Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כמו שכתבתי בכותרת - הצמיגים מנופחים קדימה 36 אחורה 34, וכשמסתכלים במחשב הרכב זה מראה את זה הפוך בגלל ההצלבה.

יש דרך לעשות משהו או לחיות עם זה (לא קריטי) ובהחלפה הבאה של הצמיגים להפוך אותם חזרה וזהו?

ניסיתי לעשות איפוס לפי איך שמראים באופל (Relearn) אבל כמדומני שזה רק "מכייל" את החיישנים בלחץ ספציפי פר גלגל ולא את המיקום שלו.

Opel Adam S 2017

פורסם

כשיש חיישנים בגלגלים, המספרים הסידוריים שלהם צרובים במחשב יחד עם המיקום שלהם.

על מנת לשנות את המיקום של החיישן נדרש תיכנות למחשב עם סורק יעודי.

סתם כך זה לא יסתדר..

יום טוב גם לך

פורסם

יש רכבים עם זיהוי מיקום ויש כאלו שלא.

יש לבצע איפוס לפי הנוהל בספר נהג ונסיעה רצופה של חצי שעה לפחות.

אם לא מסתדר אז כנראה שאין זיהוי מיקום למערכת TPMS ונדרש קידוד עם סורק מתאים.

פורסם

אם יש יותר ממקלט אחד עבור המערכת אז אפשר לבצע זיהוי מיקום, בשימוש באפקט דופלר.

יש מקרים שיש מקלט ליד כל גלגל ואז בכלל אין שום בעיה.

האמת שקשה לי להאמין שזה קיים באופל אדם.

פורסם

בפעם הבאה הכל יחזור לקדמותו.

אני לא רואה בעיה מיוחדת להמשיך לנסוע ככה בזמן שהמחשב מראה הפוך , כל עוד יודעים שזה בגלל ההצלבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
פעם הבאה תעשה הצלבה של צמיגים ולא של כל ג'נט עם הצמיג.

Sent from...somewhere

פעם הבאה אם אתה רוצה תתן עצה אמיתית, אם הייתי רוצה שישפשפו לי סט ג'אנטים שעולה עשירייה בכל החלפת צמיגים בהחלט הייתי לוקח את העצה הזו לתשומת ליבי.

ולאד - אכן זו לא בעיה בכלל לנהוג ככה, בסה"כ מדובר במיקום שלהם.

פשוט הייתי שמח לדעת אם יש דרך להפוך את זה במחשב הרכב בדרך כלשהי שהיא לא במוסך המרכזי (רק ההגעה לשם מייאשת), אבל זה כבר הבנתי מהתשובה של יגאל.

בסט הבא של החלפת הצמיגים אבקש שירכיבו אותם הפוך

Opel Adam S 2017

פורסם

אין צורך לפרק שום צמיג.

מה שצריך לעשות זה בעזרת סורק תקלות ייעודי לבצע קריאה של מס סידורי של החיישנים ומיקומם ולאחר מכן לשנות את הסדר שלהם במחשב ללא פירוק פיזי של אף חלק.

גם ברכבי רנו יש את הסיפור הזה.

פורסם
אם יש יותר ממקלט אחד עבור המערכת אז אפשר לבצע זיהוי מיקום, בשימוש באפקט דופלר.

יש מקרים שיש מקלט ליד כל גלגל ואז בכלל אין שום בעיה.

איפה קראת שזיהוי המיקום נעזר באפקט דופלר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

פות"ש, אתה צריך את ה-GM Reset Tool (כי האדם הוא מימי GM ולא פיג'ו). בהנחה ותהליך האיפוס אצלך הוא כמו אצלי באסטרה 2016 (ראה כאן, החל מ-If you replaced a wheel...), אתה יכול להגיע אלי ואעזור לך - יש לי את הסורק הנ"ל.

שלח ה"פ.

• תוכן חדש...