Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC90 3.2 2008, נקישה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. ברשותי וולוו xc90 שנת2008 נפח 3.2 בנזין 6 הילוכים הרכב בנסיעה מחליף את כל ההילוכים כמו שצריך. ברגע שאני עוצר ומשלב לרוורס יש נקישה בגיר. אם אני משלב מפארקינג לרוורס בזריזות אין נקישה. רק כשאני מחכה מספר שניות ואז משלב לרוורס יש נקישה אם אני מרוורס מכניס פארקינג וישר מחזיר לרוורס בלי להמתין אין נקישה אבל כשאני עושה את הפעולה הזאת וממתין בפרקינג או בניוטרל ומעביר לרוורס יש דפיקה דיי חזקה.. המכונאי שלי התייעץ אם המכון גירים שהוא עובד איתו והחליטו שצריך להחליף סולנואידים. החלפנו סולנואידים(6) חדשים והבעיה נשארה. אשמח אם מישהו מקצועי יוכל לעזור בהכוונה או בתיקון.

פורסם

יש לבדוק את מצב תושבות המנוע.

תיתכן נקישה כתוצאה מחופש בציריה או גל הינע או תיבת העברה ודיפרנצאל.

כל חופש באחד מן המכלולים האלו יגרום לדפיקה בגיר בשילוב הילוכים.

ישנם רכבים שמספיק חופש קל בפעמון ציריה/ קרדן והגיר ממש בועט בשילוב הילוך.

צריכה בדיקה מעמיקה לוודא סופית שהבעיה בגיר לפני שמתחילים להחליף בו חלקים ולשלוח לשיפוץ יקר ומיותר.

פורסם
יש לבדוק את מצב תושבות המנוע.

תיתכן נקישה כתוצאה מחופש בציריה או גל הינע או תיבת העברה ודיפרנצאל.

כל חופש באחד מן המכלולים האלו יגרום לדפיקה בגיר בשילוב הילוכים.

ישנם רכבים שמספיק חופש קל בפעמון ציריה/ קרדן והגיר ממש בועט בשילוב הילוך.

צריכה בדיקה מעמיקה לוודא סופית שהבעיה בגיר לפני שמתחילים להחליף בו חלקים ולשלוח לשיפוץ יקר ומיותר.

תושבות החלפתי ועדיין אותה תקלה. השאלה אם ציריות או כל חופש אחר בתיבת העברה וכ'ו לא אמורות לתת דפיקה באופן קבוע כשאני משלב לרוורס? כי עם אני למשל בניוטרל ועושה רוורס ואז ניוטרל בזריזות ומחזיר לרוורס אין דפיקה רק כאשר הגיר למשל עומד 10 שניות על ניוטרל ואז אני מכניס לרוורס אז יש דפיקה חזקה

פורסם

הפעולות שאתה מתאר שעשית עם ניוורל רוורס לא מעידות על כלום, אתה למעשה גורם ללחצים בגיר להיבנות בצורה הדרגתית, גם אם יש בעיה בגיר וגם אם יש בעיה של חופש אתה למעשה גורם לו להתחיל בהדרגה ומבטל ולכן לא ניתן להסיק מזה שום דבר.

צריך להרים את הרכב על ליפט 4 עמודים, לבדוק בזמן שילוב האם קיימים חופשים ומהיכן בדיוק הנקישה ועד כמה היא חמורה.

• תוכן חדש...