Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הגאז 2016 שקניתי לפני כמה חודשים והאמת אני די מאוכזב. בעיקר בגלל החוסר כוח שלו והרעש שהוא מפיק גם בנסיעה איטית. אני גם מאד רוצה חיסכון בדלק ברמה גבוה מאוד ורכב יותר קטן לחניות ונהיגה נוחה. אני מתלבט אם ללכת על יאריס היברידי ...

פורסם

לא, היאריס היברידי סובלת גם היא מתיבה רציפה, שיוצרת רעש רב וחוסר בסחיבה, בנוסף לזה היא גם צפופה, ומיושנת ביחס לג'אז, שנכון שבקושי זזה, אבל נהנית משלדה טובה ומרווח מצויין, הטויוטה לא טובה בכלום, חוץ מחסכון, לא משמעותי בדלק.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אי אפשר להמליץ על יאריס, היא מאוד מיושנת, הגיר רציף, לכן מרעיש וגוזל בביצועים, יש אפשרויות טובות יותר, שיתן תקציב, נעזור לו למצא רכב שיהיה מתאים יותר לשימושים שלו.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

נסעתי על היאריס בתוך העיר רק והרגשתי שהוא הרבה יותר שקט ונוח לנהיגה וביצועים מהגאז שהוא יותר מסיבי ורועש. הרגשתי שהוא יותר זריז גם. ואני מודה שהשקט של ההבירידי עושה לי את זה. התקציב כרגע עומד על מה שאקבל ממכירה של הגאז שזה סביב ה70 אלף.

בעניין נוסף, אנחנו מחפשים רכב שני לאשתי, תקציב של עד 30 אלף. היא לא תיסע הרבה. מה שחשוב בשבילה זה ראות טובה, נוחות מושבים ואמינות. לא דורשנית מדיי. (אני אשמח שיהיה חסכוני בדלק) יש המלצות?

פורסם

אם היא לא תיסע הרבה, צריכת הדלק לא צריכה להיות גורם משמעותי ברכישת הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...