Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה נוספת שתירגמתי, תהנו.

מהירה יותר, קלה יותר, הזונדה F הקיצונית מוקדשת לאגדת המירוצים ג'ואן מאנואל פאנגיו- כאשר ה-F לקוחה משם משפחתו.

הכוח מגיע ממנוע ה7.3 ליטר V12 של מרצדס, ההספק עלה מ-574 כוחות סוס ל-594 כוחות סוס. הקג"מ עלה ב-71lb ft ל-560lb ft.

השיפורים שצויינו מספיקים לחסל 0.1 שניות מההאצה של הזונדה F מ-100-0 קמ"ש לזמן של 3.6 שניות. בלמים חדשים עשויים מסיבי פחמן סייעו בהפחתת המשקל של ה-F ב-50 ק"ג למשקל סופי של 1230 ק"ג.

ספויילר אחורי חדש מגביר באופן דרמטי את אחיזת הכביש והיצמדות ה-F לקרקע במהירויות גבוהות מאד. המהירות המירבית מגיעה ל-346 קמ"ש.

ה-F עולה 350,00 פאונד, בדומה למחיר של הרודסטאר.

3737_03.jpg

3737_02.jpg

3737_04.jpg

אדם.

פורסם

זה מדהים שכל פעם עוד מנסים לשדרג מכוניות על. כאילו שהזונדה לא הייתה קיצונית לפני השדרוג.

אני חייב להודות שהיא נראית מדהים!

בשדרוג הבא לדעתי יש להוסיף לה זוג כנפיים...

פורסם

חבל שאת הכנף האחורית הם לקחו מאותו ספק של "משפרי" ההונדה סיוויק בארץ

מצד שני פתח היציאה העגול של האגזוזים הוא רעיון גאוני (שנגנב מאופנוע איטלקי MV)

האוטו נראה הרבה יותר טוב בלעדיו, חבל שכמעט כל יצרניי העל לא יודעים לעצב כנף אחורית

כמו שפעם למבורגיני ידעו לעשות זאת עם הקונטאש ,שעד היום לא נוצרה מכונית על שמגיעה

לקרסולייה מבחינת העיצוב המזוות

.I'm a blocked user

פורסם

מה קשור יופי?!, הכנף היא בשביל יציבות וכוח הצמדה , .

במהירויות שהיא מגיע אליהן, צריך את זה, מצידי שתיהיה עליה כנף של בואינג 747,...זה לא לפוזה...

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...