Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדר הפרדה היתה חוסכת חיים במקרה זה ובמקרים אחרים. גם אם האשם בגורם האנושי, אין זה אומר שצריך לגזור דין מוות על משפחה שלמה. התשתיות צריכות להיות סלחניות ולהציל חיים, הרבה יותר חשוב מאשר לתת פטור ממע"מ לסוחרי אילת, שבסופו של דבר נשאר בכיסם של הסוחרים ולא מגיע לצרכן.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על הרומנים אני לא מדבר בכלל. יוצאים לעקיפות בלי שדה ראיה, יוצאים כמו משוגעים מצמתים (ראיתי משאית עם נגרר שהחליקה בגלל זה), רכבים במצב נוראי ונהגים שמתעסקים בכל דבר אחר חוץ מנהיגה. הנהיגה ברומניה הרבה יותר גרועה מהנהיגה בישראל.
בתור רומני אני לצערי מסכים איתך..

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם
אבל אין שום סתירה בסדר העדיפויות כאן.

אני ממש לא בטוח שאין.

יש לך תקציב לאכיפה ותשים אותו על לתפוס נהגים שעוקפים את הטור בעומסי תנועה - ייתכן מאוד שתוריד את גילויי ביריונות הכביש, תגביר את זרימת התנועה - אולי אפילו תקטין התנגשויות "נזק בלבד". תקטין נפגעים? מסתמא, כמעט בכלל לא.

יש כאן עניין של תעדוף, ובברירה בין השניים הפחתת כמות הנפגעים היא היעד החשוב יותר, בהפרש עצום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לפי מה שפורסם בחדשות (YNET), הנהג חשוד שהשתמש בסם לפני התאונה ויש לו עבר תעבורתי של מעל 20 עבירות.

אם כל המידע הזה נכון,לא יעזור לו כמה שיבכה ויצטער- הוא הרג משפחה שלמה והעונש (במידה והוא אכן אשם בתאונה והוא זה שסטה מהמסלול) צריך להיות כבד מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה הערות:

1. לא אבוא ואטען שדאציה לוגן הוא מהרכבים הבטוחים על הכביש אבל ללא ספק, כאשר שני הרכבים מתקדמים אחד אל השני במהירות (ואני סולידי) של 90 קמ"ש, כל הבטיחות הולכת לעזאזל.

2. אז תקשו ותגידו, אבל נוסעי הלנד קרוזר רק נפצעו קל, את זה אני תורם בעיקר לפגוש השטח שפשוט חתך כמו סכין את הדאציה. נכון, יש הבדלי משקל, מרכז כובד, גובה מהכביש, בטיחות מובנית וכו' אבל כל המודלים של הריסוק נסמכים על זה ששני הרכבים בצאונה חזיתית הם עם אזור קריסה בטיחותי מתנגשים זה בזה. בטויוטה לא היה שום אזור קריזה אלא רק חרב חיתוך שמחוברת ישירת לשילדה.

3. "חשד לשימוש בסם" זה מכבסת מילים ל...לא יודע בדיוק למה.

יש את בדיקת השתן, במקרה של מריחואנה, היא תראה חיובי בין אם הנהג עישן שניה לפני התאונה לבין אם עישן עד שבועיים לפני התאונה!

מאחר והנהג נפצע (שבר יד), הוא הגיע לבית החולים, שם בקלות יכלו לעשות בדיקת דם שתשובתה מיידית ככה שלא ברור איפה ה"חשד".

או שעשיתם בדיקה או שלא עשיתם.

אם לא עשיתם והנהג ישב במעצר, הוא יוכל לטעון שמישהוא במעצר נתן לו שכטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצ״ב מבחן הבטיחות של הלוגאן https://www.euroncap.com/en/results/dacia/logan-mcv/7865

מה שאותי הפתיע זה ההתלקחות של הרכב כמו מדורה. האם טנק הדלק לא אמור להיות בטיחותי ביותר ובמקרה של תאונה הדלק אמור להפסיק לזרום ממנו החוצה ?

איך השריפה הייתה כ״כ חזקה ומהירה עד כדי כך שאנשים שהיו באזור לא הצליחו להוציא ולו אדם אחד מ 8 יושבי הרכב ז״ל ?

פורסם

מובילאיי, או צפצפה, איך שאתם קוראים לזה, היה מעיר כל נהג מתרדמתו, בשניה שהוא היה סוטה. אולי במקרה הזה הוא היה מציל חיים של משפחה שלימה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כולנו היינו עדים לאסון הנורא של הרכב שנשרף עם כל בני המשפחה אתמול.

אני לקראת קניית רכב 8 מקומות ומנסה לברר איזה מין רכב עולה בלהבות אחרי תאונה?

עד כמה שאני יודע אמורה להיות מערכת שעוצרת את זרימת הדלק למנוע במקרה כזה? לא?

אולי מישהו יצליח לזהות לי את הדגם?

photo5963324484771491514.jpg

whatsapp-image-2018-10-30-at-163051.jpeg

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/385472

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

רק לי נראה שזו רנו לוגאן?

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

הרכב הזה חמק לרשויות מתחת לרדאר

אני זוכר שהבוס בעבודה קודמת שלי ב 2012 אמר לי שהוא לקח לוגאן בליסינג, כי זה 7 מקומות אבל שווי נמוך כי זה כאילו רכב מסחרי ולא מחויב לאיבזור בטיחות מעבר ל 2 כריות אוויר.

• תוכן חדש...