Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא עו״ד אבל אם מערכת חשמל קורסת בגלל רמה נמוכה של מתח זה אומר שהמקור לא תקין ובמקרה שלנו המקור הוא הסוללה הראשית.

בנוגע למצבר 12v האוטו יכול לעבוד גם בלעדיו.

איך הייתי?;)

טיעון לא חזק מבחינה טכנית.

מערכת החשמל מפסיקה לעבוד לפי עניות דעתי בשל מתח סוללה נמוך מדי. מתח הסוללה נמוך מדי בשל דעיכה טבעית. דעיכה טבעית לא מכוסה באחריות.

אין קייס לתביעת אחריות וגם אם אם יחליפו לך סוללה, הרי שהיא לא חדשה, בעוד מספר חודשים תהיה באותה בעיה רק שאז אפ אחד לא יתן לך אפילו שקל אחד עבור האוטו. קח את ההצעה (הטובה לדעתי) היום ושא רגליך מקרסו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה נכשל טסט עקב מנורות אזהרה, גורר למוסך ונדרש להציג אישור תיקון- ואתה באחריות?

יאלצו לסדר את הרכב תחת אחריות?

אולי זו אופציה ממזרית ,אבל תתן לך זמן נוסף.

זה מה שהיה, נכשלתי טסט אחרי שהם אמרו לי להכנס לטסט ושאין בעיה עם זה.

פורסם

נראה לי שנאמר כאן כמעט הכל. רוב האנשים אמרו לך "קח את הכסף וברח". בד"כ אני מאוד נוטה לכיוונו של הצרכן, אבל חייב להיות היגיון וצדק בטיעונים לטובתו. כאיש שמגיע מרקע טכני אני אומר לך שהמשפט שלהם שהסוללה תקינה, אבל הרכב מושבת בגלל סוללה, הוא נכון. הכוונה שלהם שהסוללה גמורה. גמרה את חייה בצורה טבעית ולא עקב פגם בייצור שלה. זו דרכן של סוללות. כך הן מסיימות את חייהן בטכנולוגיה הקיימת/שהיתה בזמן ייצורן. ההחרגה שלהם את נושא הבלאי הטבעי של הסוללה מהאחריות, היא נקודה שיהיה לך קשה מאוד לתקוף בבית משפט. (מה גם שנותרו חודשים ספורים לתוקף האחריות ולכאורה יכלו לספק לך סוללה לחודשים אלו ודי. ומה אז?). אני מבין שאתה רוצה להמשיך להחזיק את הרכב ולא לרכוש מכספך סוללה חדשה. זה מוביל אותך לכיוון של בית משפט. השאלה שצריכה לעמוד מול עינך: מה הסיכויים שלך בבית משפט לזכות ולקבל את מבוקשך?

לדעתי הסיכוי אפסי.

פורסם
זה מה שהיה, נכשלתי טסט אחרי שהם אמרו לי להכנס לטסט ושאין בעיה עם זה.

נו, תבקש מכתב תקינות לצורך מעבר טסט .

מה אומרים?

פורסם

מקס, זה רכב בן 4,אין לו אחריות, יש החרגה ל בטריה ל4 שנים, בניקוי בלאי טבעי על הבטרייה, הבעיה של הבטרייה שלו מוגדרת כבלאי טבעי, בדיוק כמו שרכב שעדיין באחריות והבולמים שלו גמורים, אם עשה 80000 ק"מ זה בלאי טבעי ו היבואן לא יחליף לך אותם.

נו, תבקש מכתב תקינות לצורך מעבר טסט .

מה אומרים?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
אני לא מבין למה התקיפות,

יכולת לקנות גם לפני ארבע שנים אף אחד לא ידע אז איך זה יראה..

ועדיין, אני אמור לוותר ליבואן רכב שלא רוצה לקחת אחריות?

היבואן לא התחייב במעמד המכירה לגבי מחיר רכישה חזרה ממך אם בכלל, כך לפחות הבנתי. בהתחשב בכך שהוא יודע חשבון ובכך שמדובר ברכב שהוא כמעט נכס נפסד טוטאלית בשוק יד 2, ההצעה שלו אינה פחות מנדיבה ובאופן באמת יוצא דופן, ומכאן הצעתי לבונבוניירה ובקבוק. אתה מתעקש לנתק בין מה שלי נראה כהוגנות באמת חריגה בכל הנוגע להצעה שלו ובין תנאי האחריות שלטעמך אינם מכובדים על ידו, ענין של פרשנות, דעתי בעניין האחרון הזה אינה חשובה, ודאי כשאתה מתעקש על שלך, דעתי על הצעת המחיר שלו בהחלט בעינה. כל הכבוד לקרסו.

פורסם
מקס, זה רכב בן 4,אין לו אחריות, יש החרגה ל בטריה ל4 שנים, בניקוי בלאי טבעי על הבטרייה, הבעיה של הבטרייה שלו מוגדרת כבלאי טבעי, בדיוק כמו שרכב שעדיין באחריות והבולמים שלו גמורים, אם עשה 80000 ק"מ זה בלאי טבעי ו היבואן לא יחליף לך אותם.

נראה לי שהבנתי את עמדתך.

בכל אופן אני ארשום שוב,

בלאי טבעי היה מוגדר לפני שנתיים כ-72%, לפני שנה זה שונה ל-62%, לפני חצי שנה בערך לנקודה שהמערכת מדליקה נורת תקלה! ועכשיו אין הגדרה. אתה יכול לנסות להבין את זה איך שאתה רוצה לי זה ממש ברור, יש פה התנהלות לא תקינה.

פורסם

הגיוני מה שרשמת, יש x בלאי על רכיב בשנה, בהתאם להגדרות של היצרן, כמו שרשמו לך כולם, אתה טועה. אין לך קייב, יש לך מזל שקרסו קונים את ערמת הפחים שלך בככ הרבה כסף

נראה לי שהבנתי את עמדתך.

בכל אופן אני ארשום שוב,

בלאי טבעי היה מוגדר לפני שנתיים כ-72%, לפני שנה זה שונה ל-62%, לפני חצי שנה בערך לנקודה שהמערכת מדליקה נורת תקלה! ועכשיו אין הגדרה. אתה יכול לנסות להבין את זה איך שאתה רוצה לי זה ממש ברור, יש פה התנהלות לא תקינה.

פורסם
הגיוני מה שרשמת, יש x בלאי על רכיב בשנה, בהתאם להגדרות של היצרן, כמו שרשמו לך כולם, אתה טועה. אין לך קייב, יש לך מזל שקרסו קונים את ערמת הפחים שלך בככ הרבה כסף

אין צורך לרדת לפסים אישיים, במיוחד שאני לא יודע על מה אתה נוהג ואין באפשרותי להחזיר;)

אני אסביר שוב

1.קודם כל בלאי טבעי זאת הגדרה שהיצרן הגדיר למתי סוללה נחשבת לא תקינה, לפני שנתיים היה נהוג להחליף ב-72%.

2.זה שלפני שנתיים בלאי טבעי היה מוגדר ב-72% אומר שרכב שלפני שנתיים היה במסגרת האחריות(2012) היה מקבל סוללה תקינה/חדשה במסגרת האחריות.

היום אנחנו שנתיים אחרי באותה סיטואציה רק עם רכב 2014 ובלי הגדרה לסף קיבולת.

מקווה הייתי מספיק ברור, אם יש עוד שאלה בכיף..

פורסם

אני מסכים כי כדאי לקחת 35,000 ולברוח. גם אם תוחלף, לא תוחלף לחדשה, והסוללה החלופית יכולה להחזיק 3 שנים או יכולה להחזיק 3 חודשים.

אבל אם פותח השרשור מתעקש, כדאי שיעלה את נוסח תעודת האחריות כדי לשער האם יש לו קייס.

לדעתי בלאי טבעי נוגע בעיקר לקיבולת הסוללה ומרחק הנסיעה, ולא לגבי יכולתה להפעיל את הרכב בכלל.

פורסם
נכון, ל בטריה בת שנתיים 72 אחוז זה הגיוני ל בטריה בת 4 58 זה בסדר,

אתה לא איתי גבר, תנסה לעבור שוב על מה שכתוב

פורסם
אני מסכים כי כדאי לקחת 35,000 ולברוח. גם אם תוחלף, לא תוחלף לחדשה, והסוללה החלופית יכולה להחזיק 3 שנים או יכולה להחזיק 3 חודשים.

אבל אם פותח השרשור מתעקש, כדאי שיעלה את נוסח תעודת האחריות כדי לשער האם יש לו קייס.

לדעתי בלאי טבעי נוגע בעיקר לקיבולת הסוללה ומרחק הנסיעה, ולא לגבי יכולתה להפעיל את הרכב בכלל.

הסוללות החדשות מגיעות עם שנה אחריות ובפועל מאוד אמינות, למרות שנכון הכל יכול להיות

פורסם

אם לא כתוב כך לא חייבים לך סוללה חדשה. ייתכן ותקבל סוללה משומשת מאוד שתחזיק 3 חודשים בדיוק.

צריך את הנוסח של תעודת האחריות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...