Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לנסות את ה-C3.

5 שנות אחריות,מערכות בטיחות מקוריות מלאות וגיר יפני פלנטרי.

נכון שזה "סיטרואן" ו"צרפתי זה ח*א" ,אבל תנסה.

אהבתי :-D

פורסם
תודה רבה לכולכם על העזרה והתשובות

לאו דווקא כמה שיותר, רק מבחינת כוח חשוב לי להשתדרג ובהשוואה לפיקנטו היאריס חזקה יותר

הלכתי היום לנסיעת מבחן על הסקודה והיא כל כך הרבה יותר מוצלחת בתחושה שלי.

אני לא מבין גדול ברכבים אבל ברגע שנכנסתי לרכב התחושה שמדובר ברכב מפנק מאובזר ומושקע יותר.

התחושה הזאת רק התגברה כשהתחלתי ליסוע על הרכב, היא הרבה יותר זריזה ונעימה על הכביש.

היא גם יותר זולה (יוצא 8,000 ש"ח פחות לגרסה עם רמת הגימור הגבוהה ביותר בהשוואה לרמת הגימור הגבוהה ביותר של היאריס)

דווקא הבנתי שהיא קיבלה ציונים ממש טובים במבחני ריסוק, הבלימה האוטונומית של היאריס מוגבלת למהירות של עד 80 בהשוואה לסקודה שהיא 160.

תוכל בבקשה לפרט איזה מערכות בטיחות מדובר?

בכל מקרה אני בבעיה כרגע, מצד אחד יש את פאביה שבאמת נוחות הנסיעה ותחושת ה"יוקרה" היחסית (ביחס ליאריס) באמת מושכים אותי אבל לא בא לי רכב שמבלה במוסך - כמה נפוצה התקלה בגיר? זה עילה לא לקנות את הרכב? אם נוציא לרגע את החיסכון של היאריס נישאר בעצם עם שני חסרונות, אחד כמו שאמרתי זה הגיר והשני זה מערכות הבטיחות שעדיין לא ברור לי מה ומי (בתקווה שתסביר לי :wink: )

ממש רוצה לבחור בפאביה אבל חייב את התייחסותכם לגבי עניין הגיר והבטיחות, אשמח שמי שמבין ירחיב מעט בנושא, תודה.

ממש לא אומר שהרכב יבלה הרבה במוסך, זה לא אומר שהתקלה תקרה כל שני וחמישי אבל יש סיכוי שתקרה בעיה - כל שני וחמישי סביר להניח שלא תבלה.

ממליץ לנסות את ה-C3.

5 שנות אחריות,מערכות בטיחות מקוריות מלאות וגיר יפני פלנטרי.

נכון שזה "סיטרואן" ו"צרפתי זה ח*א" ,אבל תנסה.

כן, חשוב לפני הכל לבדוק איפה מיוצרת היפנית שהוא תכנן לקנות - סביר להניח הוא יגלה שהיא מיוצרת בצרפת(דווקא הצרפתיות לא, הC3 וה208 מיוצרות בסלובקיה אם אני זוכר נכון והקליאו בטוריקה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...