Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט תעבורתי - איך מתכוננים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא מזמן קיבלתי זימון בדואר למשפט. בתיאור המעשה כתוב "נהיגה בדרך בין עירונית בה מותרת מהירות מירבית של 90 קמ"ש במהירות של 139 קמ"ש".

העבירה נקלטה במצלמה. את התמונה ביקשתי לקבל היום ונאמר לי שהיא תגיע בדואר עוד חודש. המשפט בעוד חדשיים.

שאלותיי (לבעלי נסיון בלבד!!) הן:

1. מדוע משפט ולא קנס?

2. האם כדאי להשתמש בשרותי עו"ד?

3. מה נחשב גזר דין כבד? ומה קל? בקיצור, למה לצפות? האם לעבור כבר עכשיו לפורום אופניים..?

4. מה הפרוצדורה במהלך המשפט והאם כדאי להודות?

כל עיצה טובה נוספת (מלבד לנהוג לאט..) תתקבל בברכה.

תודה, דן.

פורסם

משפט ולא קנס, מעל 40 קמ"ש מעל המותר.

האם כדאי להשתמש בעו"ד - אם הרישיון חשוב לך - בהחלט.

להגיע בלי עו"ד למשפט כזה לא יעזור לך הרבה... מה תקבל תלוי גם ברקורד שלך, עבירות קודמות וכו'. לדעתי אם יש לך את הכסף - עו"ד.

תנחומי על התפיסה.

גיא

פורסם

יש לך 3 אפשרויות, בגדול:

א. תגיע למשפט, תוד?ה, תתחנן, וכו' - סיכוי סביר שתקבל שלילה לחודש-חודשיים. (אתה לא נהג חדש, נכון?)

ב. תשכור את שירותיו של עו"ד לתעבורה - במקרה זה סביר שהוא יוכל לסגור עיסקה שאינה כוללת שלילה בפועל (אם כי לא בטוח). צפה לעונש של כמה מאות שקלים קנס+שלילה על-תנאי כלשהי.

ג. "תיזכר" שבעצם באותו יום דודה/סבא/סבתא שלך נהג/ה ברכב, ותבקש מהם יפה להודות בכך ולקבל את העבירה על עצמם. כמובן שיש לוודא שהאדם הנ"ל בעל רשיון נהיגה בתוקף והיה בארץ בזמן העבירה, אחרת לא הגיוני שהוא נהג... רצוי כמובן שהאדם הנ"ל לא יהיה אכפת לו מדי מחודש-חודשיים שלילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני הייתי מוציא ת'אופניים מהבויידם...

תכין אותם לקיץ ותשמן אותם היטב :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
אני הייתי מוציא ת'אופניים מהבויידם...

תכין אותם לקיץ ותשמן אותם היטב :)

אם כבר להוציא את האופניים, זה בשביל להרכיב אותם מאחורי הרכב (בעזרת המתקן המיוחד), ובכך לכסות את המספר.:idea:

פורסם
אם כבר להוציא את האופניים, זה בשביל להרכיב אותם מאחורי הרכב (בעזרת המתקן המיוחד), ובכך לכסות את המספר.:idea:

רעיון גרוע מאוד!

רק היום ראיתי שוטר שעצר רכב ליד תחנה מרכזית חוף הכרמל בגלל המתקן של האופניים שהסתיר את לוחית הרישוי האחורית.

פורסם

רוב השוטרים מתייחסים לזה כמו נסיעה ללא מספר בכוונה תחילה או משהו כזה וזה חמור... כל מי ששם אופניים בצורה כזו דואג לשים לפחות קרטון עם מספר הרכב כי עושים על זה הרבה בעיות...

• תוכן חדש...