Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חידשתי ביטוח רכב ולאחר עיון בטפסים הבחנתי שמין הנהג הוא נקבה בניגוד למה שמסתתר לי מתחת למכנסיים.

סוכנות הביטוח מוסרת שככה הם מציינים תמיד לטובת הוזלה של מחיר החובה. במקיף הם מקפידים על פרטים מדויקים.

מה ההשלכות העתידיות במקרה כלשהו?

תודה

d8e9af64a65bdf2af9efd51d7646fb55.jpg

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

זה אומר שבמקרה תאונה יתאימו את המציאות למין הרשום בפוליסה (או בעברית, יורידו לך את הב&^*ים).

אני לא הייתי מסכים לקומבינה שכזו.

:turn-l:
פורסם

השאלה כמה זו 'קומבינה' מלוכלכת?

הסוכנת שלי טוענת שמדובר בפעולה שאינה נדירה בקרב סוכני ביטוח.

הרי אם החברה שלי תנהג מדי פעם ברכב אז הכל תקין. זאת אומרת שלחברות הביטוח מאוד קשה להתעסק עם סעיפים מהסוג הזה.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

טריק מסוכן.

סיבה מספקת להחליף סוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיכנס למחירון ביטוח באתר משרד האוצר. אם אין הבדל במחיר הפוליסה בין נהג לבין נהגת, וגילך מעל 34, לדעתי יכול להיות רגוע.

בכל אופן, כדאי שתהיה ברשותך אסמכתא כתובה שהודעת לסוכן על הטעות - ואז אתה לבטח מכוסה.

בכל מקרה הסעיף הזה תמוה, אם יש זוג ממינים מעורבים באותו גיל ונוהגים דרך קבע, שניהם מכוסים, ואם נפרדים אז פתאום אין כיסוי?!

פורסם

הכנסתי את נתוניך כאשר אתה גבר וכאשר אתה נקבה

נקבה מקבלת תעריף מוזל של כ 30 ש"ח תלוי בחברה.

בקש שיתמחרו לפי גבר

כדי למנוע סיבה ל"מסיבה" במקרה של תאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אם היה לי רכב בצבע אדום והיה רשום לי 'אדום מטאלי' בניגוד לרישיון רכב לא הייתי מסכים לזה. בכל מקרה של תאונה יחפשו את הפירצה הכי קלה בשביל לא לשלם לך, בטח ובטח אם מדובר במין הנהג שזה משהו שאי אפשר להתווכח עליו בניגוד לצבע...

פורסם

תודה חברים

כמובן שביקשתי מהסוכנת לתקן את הפרטים.

ניסתה לסחוט עוד 90₪ על השינוי.

מכעיס אותי הקלות הזו שבה סוכנת ביטוח מבצעת שינויים כאלו שעלולים בעתיד לדפוק את בעל הפוליסה.

• תוכן חדש...