Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע נתפס כתוצאה מחוסר שימון.פירקתי את המנוע לגורמים השאלה אם במצב שמנוע נתפס אפשר להחליף רק את הקסוות או שמומלץ להורד את המנוע לגמרי לחריטה. יש לציין שאין סימני אכילה בקראנק עדין הנקודות בקראנק חלקות

פורסם

יכול להיות שכתוצאה מההיתפסות חלק מהתלתלים תפסו אפילו עיקום קל..אולי משהו שלא בטוח שתראה בעיין. ואם קיימת בעיית לחץ שמן צרחך.לבדוק למה..בקיצור אוברול מלא לפני שאתה ניגש לעשות תבדוק עלויות מנוע שלם המנועים של הגטס זולים.

פורסם
המנוע נתפס כתוצאה מחוסר שימון.פירקתי את המנוע לגורמים השאלה אם במצב שמנוע נתפס אפשר להחליף רק את הקסוות או שמומלץ להורד את המנוע לגמרי לחריטה. יש לציין שאין סימני אכילה בקראנק עדין הנקודות בקראנק חלקות

אפשר להחליף רק מיסבים, השאלה האם נבדקו שאר החלקים של המנוע ואין סימני פגיעת חוסר שימון נוספים.

פורסם

שאר החלקים ניראים תקינים. השאלה איך אני יכול לבדוק את הקראנק גם בטלטלים וגם בקסוות שהנקודות בקרארנק תקינים ומידה ואני ירכיב מיסבים חדשים לא תהיה בעיה.בכל זאת עברו איזה 20 שנה מהמנוע האחרון שעשיתי לו אוברול קצת לא זוכר.ועוד שאלה בפלסטיק גייג יש צבעים למה הם משמשים?

פורסם

אם פיני גל הארכובה חלקים לגמרי, תרכיב סט מיסבי סטנדרט ובדוק מרווח סיכה עם פלסיגייג'.

אם המרווח תקין, סגור הכל ולא אמורה להיות לך בעיה.

כל זה נכון אם המנוע עשה פחות מ 100,000 ק"מ.

אחרת יש לבצע מדידות והתאמת קסוות מיסבים לפי תוצאות המרווחים ובחירת עובי המיסבים מתאימים.

פורסם

אוקי הבנתי המנוע עשה 180 אלף קמ לכן לא היה מנוס מלפרק ולשלוח לחריטה או כמובן מנוע מיבוא.מה המרווח התקין שאמור להיות בפלסטיק גייג ?ולמה יש 3 צבעים ירוק,אדם,ושחור?

פורסם

חבל על כל שקל שיושקע המנוע הזה- לפחות לטעמי.

חפש מנוע מיבוא מאחד מיבואני המנועים :שלמה נאור/איתי מוטורס- יעלה לך פחות כסף מהרפתקה,שגם אם יש לך ידע בה לא בטוח שהיא תצליח.

גילוי נאות: במיצובישי לנסר 92 שהחזקתי,החלטתי על ביצוע אוברול (שבמסגרתו הוחלפה כמעט כל מע' הקירור לרבות צנרת למעט רדיאטור שנוקה)

ושנה אח"כ,רק מכרתי את הרכב- המוכר נסע ברכב בעלייה-הרכב התחמם ונשרף לו ראש מנוע במקום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חבל על כל שקל שיושקע המנוע הזה- לפחות לטעמי.

חפש מנוע מיבוא מאחד מיבואני המנועים :שלמה נאור/איתי מוטורס- יעלה לך פחות כסף מהרפתקה,שגם אם יש לך ידע בה לא בטוח שהיא תצליח.

גילוי נאות: במיצובישי לנסר 92 שהחזקתי,החלטתי על ביצוע אוברול (שבמסגרתו הוחלפה כמעט כל מע' הקירור לרבות צנרת למעט רדיאטור שנוקה)

ושנה אח"כ,רק מכרתי את הרכב- המוכר נסע ברכב בעלייה-הרכב התחמם ונשרף לו ראש מנוע במקום.

מחזק לגמרי!

מנועים כאלה לא חסר במחירים טובים. חפש באתר קארפארט הם מביאים את המנוע עד אליך ללא עלות משלוח בדרך כלל ואת ההרכבה שלו תעשה כבר לבד.

פורסם

לא צריך שום חריטה במידה וגל הארכובה נקי, רק לבצע מדידות עם מיקרומטר ופלסטיגייג' ולהתאים מייסבים.

אם אתה לא בנוי לעבודה כזאת אז תחליף מנוע מפירוק.

הצבעים של הפלטיגייג' הם התחום מדידה של המדיד, ראה תמונה:

plastig1.JPG

פורסם

תודה על המענה כנראה אחליף מנוע קומפלט לא כי אני לא בנוי לעבודה הזאת אלה בגלל שכל המנוע עם בוצה שלא החליפו שמנים 40 שנה

• תוכן חדש...