Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

היום במהלך נסיעה בינעירונית נדלקה לי פתאום נורית צהובה לא מוכרת. אחרי בדיקה הבנתי שמדובר בנורית שקשורה לפליטת הפיח ברכב.

הרכב נסע רגיל בזמן בו הנורית דלקה, והיא נכבתה לאחר מספר דקות.

לקחת למוסך? או לראות האם שבה לדלוק בשנית?

חשוב לי להבין עקב נסיעה יום ראשון לאילת.

תודה לעונים.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם (נערך)
באיזה רכב מדובר בדיוק? ציין שנת יצור ודגם מנוע.

איזה נורה בדיוק דולקת? צרף תמונה מספר הרכב או מהאינטרנט .

שלום, הרכב שנת ייצור 2014, מנוע דיזל 2500 טווין טורבו, גיר אוטומטי. מציין רק שהנורה נדלקה לכמה דקות ונכבתה.

20180824_161108.jpg

עריכה אחרונה על ידי ג'יפתח

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

כן זו הנורה של ה DPF היא לא נדלקת סתם משהוא הציק למערכת רגעית זה יכול להיות גם חיישן טמפ גזי פליטה שכושל רגעית

ממליץ להכנס למוסך לאבחון ולטפל במה שלא היה עכשיו אחרת אם התקלה תהיה קבועה המחשב יתחיל להגביל אותך ולהוריד הספקים

( סוג של הענשה) עקב זיהום האוויר אתה לא רוצה את זה בדרך לאילת.

חיים יוד.

פורסם

איזה כיף שהמנורות של זיהום האוויר נזכרות להידלק בדיוק לפני נסיעה של 1000 ק"מ. תענוג.

פות"ש - כמה הרכב נסע עד כה? האם תדלקת סולר בתחנה לא מוכרת? האם מילאו מתישהו בטיפול נוזל dpf?

פורסם
שלום, הרכב שנת ייצור 2014, מנוע דיזל 2500 טווין טורבו, גיר אוטומטי. מציין רק שהנורה נדלקה לכמה דקות ונכבתה.

[ATTACH=CONFIG]508692[/ATTACH]

נורת התראה זו מזכירה לך לבצע נסיעה בשיוט כדי שהרענון המסנן חלקיקים יסתיים בהצלחה.

הנורה אמורה להכבות לאחר שכמות הפיח במסנן החלקיקים תרד לרמה מוגדרת.

מציע לקרוא בספר רכב איך לבצע נסיעה עם הרכב כאשר הנורה מופיעה, כי אני לא חושב שאתה צריך הלכנס למוסך בגלל זה.

פורסם
האם מילאו מתישהו בטיפול נוזל dpf?

ככל שידוע לי, השימוש בנוזל DPF הוא טכנולוגיה יחודית שקיימת רק אצל PSA.

יש על המדף תוספי נוזל ניקוי DPF שלמעשה נועדו לבצע בדיוק את הפונקציה הזו שיש ברכבי PSA, רק ידנית. השימוש בדיוק כמו תוסף רגיל מאלה שדוחפים במוסכים. יש אצלי אחד כזה על המדף, מחכה ליום פקודה למקרה שיידרש.

חומר מעניין שמצאתי:

http://www.jlmlubricants.com/data/catalog/4/3002/2/Diesel%20Particulate%20Filter%20Information%20by%20JLM%20Lubricants%20full%20version.pdf

חזיר דיזל

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בדיוק יוצא ממוסך הפצת רכב דרום( מורשה איסוזו) בבאר שבע.

הם אומרים שזה רגיל לגמרי ושלא מדובר בתקלה אלא בניקוי יזום של המערכת.

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...