

בדקתי את זה.

הרכב היה רשום,[כמו בתמונה של הרישיון המקורי] ואף שימש, כרכב ליסינג בלבד, נהג יחיד. גם מגובה במסמכים נוספים שנמצאים אצלי.

כלומר, צריך שיהיה המשך למילה "השכרה" ולידה המילה "החכר".

משום מה, הפקידה שהייתה אמורה להקליד במחשב את הפרטים הללו, השמיטה את המילה "החכר" ויצרה הרבה כאב ראש.

הנזק שייגרם לי כתוצאה מזה במכירת הרכב הוא גדול מאוד.

השאלה היא, איך אני ממשיך מכאן? למי אני צריך לפנות כדי לתקן את הטעות שהם גרמו ברישום הרכב ברישיון?

YUVK

הבט שוב בשתי התמונות שצירפתי, בסעיף "רישום מקורי", שהפך פתאום, מ-"החכר\השכרה" ל-"השכרה" .

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

רכב אשר בעברו היה החכר ולאחר מכן הפך השכרה בשדה של רישום קודם יירשם השכרה

אולי זה מה שקרה. הרכב בן 5, חוזה ליסינג סטנדרטי הוא ל-3 שנים (לעיתים פחות). ייתכן שבשנתיים האחרונות שימש גם להשכרה.

לגבי הפסד במכירה -אין לך מה לחשוש. היום השווי של רכב כזה פרטי עם ק"מ נמוך הוא כ35000 ש"ח ביום ממש בהיר. רכב יד 2 מליסינג/השכרה, כעשיריה פחות. כשתחליט למכור, ההפרשים יהיו קטנים עוד יותר, משמעותית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

^

הרכב לא שימש כרכב השכרה.

הוא עבר טסט בסוף פברואר השנה, כאשר עדיין היה רשום כרכב ליסינג.

כל ההיסטוריה שלו נמצאת אצלי מיום עלייתו לכביש, כולל שם הנהג, והטיפולים שהוא עבר במוסכים.

משרד התחבורע, פשוט הפך אותו לרכב השכרה, בין רגע.

בקשר למכירתו העתידית, אנשים פשוט בורחים מרכבי השכרה, כאשר הם יודעים היטב מה הרכבים הללו עוברים.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם (נערך)

מתעלק.

איך אדם יכול לדעת באופן רשמי (לא ע"י מכתב אישור מחברת ההשכרה או משהו בסגנון) שהרכב שהוא הולך לרכוש היה בליסינג פרטי (10%-) לעומת למשל ליסינג קיבוצים\משטרה\ממשלתי (25%-)? ההבדלים בין ההפחתות הם מפלצתיים והרישום ברשיון הרכב הוא אותו הרישום??

הרכב שלי היה בבעלות ליסינג פרטי נהג יחיד, ויש לי אישור לכך מחברת ההשכרה שהבעלים הקודם ביצע דרכה את העסקה. מחר יכול לבוא פלוני ולומר לי שהוא לא סומך על שום מכתב ומוריד את המקסימום שהוא 25% מהמחירון?

ליסינג.JPG

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

בתשובה לשאלתך האחרונה - כן. גם בחברות מכירת רכב יד 2 , לא עושים הפרדה בין סוגי הליסינג השונים. בנוגע לצה"ל/משטרה - אמור להיות רישום "מקוריות מדינת ישראל"

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...