Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי הזדמנות לקנות יונדאי i30 2008 1.6,

135,000 ק"מ, מטופל בחברה.

האם הרכב מומלץ, אמין?

כרגע יש לי אימפרזה 2005 1.6 עם 270,000 ק"מ.

תודה

פורסם

אני בעל רכב מאותו שנתון כבר 5 שנים.

מעבר לטיפולים, בלאי טבעי ואולי כמה תיקונים ממש מינוריים נוספים לא היו בעיות התקופתי. סהכ רכב אמין, עושה 1 ל10 בממוצע בעיר.

אפשר לשאול מה עלות הרכב? אני שוקל להתקדם לרכב אחר ולא יודע בכמה ניתן לקבל על הרכב

פורסם

לרכב בן 10-11 בהנחה שהק"מ אמיתי והרכב מיד פרטית בלבד (לא ליסינג לשעבר) זו אפשרות טובה.

לשים לב למחלות ילדות שהיו ונפתרו עם הזמן (או שעוד לא)- יוניט אור בלם, כבל ידית דלת פנימית נהג שנוטה להיקרע וההחלפה יקרה והכי חשוב- עניין ההגה החשמלי- שתי מחלות (קופלונג הגה לרוב ומסרק הגה- פחות בדגמים הללו אבל גם קיים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עם I30 2010 עם 235000 ק"מ. עבר של ליסינג וחברה, (קניתי בפחות מחצי מחיר מחירון). רכב אמין מאוד.

מעבר לזה, צפוף. רועש ולא נוח, צריכת דלק לא משהו.

מחלה ידועה אבל מאוד נדירה היא כשל של חיישן esp על מוט ההגה. הרגשה של תגבור הגה בא והולך בקו ישר, נדיר אבל מאוד יקר לתיקון.

מחלה נוספת, הרבה פחות נדירה אבל הרבה יותר זולה לתיקון היא חיישן מצב קרנק, עלות החלפה באזור 550 ש"ח כולל עבודה ומעמ. מישום מה מאוד קשה למוסכים לאבחן את התקלה הזאת. הרכב נוטה לכבות ברמזורים ואז יש קשיי הנעה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

פורסם

מה צפוך ברכב הזה ?מאחור הוא מרווח יותר ממאזדה 3 לפחות דור 1 ודור 2.

כבר לא מדבר על כך שזה רכב עם 5 דלתות ותא מטען גדול שלא נדבר על דגם הסטיישן (cw) שתא המטען שלו ענק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהשוואה ל C4 שהייתה לי הוא צפוף. ת"א המטען ב C4 גדול יותר מזה של ה cw. מפתיע אבל בסיטרואן 4 מזוודות נכנסו הרבה יותר בקלות. הספסל האחורי צר יותר מ בסיטרואן. לכן צפוף

Sent from my E6853 using Tapatalk

• תוכן חדש...