Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה אני מחפש רכב עד 40 אלף אבל אני רוצה משהו עם קצת כוח כרגע אני חושב על לנסר 2010 1.8 או אם אני אמצע במחיר של 2.0

או מאזדה 3 2.0 שנת 2010

השאלה מה אתם חושבים\ממליצים להביא בתקציב הזה שהוא לא ישן ממש, ולא רוצה גם סיאט למיניהם

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

אין דבר כזה לנסר 2.0.

1.8 לא מרגישה זריזה בגלל הגיר הרציף.

אני חושב שמאזדה 3 מנוע 2000 יותר מתאימה למה שאתה מחפש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין דבר כזה לנסר 2.0.

1.8 לא מרגישה זריזה בגלל הגיר הרציף.

אני חושב שמאזדה 3 מנוע 2000 יותר מתאימה למה שאתה מחפש.

יש לנסר 2.0 דגמים מסוימים שזה בגדול אותו מנוע כמו האיבו רק בלי הטורבו

אבל גם הכותרת פה מישהו שינה לי אני לא מחפש ספציפית משפחתיות

אין לי בעיה גם עם יותר קטנות חשבתי גם אולי על סובארו B3 מנוע 2000 או פשוט יונדאי ולוסטר(אני יודע שהוא לא באמת מהיר אבל הוא נראה טוב והוא בערך באותה מהירות כמו השאר)

ולבחור שהציע לי הונדה אני פשוט פחות אוהב את הצורה של ההונדה בשנים האלה

פורסם

בתור אחד שנהג על מאזדה 3 2.0 דור קודם והייתה בבעלותו ולוסטר (לא מטורבתת), אני יכול לומר לך ששני הרכבים לא מרגישים "בערך באותה מהירות".

המאזדה דינמית וחדה יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
בתור אחד שנהג על מאזדה 3 2.0 דור קודם והייתה בבעלותו ולוסטר (לא מטורבתת), אני יכול לומר לך ששני הרכבים לא מרגישים "בערך באותה מהירות".

המאזדה דינמית וחדה יותר.

תאמת שאני פשוט ממש אוהב את הצורה של הולוסטר אבל תודה על העצה אני אנסה אותם ואראה

פורסם

אין דבר כזה לנסר 2 ליטר לא יודע מהאיפה הבאת את המידע, יש 1.5 , 1.6 ( JETFIGHTER) ומנוע 1.8 גיר רציף.

לדעתי ספיריט 2010 אחלה אוטו נותן עבודה, לא הכי מהיר (מזדה ריסנו את החדות של הדוושה והתאוצה הראשונית בדור הזה) גיר 5 הילוכים ובכללי נוסע נחמד.

לדעתי האישית בלבד, המזדה יותר מגניבה מבחינת נהיגה מהסיוויק ויותר זריזה במקצת

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...