Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C5 מנותקת לחלוטין לטוב ולרע,ה406 היה ידוע כל השנים בשילוב היכולות הדינמיות הגבוהות והנוחות הגבוהה,רק צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב ישן מאד.

פורסם

כך בחשבון רק שאומנם הרכב נסע קמ נמוך. אך ככל הניראה מדובר לרוב בנסיעות עירוניות קצרות כך שהיבט "שעות מנוע" לא חסר לו והרבה רכיבים עבדו לא פחות קשה מרכבים באותו גיל שנסעו יותר. למשל סטרטר אומנם לא רכיב יותר מידי יקר אבל כניראה שאין הבדל גדול כל כך בין רכב שנסע כל יום והגיע ל200K ורכב שנסע כל יום והגיע ל77K. הדוגמא היותר כואבת היא הגיר שגם כך הוא לא מצטיין באמינות. רכב שנסע הרבה בעיר אז הגיר עבד.

באופן כללי לא הרכב הכי מומלץ ליד שניה, אבל נשמע שכאן מדובר על אהבה ספציפית לדגם הזה והכי חשוב שהוא טופל בזמן, על אף הקילומטראז הנמוך לא חסר נהגים שמזניחים טיפולים.

פורסם

אני סידרתי לחבר לפני 3 שנים 406 שנת 2004 שעשתה 150,000 ב-2,000 שקל. כמו כל רכב ישן, היינו צריכים ליישר קו. אז עשינו טיימינג עם מחזירי שמן, החלפת שסתומים ורינגים בגיר וטיפול 10,000.

הרכב אמין, מתנהג ומפנק.

חבל שלא לקחתי לעצמי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
כך בחשבון רק שאומנם הרכב נסע קמ נמוך. אך ככל הניראה מדובר לרוב בנסיעות עירוניות קצרות כך שהיבט "שעות מנוע" לא חסר לו והרבה רכיבים עבדו לא פחות קשה מרכבים באותו גיל שנסעו יותר. למשל סטרטר אומנם לא רכיב יותר מידי יקר אבל כניראה שאין הבדל גדול כל כך בין רכב שנסע כל יום והגיע ל200K ורכב שנסע כל יום והגיע ל77K. הדוגמא היותר כואבת היא הגיר שגם כך הוא לא מצטיין באמינות. רכב שנסע הרבה בעיר אז הגיר עבד.

זו תאוריה שלדעתי לא לגמרי נכונה.

אין כמעט מכוניות שנוסעות אך ורק בבינעירוני, זה דבר נדיר ביותר.

אם ניקח רכב א' עם 77 אלף ק"מ עירוני נטו ורכב ב' עם 277 אלף ק"מ, התסריט הסביר הוא שרכב ב" עשה 77 אלף בעיר ועוד 200 אלף בבינעירוני.

זאת אומרת יש לו את אותו בלאי של רכב א' + בלאי של עוד 200 אלף ק"מ.

פורסם

אין ספק שבבינעירוני הבלאי יותר נמוך, רק שאני לא חושב שיש מישהו שיוצא מהבית, עולה על כביש מהיר, קרוז קונטרול על 100, נוסע שעתיים ואותו דבר בחזרה. הבית והעבודה שלו נמצאים בדיוק דקה ליד יציאות מכביש מהיר.

כל רכב נוסע גם בעיר, ברכב עם ק"מ גבוה הבלאי מורכב מבלאי עירוני ובלאי בינעירוני. הבינעירוני בא בנוסף, לא במקום.

פורסם (נערך)

יש אנשים כאלה. אני למשל. אבל זה באמת חריג ואני לא נוסע שעתיים ביום.

לפותח השרשור הרכב נראה לא רע אבל אם אני קונה "רכב ספייר" אני קונה כבר משהו מיוחד.

רוצה 406? לפחות חפש אחת ידנית או אם תצליח את דגם הקופה המדהים עם מנוע 3 ליטר. כן כן מאוד קשה למצוא, אבל אם כבר קונים משהו מעניין וזורקים עליו כסף אז שיהיה שווה את זה.

צרפתיה זקנה נוחה ומפונקת שדורשת הרבה טיפול כ"רכב ספייר"? לא שווה את הקניה לדעתי.

רק אגיד שמציאות יש כל הזמן. אני גם מציץ בלוחות מדי פעם מתוך שיעמום, ואין מה לעשות כשאתה לא צריך רכב ויש לך אין סוף זמן לנבור בלוחות אז תמיד צצות מציאות. את הרכב הנוכחי שלי קניתי ככה סתם, בלי צורך אמיתי, אבל הוא היה פשוט בהרבה, לא היה לי רכב נוסף, והסטורית אני מאוד מחובר אליו.

תהיה סבלני ואם כבר רכב ספייר קנה משהו באמת מעניין.

עריכה: לאחר מבט קצר בלוח יד 2, יש טובות ממה שתיארת ובפחות כסף... אז גם לא מדובר בכזו מציאה

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ה 406 רכב מהנה לנהיגה, נוח בצורה יוצאת דופן. מזגן חזק.

המחלות שלה זה הגיר AL4 ודיפוני הדלתות.

לי היו 2 ידניות, האחת 1.8 שנת 97, האחרת 1.9 TD שנת 99.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

רכב כזה עם גיר ידני במצב שמור מאוד וקמ נמוך זה כבר מעניין כפי שכתבת. עם הAL4 חלק גדול מהכיף נעלם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

במשך שלוש שנים ו 100,000 ק"מ נסעתי ב 406 דיזל, ידנית סטיישן שנת 98 (בדיוק כמו המוניות בפריז לפני עשרים שנה...). מדובר על מנוע ה XUD שקדם ל HDI. אני חושב שהיו לו כ 90 כ"ס.

הרכב שלי היה ברמת הגימור הפשוטה ביותר, אפילו בלי חלונות חשמליים או כל גאדג'ט אחר שיכול להתקלקל.

רכב מאוד מרווח ונעים לנהיגות ממושכות. צריכת דלק של 1:15. הפגין אמינות מופתית בתקופה שהיה אצלי.

ובפינת הנוסטלגיה: את השירות הצבאי שלי העברתי עם טנדר 404 ומאוחר יותר 504. די התעללנו בהם בשבילי הבזלת של רמת הגולן והרכבים נסעו ונסעו. זה היה ההיילקס של שנות ה-70 וה-80. באותה התקופה, אפריקה הייתה מליאה בטנדרים האלה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
אין ספק שבבינעירוני הבלאי יותר נמוך, רק שאני לא חושב שיש מישהו שיוצא מהבית, עולה על כביש מהיר, קרוז קונטרול על 100, נוסע שעתיים ואותו דבר בחזרה. הבית והעבודה שלו נמצאים בדיוק דקה ליד יציאות מכביש מהיר.

כל רכב נוסע גם בעיר, ברכב עם ק"מ גבוה הבלאי מורכב מבלאי עירוני ובלאי בינעירוני. הבינעירוני בא בנוסף, לא במקום.

תכיר, אבא שלי.

אנחנו גרים 2 צמתים מכביש 4, והעבודה שלו רמזור אחד מכביש 4.

הוא נמצא רק בתנועה עירונית עד לרמזור לעבודה, שזה עניין של 4-5 דק כל יום.

לעבודה עצמה הוא נוסע וחוזר בשעות שאין פקקים.

הייתה לי תקופה גם שהייתי עובד מ5 בבוקר עד 12-1 בצהריים וזה היה כל פעם במקום אחר בארץ, מי שזה הסדר יום שלו הקבוע, סביר מאוד שהרכב יהיה עם קמ גבוה ובעיקר בינעירוני.

אני מסכים איתך שזה לא נפוץ, אבל כן קיים.

פורסם
במשך שלוש שנים ו 100,000 ק"מ נסעתי ב 406 דיזל, ידנית סטיישן שנת 98 (בדיוק כמו המוניות בפריז לפני עשרים שנה...). מדובר על מנוע ה XUD שקדם ל HDI. אני חושב שהיו לו כ 90 כ"ס.

הרכב שלי היה ברמת הגימור הפשוטה ביותר, אפילו בלי חלונות חשמליים או כל גאדג'ט אחר שיכול להתקלקל.

רכב מאוד מרווח ונעים לנהיגות ממושכות. צריכת דלק של 1:15. הפגין אמינות מופתית בתקופה שהיה אצלי.

ובפינת הנוסטלגיה: את השירות הצבאי שלי העברתי עם טנדר 404 ומאוחר יותר 504. די התעללנו בהם בשבילי הבזלת של רמת הגולן והרכבים נסעו ונסעו. זה היה ההיילקס של שנות ה-70 וה-80. באותה התקופה, אפריקה הייתה מליאה בטנדרים האלה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אכן, זה בדיוק היה דגם המנוע שלי, 90 כ"ס, טורבו פשוט - טרם עידן ה HDI.

אגב, המנועים האלו היו גם בסופר לנסר דיזל, בלנו דיזל, וולו דיזל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...