Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר למה שתבחר, שני רכבים שונים מקטגוריות שונות (אבל ברור שהאיביזה כרכב היא יותר איכותית) אני לא רואה שום הצדקה לפיקנטו GT הזו, אם אתה הולך על פיקנטו כי היא יותר מתאימה לצרכים שלך אז תלך על הרגילה ותחסוך כסף מיותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אם כבר פיקנטו אז לקחת את ה gt, ההפרש 3 אלף אבל הgt מאובזרת יותר ובעיקר נראית הרבה יותר טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-EX מספיק מאובזרת, יש שם מולטימדיה מקורית, שליטה מההגה, ג'אנטים, חיישני רוורס מקוריים, מצלמת רוורס מקורית וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הgt מוסיפה חבילת צבע שמשפרת מאוד את המראה החיצוני לדעתי, בנוסף יש גג שמש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאני בדקתי על הc3 באחד מימי המכירות שלהם הציעו לי אותה ב90 לshine בנוסף יש עליה 5 שנים אחריות מלאה.

יש עכשיו 100 שנים לסיטרואן או אז יש מבצעים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אני גם הייתי בודק את ה C3 אבל זה הרבה בגלל שאני סאקר של עיצוב (וגם הנוחות מדברת אלי במקרה הזה) ויש בה משהו שובה לב בנוסף לזה שצריכה להיות אמינה יותר ועם 5 שנות אחריות ככה שמבחינה זו היא קנייה בטוחה יותר.

האיביזה מרגישה לי קרה ותעשייתית-מלאכותית אבל כנראה שתחשב לקנייה יותר ״חכמה״ עקב שמירת ערך עדיפה. כל אחד והשיקולים שלו, אני לא מוציא עשרות אלפי שקלים על רכב שאני לא אוהב בשביל פרמטרים קרים כמו שמירת ערך על פני רכב שבאמת מוצא חן בעיניי במחיר דומה אבל אני לגמרי מבין את מי שכן נכנס לשיקולים האלו.

פורסם (נערך)

טוב, ראיתי דרך הייטק זון שיש מבצע על המאזדה 2 (דינאמיק), במחיר של האיביזה. בתאכלס? זה דיי הפשרה של שני העולמות - תא מטען מרווח יותר מהפיקנטו וגם ההילוכים הם תיבה אוטומטית טיפטרוניק (6 הילוכים). רשום גם שזה ישירות מהיבואן דגם 2019, מה שמרמז על שאני אהיה יד 00.. אברר מולם.

נראה לי שמאזדה זה הימור "מושכל" יותר מהאיביזה, אם להסתכל על הגובה מחיר?

עריכה: הבעלות שאם אני קונה את הרכב למאזדה זה שאני אהיה יד 01...

המחיר שרשום במבצע זה 93400 במקום 107000

https://www.icar.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_2/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_2_%D7%97%D7%93%D7%A9/version13111/

עריכה אחרונה על ידי אריה1986
פורסם
הייתי מעדיף 2 על פיקנטו, על איביזה היא עדיפה בעיקר מבחינת אמינות. שים לב שגם פה יש לך מובילאיי.

זהו, שכנראה אצטרך להתפשר על המובילאיי, כי כל רכב משנת 2018 אמור להיות עם מובילאיי אם אין מערכות בטיחות שיש בעיקר ברכבים של 100+ אלף :(

מה שכן, ערכתי את ההודעה הקודמת, ביררתי וזה רכב שאני קונה משלמה סיקסט (הם קונים מהיבואן ומוכרים לי עם 0 ק"מ) ואני אהיה רשום כיד 01... על פניו אני מקבל הנחה של 13 אלף שח על הרכב, מצד שני, השווי שלו יורד ב5-8 אלף אם וארצה למכור אותה כשתהיה בת 3 שנים (כמובן זה ספקולציות)...

פורסם

לידע כללי, הדרישות למובילאיי הן התרעה על סטייה מנתיב והתראה על התנגשות. למאזדה יש התראה מקורית על סטייה מנתיב ומערכת בלימה אוטונומית, וכנראה רק בגלל שהיא לא מתריעה אלא רק בולמת (כן משרד התחבורה עד כדי כך עקום) הם דורשים את ההתקנה בה.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אולי שווה לך לשקול שוב את הספארק המחודשת.

הרכב מספיק חזק (יותר מהפיקנטו,פחות מהאיביזה),מאוד נעים לנהיגה,מאובזר ובעל מערכות בטיחות מלאות ללא צורך בהתקנה של מובילאיי.

נכון,אולי הוא יאבד יותר ערך מדגמים אחרים,אבל מעבר לכך לדעתי צריך לבחור גם את הרכב שהכי מתאים לך ולצריכים שלך ובנוסף היא גם הזולה ביותר לרכישה.

פורסם
פות"ש, מניסיוני ברכב משומש בן שנתיים-שלוש לא תיתקל בסרטי אימה מבחינת אמינות, ותחסוך לא מעט כסף. לשיקולך.

מחזק.

אופציה לחסוך די הרבה כסף, למי שזה חשוב לו, עם שקט לכמה שנים טובות מבחינת האמינות.

פורסם

אולי שווה לך לשקול שוב את הספארק המחודשת.

התא מטען שלה מגוחך.. 150-160 ליטרים. יש גבול לפשרות :)

לגבי הרכב משומש, הרכבים היום מתקלקלים כבר אחרי 3-5 שנים (אני מתכנן להחזיק ברכב 3-4 שנים לפחות) והם מעבר לאחריות כבר, אני מעוניין בשקט כמה שניתן (ברור לי שרכב חדש מהניילון הוא לא חף מתקלות). ממש תודה על הנכונות לעזור.. אבל זאת החלטה שלי והיא סופית ללכת על רכב חדש.

אני אחזור לנושא של הפוסט, אשמח לדעת על חוויות של אנשים שנסעו באיביזה\פיקנטו\מאזדה 2 ולגבי עלויות תחזוקה שלהם וההתמודדות שלהן מול פקקים\נסיעות רחוקות מאוד.

שוב, תודה על הנכונות לעזור!

פורסם (נערך)

הוא לא רוצה צרפתי כבר אמר. זכותו ואני מצדיק אותו לאור זה שהרכב לא לטווח ארוך מדי, הוא צריך ירידת ערך סבירה בעוד 3 שנים.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב 3-4 שנים (כמה נסועה אתה מעריך שתהיה לך?) אז האיביזה צריכה להיות קנייה די בטוחה מבחינת אמינות במיוחד ש 3 שנים מהן (תאריך אחריות) אתה תהיה מכוסה. זה יותר היד 2 וה 3 שאולי יפגעו אבל אותך זה צריך פחות לעניין.

לך על זה אם הרכב מוצא חן בעינייך, הוא בהחלט איכותי מאוד, מאובזר יפה מאוד ונמצא בטופ של הקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z

• תוכן חדש...