Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ובת הזוג מעוניינים לרכוש רכב חדש. אנחנו זוג סטודנטים והמטרה העיקרית היא לנסיעות בתוך העיר.

כמו כן, בכוונתנו למכור את הרכב בעוד כשנתיים לאחר סיום התואר כך שחשוב לנו שהרכב לא יאבד יותר מדי מערכו בשנתיים הללו.

ביקרנו במספר סוכנויות לאחר קבלת המלצות כאן בפורום ולהלן ההצעות:

Toyota Aygo:

מנוע: 1000

לא כולל אבזור

מחיר: 69,000

Hyundai i10:

מנוע: 1250

כולל אבזור

מחיר: 70,135

KIA Picanto:

מנוע 1250

כולל אבזור

מחיר: 74,900

Nisan Micra:

מנוע 1250

כולל אבזור

מחיר 75,000

הכי קורצת לי היונדאי, בעיקר בגלל המחיר. מה דעתכם?

פורסם

אם לא רוצים להפסיד הרבה בירידת ערך, תקנו פיקאנטו בת שנתיים. רצוי מאדם פרטי יד ראשונה וללא "כתם" ליסינג ( יהיה לרכב הזה 7 שנות אחריות על מנוע+ גיר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לקנות רכב חדש לשנתיים לא משתלם כלכלית עקב ירידת ערך.

אבל אם בכול זאת אתם רוצים.

הפיקנטו אופציה טובה, טובה בתחום צריכת דלק אבל מאובזרת במידה ואמת איבזור היא ex, סלון מרשים, בלימה אוטונומית ומנוע שסוחב טוב יותר ממנוע ה1.0 של אייגו.

האייגו חיסכונית יותר אבל בעלת תא מטען קטן יותר וגיר רובוטי פחות נעים.

היונדאי לא חדשה אבל לדעתי נוחה מהפיקנטו ובעלת ביצועים דומים.

הייתי מוסיף את שברולט ספארק אשר תהיה זריזה יותר וגם די נוחה אך בעלת תא מטען קטן.

עוד אופציה היא דאציה סנדרו ב 63, הרכב יהיה זריז יותר משמעותית מרווח יותר ועם תא מטען גדול יותר, גם הגיר הרובוטי פחות נעים מאוטומטי רגיל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...