Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אופל אסטרה 2013 1.6 טורבו 180 כ"ס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למישהו יש ניסיון עם הרכב או המנוע.

מדובר בגרסה פחות נפוצה של האסטרה - 1.6 180 כ"ס שהגיעה רק בברלינה למיטב ידיעתי.

 

האם נדירותו של הדגם תשפיע על זמינות חלפים לכשאזדקק?

 

תודה

פורסם

הרכב לא נחשב אמין בגרסת ה1.4. משאבות מים וחיישנים נוטים להתקלקל.

בנוסף גיר ממהר לעלות הילוכים. הרכב מרגיש קצת כמו ספינה בסיבובים. מצד שני נעים מאד לשייט איתו בכבישים מהירים.

לגבי 1.6 אין לי מושג אבל כנראה שהמכלולים האלו משותפים.

פורסם

מקריאה ברשת נראה כי ה1.6 מרגיש יותר טוב מן הסתם מה-1.4 בזכות תוספת של 40 כ"ס. אמנם ככל הנראה מדובר ב-40 כ"ס עצלים אבל בכל זאת זה לא מעט.

השאלה אם ידוע משהו מיוחד על המנוע הספציפי

פורסם
הרכב לא נחשב אמין בגרסת ה1.4. משאבות מים וחיישנים נוטים להתקלקל.

 

לא יודע מאיפה הבאת את זה. רוב התגובות ביד 2 דווקא מאוד חיוביות לגבי אמינות המנוע והגיר. ברור שפה ושם יש נפילות אבל אם תבדוק תמצא שגם בטויוטות והונדות וכל השאר יש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

×
×
  • תוכן חדש...