Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ פעם היתה לי על האוטו מדבקה "my other ride is your mom"

ממתי מזדה 3 היא רכב מנהלים

כל אחד מנהל של עצמו, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם נעזוב רגע השוואה בין מרצדס S class לסובארית, אלא נשווה משפחתית מודרנית למשפחתית מלפני 20-30 שנה - אז באופן אישי אני נהנה הרבה יותר בישנה. עם מנוע אטמוספרי וגיר ידני פשוט, בלי כל המערכות המדרניות. רק שיהיה מזגן, הגה טוב וכסא טוב.

פורסם

בתור מנהל פורום ייעוץ ברכישה אי אלו שנים אני יכול להעיד שהרוב המוחלט של האנשים מחליף רכב בשל גחמה ריגשית ולא מסיבות רציונליות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היי... האם הרכב שלכם גורם לכם להרגיש רע לגבי עצמכם?

אני אסביר הרכב שלי הוא מאזדה 3 2006, ורוב הרכבים שעל הכביש הם או חדשים או הרבה יותר חדשים ממנו.

איפשהו אני מרגיש "פחות טוב" כשאני נתקל באנשים עם רכב חדש והם מסתכלים על שלי, יש תחושה שמסתכלים עליי מלמעלה.

כרגע אני די מרוצה מהרכב כי הוא גם הראשון שלי, אבל איפשהו זה מטריד.

שלא לדבר בכלל על נושא הבחורות שמצפות ממך לרכב חדש ויקר אחרת אתה לוזר...

מצד שני נחסך ממך הדברים הבאים:

לחפש חניה בין שני עמודים, כי מישהו בטוח יפתח עלייך דלת.

לחפש חנייה שמצד אחד תהיה רחוקה ולא יחנו לידך ומצד שני לא תהיה רחוקה מדי כדי לעודד ונדליזם ופריצות

לצאת לדייט עם בחורה שמרגישה מובכת מלשבת באוטו שמושך הרבה תשומת לב

לצאת לדייט עם בחורה, להתפשר על חנייה וכל הדייט לשבת ולדאוג האם יקרה משהו לאוטו בזמן הזה

פורסם
הרכב נועד למטרה אחת: להוביל אותך מ-A ל-B באמינות. נקודה.

אם אתה נוסע בו לבד אתה לא צריך לטפח אותו. אם הוא משמש אותך לחיזור אחר בחורות (או לעסקים, או לכל מטרה שבה אתה צריך להיות ייצוגי) - דאג שיהיה נקי ומסודר. ושיניע כאשר אתם יוצאים. ונהג במתינות, מתברר שבחורות אוהבות נהגים זהירים.

כאשר תגדל ויכולותיך הכלכליות יהיו יותר גבוהות תבדוק את סדרי העדיפויות שלך באותו זמן. האם הרכב עדיין במקום גבוה - או שיש הרבה דברים יותר חשובים? אני מניח שככל שתתבגר תגלה שהרכב הוא דבר משני מאד, כל עוד הוא עושה את עבודתו באמינות, והקריטריונים שלך להחלפה יהיו או שהרכב לא מתאים לצרכים (נניח מבחינת מספר נוסעים או כמותמטען יום יומי), או שאמינותו תהיה ירודה.

חייב להגיד לך sperial שלשם שינוי למען האמת, אני כמעט ולא מסכים עם מילה ממה שאמרת. אמנם כמו האחרים פה אני לרגע לא חושב שפותח השרשור צריך להרגיש רגשי נחיתות או שצריך להיות לו אכפת ממה שאחרים חושבים (ובכל מקרה זה כנראה רק בראש...). אבל רכב נועד רק כדי להגיע מA לB, ומכונית זה דבר משני מאוד? אנחנו בפורום חובבי רכב ידידי [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ראהת את הציטוטים בחתימה שלי. בעיקר השני.

וברצינות: יש סדרי עדיפות בחיים. תחביבים בדרך כלל במקום יחסית נמוך, כלומר יש צרכים יותר חשובים.

הבחור רכש מאזדה בת 12 (אולי היתה קצת יותר צעירה כאשר נרכשה) - כיון שזו יכולתו ואלה סדרי העדיפות שלו.

הצורך בתחבורה הוא בסיסי. הצורך ברכב "מפנק" או "מכובד" הוא כבר בגדר מותרות. אז, כפי שכתבתי בפסקה השלישית, כאשר המצב הכלכלי וסדר העדיפות יאפשרו הוא יתקדם. עד אז שייהנה ממה שיש לו. מה שיותר חשוב הוא שיסתכל על עצמו, לא על אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהייתי בן 18 אי שם באמצע שנות השמונים - חייל במודיעין. בשל נכותי, לי לראש אמן היה את אותו דגם באותו צבע (פיג'ו 505 בצבע בז') כולם חשבו שאני הנהג שלו...

מחסומים נפתחו בפני בכל מקום. דווקא סוג הנשים שהרכב משך - לא היה לטעמי... שנים עברו, והיו תקופות כלי רכב בני 15+ שימשו אותי כרכב יומיומי.

ולא, לא הרגשתי פחות טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם שעון צריך רק להציג שעה ... ועדיין אני רואה ששרשור שעונים פורח יפה ;)

נכון. וחלק גדול מהחברים כאן עונדים סווצ'ים או בכלל לא עונדים שעון. ולא חשים שהם נחותים מסיבה זו. וגם מניחים על השולחן שיומי או מייזו ולא אייפון SX++ או נוקיה 8800 משובץ יהלומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שטוען שלהגיע עם רכב מרשים לא נותן תחושה טובה -או משקר לעצמו או לאחרים.

מי שטוען שזה לא חשוב לו- אני יכול להבין בהחלט ולהאמין.

Elic25 -למה אתה כל כך בטוח שליסוע ברכב שלך נותן תחושה טובה יותר ממאזדה 3 ?

פורסם

הבחור רכש מאזדה בת 12 (אולי היתה קצת יותר צעירה כאשר נרכשה) - כיון שזו יכולתו ואלה סדרי העדיפות שלו.

הנקודה היא שמאזדה 3 מודל 2006 זה אוטו בסדר גמור גם היום. הוא לא ישן מאוד ולא עתיק, זה רכב משומש רגיל לגמרי שבגדול עושה את העבודה בדיוק כמו רכב דומה חדש יותר, ויותר טוב ממכוניות מיני זולות חדשות לגמרי. אז מה, עדיף להגיע עם ניסאן מיקרה (דוגמא בלבד) 2018 שהיא מכונית פחות טובה, רק בגלל שרשום על זה 2018?

פורסם

עוד 5 דקות הולך להיכנס לרכב שנת 1995, והגם שיש רכב יותר "טוב" ובוודאי יותר צעיר (שניהם בחתימה), אתה חושב שאני לא הולך לחייך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תשמע, רכב מרשים הוא מרשים אבל רכב "שקוף" הרבה יותר פרקטי ונעים לשימוש יומיומי.

רוצה רכב שאני מחנה אותו בכל מקום בלי לפחד, לא מושך תשומת לב ולא דורש ממני להתחשב בו.

את הפלואנס החזקתי כמעט 7 שנים כי נהנתי ממנה ולא היה אכפת לי שהדגם נמתח ואחר כך גם הוחלף. את הרכב הקודם גם החזקתי תקופה דומה כי היה לי טוב איתו וברגע שהקשה עליי הגיר הידני החלפתי. גם עכשיו חיפשתי רכב קומפקטי יחסית מבחוץ אבל נוח ומפנק אבל גם מה שיותר "שקוף".

בסופו של דבר זה כלי שבא לענות על צורך לראש ולנשמה. הצורך יותר מוחלט אבל את הנשמה אפשר למלא בכל ממני צורות. האחד יתמלא מהשופוני, אחד מהביצועים והשלישי מכל מיני שטויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עוד 5 דקות הולך להיכנס לרכב שנת 1995, והגם שיש רכב יותר "טוב" ובוודאי יותר צעיר (שניהם בחתימה), אתה חושב שאני לא הולך לחייך?

ציטטת את הבחור הלא נכון ;)

אצלי השנתון לא משחק תפקיד .

• תוכן חדש...