Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מכשיר ברכב שמתחבר למערכת המקורית ומאפשר לחבר AUX ו USB אליה, קוראים לזה Connects2 , זה יחסית מוכר.

הכבל AUX הוא הבעיה, הוא מתפקד ככבל AUX לכל דבר, אבל מצד אחד החיבור שלו לפלאפון הוא 3.5 רגיל ומהצד השני למכשיר הוא חיבור שמזכיר סוג כלשהו של USB, בכל מקרה הכבל נקרע.

עשיתי חקירה עם כל סוגי ה USB שמצאתי ברשת ואף אחד לא דומה לו, בנוסף צריך לזכור שלמיטב ידיעתי USB רגיל לא מעביר סאונד כמו AUX אז זה לא בדיוק USB. פניתי לחברה אבל שירות הלקוחות המחפיר שלהם לא סייע לי, בנוסף הכבל המיוחד הזה לפי מה שראיתי יצא משימוש במכשירים שלהם וכעת זה 3.5 משני הצדדים.

אז מצ"ב תמונה של החיבור עצמו , אבל אני לא מצפה שיהיה אפשר לדעת במה מדובר על בסיס תמונה לא איכותית ,

אם מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם כבלים ותוכל לזהות את סוג החיבור אני אודה לו מאוד , בנוסף האם יתכן שהחברה יצרה כבל מיוחד רק למכשיר שלה?

תודה מראש

dN2rOYO.jpg

Miata ND2

פורסם

חקירה קטנה בגוגל הובילה אותי להסיק שזה או משהו שמכונה

11pin mini usb

או אחד מסוגי ה-MHL.

גוגל יהיה לעזרך מכאן.

עריכה:

במבט נוסף בתמונה זה בעצם משהו שמכונה 8pin mini usb.

• תוכן חדש...