Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה ללאון קופרה 280

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש תודה על השיתוף - בהצלחה תהנה. בחירה מעולה.

אם לא היית ממהר להשאר בלי רכב היה מעניין לשמוע חוו"ד על מגאן RS ממך.

בכל אופן - שתף על מכירת הרכב...מה שמתאים לך כמובן.

פורסם

אז ככה...

התקשרתי היום לסוכנות וביקשתי לברר מעט יותר פרטים לגבי התקנת הוויז.

לאור תגובתכם, ביקשתי לוותר על ההתקנה אולם עודכנתי שהרכב כבר הועבר לעבודה ומאוחר מדי לבקש שינוי בנושא זה.

סוכן המכירות שיבח את המערכת וציין כי אין מדובר בהתקנה הרגילה שבוצעה בדגמי דור 7 וכי בדור 7.5 מדובר במערכת שונה, הבטיח (כמובן...) שאני יהיה מרוצה וכי עד כה לא קיבלו כל תלונות מאף לקוח על המערכת הזו.

אני מניח שנצטרך לחיות ולראות.

לפחות אני שמח שהרכב כבר בעבודה ונרמז לי שהוא יגיע לפני אותם 15 ימי עבודה שעליהם התחייבו בתחילה.

אעדכן.

באשר למגאן RS,

אני פחות מתחבר אליה. האינטיריור (ע"פי תמונות) לא יפה בעייני.

מה גם שחיפשתי "לעלות רמה" בכל מה שקשור למותג.

אמנם VW זה עדיין לא אוודי, אבל היא ודאי ממוצבת מעל סיאט ורנו בהקשר הזה.

למי שרוצה פרטים על המכירה בכיף בפרטי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חבל מאוד,עם מעט עקשנות ניתן לשנות כל דבר,זכור שאתה הלקוח,אתה משלם להם והם עובדים בשבילך!

לדעתי קיבלת מספיק תגובות חד משמעיות בשביל להבין,שאין שום צורך במערכת המיותרת הזאת ואתה סתם מכניס לעצמך עוד מקום פוטנציאלי לתקלות וכאבי ראש מיותרים.

תתחדש.

פורסם
חבל מאוד,עם מעט עקשנות ניתן לשנות כל דבר,זכור שאתה הלקוח,אתה משלם להם והם עובדים בשבילך!

לדעתי קיבלת מספיק תגובות חד משמעיות בשביל להבין,שאין שום צורך במערכת המיותרת הזאת ואתה סתם מכניס לעצמך עוד מקום פוטנציאלי לתקלות וכאבי ראש מיותרים.

תתחדש.

חמוד אתה

פורסם (נערך)
לא הבנתי מזה אמור להביע,אבל תודה,גם לך לא חסר נסיך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה. רק מתפלא שאתה אומר את הדברים שלך כאשר ברור שבנאדם כבר קיבל החלטה ולא רוצה לשנות דבר. ושיהיה לו רק טוב.

עריכה אחרונה על ידי baget
פורסם (נערך)

לפחות אני שמח שהרכב כבר בעבודה ונרמז לי שהוא יגיע לפני אותם 15 ימי עבודה שעליהם התחייבו בתחילה.

זה כל כך no no, שהייתי אומר להם שמצידי שהמסירה תתעכב ביומיים, ושיסירו את זה (אל תתנפלו עליי, אני גם מחכה כרגע בקוצר רוח לרכב, וכותב את הפוסט הזה באוטובוס). הרכב בפארק ראם, ובמקביל מטפלים בעשרות מכוניות.

כשהזמנתי, הייתי מספיק עירני כדי לבקש מהם לא להתקין לי את התוסף המיותר הזה, מאחר והשיקוף עובד מעולה, לפי הפידבקים.

תתחדש, אחלה אוטו.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

pasat04,

תודה, קנית גם gti חדשה?

לכל המגיבים בנושא הוויז, הכל בסדר

שאלו יהיו הצרות שלנו בחיים... לא נורא... אם לא תהיה יעילה תמיד ניתן להסיר עצמאית... בכל מקרה להבנתי כל עוד לא אפעיל אותה אוכל להשתמש במערכת המקורית ללא כל בעיה.

לכשתגיע אתעסק עם זה קצת ואעלה חוות דעת מפורטות בנושא.

אגב הקופרה האנדרואיד אוטו עבד סה"כ בסדר, אבל מאד איטי. מרגע חיבור הכבל לקח לא מעט זמן למערכת להסתנכרן עד שניתן היה לבחור בפונקציית האנדרואיד אוטו בתפריט הרכב. עוד עצבן אותי החיבור הפיזי בכבל... שיעשו את זה כבר BT. ו,בנוסף לא ניתן היה להקיש כתובת בעברית, צריך היה להכניס את הכתובת בנייד מראש ואז לבחור אותה מההיסטוריה באוטו. מעצבן.

מקווה שהמערכת החדשה תהיה יעילה יותר. אעדכן, כאמור

שוב תודה למגיבים

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא יודע מה קורה עם הGTI, אבל לחמותי יש VAG מקבילה למה שיש לי בארה״ב, וההבדל בין המערכות - שמיים וארץ.

המערכת שלה (התקנה מקומית) בזיון אחד גדול, איטית, מכוערת, עובדת נורא. המערכת המקומית שיש אצלי עובדת ללא רבב.

שוב, לא יודע מה קורה עם המערכת הספציפית של GTI בישראל, אבל תוודא שאותה התקנה לא גורמת לרכב שלך להיראות/להרגיש כמו מוצר סיני - ובמידה וכן תתעקש שיורידו, שילמת די והותר...

תתחדש ותהנה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
pasat04,

תודה, קנית גם gti חדשה?

אכן כן.

התייחסתי לזה בשרשור הקבלה והמכירה (בפסקה האחרונה) של הגולף 2010 highline שליוותה אותי מאז תחילת 2010.

מאחר והרכב עדיין לא נמצא אפילו בתצוגה בסוכנויות, ואין מושג איך נראה הדגם שעלה לארץ, קבלו קדימון קטן, מאתר ההתקנות בפארק ראם.

מקווה שיימסר לי בשבוע הבא (לאחר 14 ימי עסקים עאלק).

IMG-20181231-WA0015.jpg

והבוקר גיליתי שהטלפון שלי (Samsung Galaxy J7) לא תומך ב-AA, כך שסביר שידגדג לי לשדרג גם את הנייד.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

המערכת של צ'מפיון מעצבנת בגלל שהיא איטית מאוד ואותי הכי הרגיז שברגע שמניעים היא עולה כברירת מחדל ולא המערכת המקורית.

אני ויתרתי על ההתקנה ברכישת סיאט ארונה לפני כמה חודשים, הורדתי אנדרואיד אוטו לטלפון שלי וזה עובד פשוט מצויין.

הגולף המצולמת נראית הרבה יותר קרבית ממה ששווק עד עכשיו, מה שג'אנטים יכולים לעשות.

אם קלטתי נכון אז זאת הקופרה החדשה לידה, מסקרן.

פורסם
אכן כן.

התייחסתי לזה בשרשור הקבלה והמכירה (בפסקה האחרונה) של הגולף 2010 highline שליוותה אותי מאז תחילת 2010.

מאחר והרכב עדיין לא נמצא אפילו בתצוגה בסוכנויות, ואין מושג איך נראה הדגם שעלה לארץ, קבלו קדימון קטן, מאתר ההתקנות בפארק ראם.

מקווה שיימסר לי בשבוע הבא (לאחר 14 ימי עסקים עאלק).

[ATTACH=CONFIG]514490[/ATTACH]

והבוקר גיליתי שהטלפון שלי (Samsung Galaxy J7) לא תומך ב-AA, כך שסביר שידגדג לי לשדרג גם את הנייד.

נראית פצצה!

הלוואי והיתה גרסה ידנית לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...