Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש הזמנתי נופש זוגי לחו"ל ל6 לילות בסכום כללי כ4000 ש"ח.

מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לבטל את הנופש כי אין באפשרותי לטוס בתאריכים אשר הזמנתי.

מחברת התיירות נמסר לי באופן הבא: "בגלל שהזמנת את ה-"הכי זול" אז זה לא כולל החזר טיסה ומלון.

אז מה אני מבין מפה? שהלכו להם לפח 4000 ש"ח?

האם ישנה אמת בדבר אותו נציג החברה?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תלוי בתנאי הביטול של הדיל.

אם עשית ביטוח נסיעות והיה איזשהוא מאורע רפואי במשפחה/אצל הנוסעים,ייתכן והם ישפו אותך על הביטול.

אבל אם לא, ןאכן תנאי הכרטיס/דיל הם כאלו, הלכו 4000 שח.

בגלל זה מאז שנולדו לי הילדים אני תמיד משלם יותר לכרטיס/מלון עם אפשרות ביטול, כבר קרה 3 פעמים שדחיתי/ביטלתי נסיעות.

פורסם

ברוב העולם אין החזר כספי על טיסות.

תחשוב מה יהיה אם אנשים יבטלו טיסות ברגע האחרון כי הם מצאו דיל יותר טוב, מטוסים יצאו חצי ריקים.

אם מדובר בבעיה רפואית הם חייבים לתת החזר כספי

אייל

פורסם

^^^ טוב אתה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
ברוב העולם אין החזר כספי על טיסות.

לא מדוייק. זה תלוי בתנאי הכרטיס.

כמעט כל כרטיס אפשר לקנות עם אפשרות ביטול בתשלום או עם אפשרות ביטול בלי תשלום. מחיר הכרטיס בהתאם לכך - כרטיס ללא גמישות יהיה זול, כרטיס שניתן לשינוי בתשלום יותר יקר, כרטיס גמיש לגמרי יהיה היקר ביותר. בדרך כלל מדובר בחבילת הטבות שלמה, לא רק אפשרויות שינוי או ביטול.

לגבי בעיה רפואית - חברת הנסיעות לא חייבת לך כלום. רק אם יש לך ביטוח נסיעות תקבל שיפוי, בהתאם לתנאי הפוליסה שרכשת. אישית רכישת ביטוח הנסיעות היא הדבר הראשון שאני עושה אחרי רכישת כרטיסי הטיסה.

כיוון שאין לך אפשרות ביטול בשלב זה אל תבטל דבר, וכן בדוק אפשרות להעביר את הכרטיסים למישהו אחר (גם על זה ייגבו תשלום, אבל אולי תוכל להסתדר עם מישהו כדי לצמצם את הנזק).

עריכה: ברוב הדילים והטיולים המאורגנים שרכשתי היתה אפשרות ביטול לפי דירוג - "קנס" קטן עד 4-6 שבועות לפני היציאה, "קנס" יותר גדול אחרי כן ואבדן מלוא התשלום בשבוע - שבועיים האחרונים. בדוק היטב את תנאי העסקה בדואל שקיבלת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו שאני לא מבין,

למי שאמור לטוס בעוד כשבוע והוא נהיה חולה ומבין מזה שלא יהיה לו אפשרות לנסוע, יכול לקנות עכשיו ביטוח נסיעות ואחרי כמה ימים לבקש מהם החזר על הכרטיסים כי הוא חולה, האם זה נכון?

פורסם (נערך)

כעקרון הביטוח מכסה רק מחלות חדשות או החמרות במחלה קימת (אם רכשת את הכיסוי) שהחלו לאחר רכישת הביטוח. בדיוק כי שביטוח רכב מכסה רק תאונות שהתרחשו לאחר רכישתו.

מה שאתה מציע נחשב הונאת ביטוח. כיון שהביטוח מבקש מסמכים לכל דבר הוא יכולים לעלות על כך די בקלות.

מחיר הביטוח הוא עניין די שולי יחסית למחיר הנסיעה, בודאי לאנשים צעירים ובריאים. לכן יש לרכשו מיד לאחר רכישת כרטיסי הנסיעה. הביטוח הישראלי מכסה ביטול נסיעה רק במקרים רפואיים ועוד כמה חריגים נדירים, לא מסיבות אחרות. יש שרשור מקביל שעוסק בכיסויי ביטוח, שם למדנו שבמדינות אחרות יש כיסויים נוספים. בכל מקרה, ביטוח לעולם לא יכסה מקרה שנגרם על ידי כמבוטח במכוון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...