Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף שמן MOA ל אאודי A3 1.8T שנת 2009

yonatla3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השאלה היא למה ?

השמן נקי וחדש כרגע,אם אין בוצה/המנוע לא אוכל/לאשורף שמן לטעמי מיותר.

אם כבר משתמשים בתוסף כזה,הייתי ממליץ ב"אמצע הדרך של הטיפול"- נניח אחרי 6 חודשים או 7,500 ק"מ ואז המנוע מתנקה ולאחר מכן,כל הטינופת תרד לאגן השמן ובטיפול לאחר מכן, אם היתה בוצה בכמות גדולה אז כדאי לפרק אגן שמן,לנקות רשת משאבת שמן/להחליפה בהתאם למצב וכמובן להחליף שמן ומסנן שמן איכותיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין בוצה,לא הייתי משתמש בכלום- מספיק שמן ומסנן איכותיים ובא לציון גואל.

אם יש בוצה (איך יודעים ? פותחים כאשר הרכב קר בלבד פקק שמן (לא מדיד,אלא את הפקק שנמצא על המנוע,מציצים פנימה ורואים אם על הפקק/בחור שהפקק אוטם יש שמן שרוף שנראה כמו בוץ) אז עוד 7,000 ק"מ לערך כדאי לשים את התוסף.

למה לא עכשיו ? השמן נקי כרגע וברגע שתשים את התוסף הוא ינקה מצד אחדאת הפיח אך,מצד שני ישלח את כל הטינופת למקומות לא רצויים (מעברי שמן) -זה יכול גם להרוס את המנוע וחבל.

כאשר יש בוצה ברמה מסויימת,אם שמים את התוסף קרוב לטיפול,נוסעים איתו כ 1000-2000 ק"מ ולאחר מכן מורידים אגן שמן ומנקים הכל אז דברים יכולים להסתדר,אלא אם הבוצה בכמות גדולה.

מעבר לכך,המתן לרון/מרק 10 שיגיבו לשרשור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור עושה רושם שאין צורך... אבל מאחר ומי שמכר לי את הרכב לא טיפל כמו שהייתי רוצה.

אני חושב שלפני הטיפול הבא אצל רון אשים את התוסף ככה כרון יחליף שוב שמן יצא הרפש.... אם בכלל יש.

נראה לי הכי נכון, מה אומר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהיכרותי עם רון ומספר בעלי מקצוע נוספים וגם הידע המקצועי שלי בתחום השמנים שרכשתי במסגרת העבודה - לא מומלץ (ע"י מי שהוא לא יצרן התוספים) שימוש באף תוסף שמן וכדאי להקפיד על תחזוקה מונעת מחמירה במצב שיש חוסר ודאות. צמצם טווח בין טיפולים ותשתמש בשמן איכותי ומסנן איכותי (גם מסנן אוויר מאוד חשוב במנועים האלה). רוצה להשתמש בתוסף? - תשתמש, אבל עשה זאת סמוך ככל הניתן לזמן הטיפול - מיד עם החלפת השמן.

אגב, תוסף MOA אינו מוציא רפש מהמנוע זהו אינו תוסף פלאשינג אלא תוסף המונע שחיקה. מבין כל התוספים זהו תוסף בעל סיכון נמוך לשימוש. יש לך ספק?

תרים טלפון למשרד במוסך ותבקש להתיעץ עם רון. או תרשום לו הודעה בדף בפייסבוק.

הזול עולה ביוקר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב טופל לאחר הקניה אצל רון והוא עשה פלאשינג למנוע.

סומך עליו ששם שמן ומסננים איכותיים.

קניתי את התוסף במחשבה שהרכב הולך לשרת אותי כעשור וניסיון עם רכבים ישנים אני תמיד הייתי שם תוסף שמן ודלק בכל טיפול שנתי.

אני אתקשר לרון חודשים לפני הטיפול ואשאל.

הרכב נוסע כ 3,000 ק"מ בשנה ואני מחליף שמן ומסננים כל טיפול אז אולי באמת מיותר.

תודה לכולם!

חג שמח ושנה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...