Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מותחן טיימינג - פולקסוואגן פאסאט 2009

ranos83
שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קניתי רכב (פאסאט 2009) במצב די חדש, טופל ב.ג.ג. רעננה ולא נראה שהחליפו מותחן בהיסטורית טיפולים.

לפי בדיקה עם כמה מוסכים לפי השנתון הזה יש צורך להחליף את המותחן כי המותחן התקול מותקן אצלי מהמפעל.

צ׳מפיון לא מודים בשום דבר, לא מכירים שום דבר כזה (ככה הם טוענים) דיברתי גם עם מנהלת השירות שם, יחס מזלזל בגלל שהרכב לא ״באחריות״, הרכב עשה פחות מ 30,000 ק״מ. מיותר לציין שאני לא מתקרב לשום דבר שקשור לצ׳מפיון יותר וככה אמליץ לכל בנאדם לפני שקונה רכב.

מהן האפשריות לגבי החלפת המותחןו? אני יודע שיש תביעות ייצוגיות בארה״ב וגרמניה ושהיצרן אמר שיפצה את בעלי השנתונים האלה עם התיקונים.. מה קורה פה בארץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפאסאט לא נמכרה עם מנוע ה- 1.2 טורבו.

בשנת 2009 מדובר במנוע ה- 1.8 טורבו כמדומני, ולא שמעתי על בעיות במותחן במנוע זה. אבל לא חסר בעיות אחרות ביחידת ההנעה הזאת, מרינגים ובעיות עם הטורבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שהעיר קודמי למנוע הזה אין בעיות ידועות אם recall שקשור למערכת התזמון.

לחלק מהמנוע מהסוג שיש בפאסאט שלך יש בעיה של תצרוכת שמן מוגברת, ולגן יש לבדוק את במפלס השמן לעיתים תכופות ולהוסיף אם צריך.

המנוע המדובר לא נמכר כלל בארהב - כך שלא ברור לי על איזה תביעות ייצוגיות אתה מדבר.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה 1800 TSI רק אניח את זה פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552465-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-2500-%D7%A9-quot-%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%99%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%97-%D7%94%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%941800-%D7%95%D7%942000-TSI

רון ד"א הגיב לגבי שרשור על מנוע 1.8T רק לפני שבוע :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?658916-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-a3-2009.

אם מדובר על אחד משני המנועים הללו יש לבצע טיפול בהקדם האפשרי כדי לא לגרום נזק למנוע.

על אף הק"מ הנמוך והטיפול במורשה,הרכב משנת 2009 ולא באחריות ולכן,הייתי מנחפש מוסףך מתמחה בדגם כמו רון,שיבצע עבודה טובה במחיר שפוי לכיס.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ’מפיון חושבים שהם עולם תחתון, פשוט בזיון אחד גדול.

קבעתי בדיקה במוסך השחר שאמרו שהם מכירים טוב את הבעיה הזאת , הם אמרו שיבצעו בדיקה ואם מוצאים שהמותחן צריך החלפה הם מבקשים מהיבואן החזר ולא בטוח שיאשרו, בינתיים דיברתי עם קטיה מנהלת ה״שירות״ של צ’מפיון שמשחקת אותה מפגרת שאין שום בעיה כזאת וזאת המצאה שלי .

יום אחרי שדיברתי עם קטיה מתקשר אליה הבחור ממוסך השחר ואומר לי אל תבוא אין לי חלק מתאים לפרק את הטיימינג !!! לא יודע מתי יהיה לי וביטל את הבדיקה לחלוטין...

מוסך מורשה אומר שאין לו חלק מתאים לפתוח את המכסה של הטיימינג .. וגם לא יהיה לו בעתיד .. מאמינים לזה ? אשכרה היבואן לחץ עליו לא לטפל בי !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי היקר,

אתה יורק לבאר ממנה אתה רוצה לשתות. אם רוצים לקבל "רצון טוב" מנותן שירות צריך לתת לו קרדיט שאתה מצפה ממישהו מכובד כמוהו לעזור לך. אם אתה קורא לו "עולם תחתון" ו"מפגר" הוא למה אתה חושב שמישהו ירצה ללכת לקראתך? הרכב שלך בן עשר שנים. חוקית היבואן אפילו לא חייב להחזיק חלפים בשביל הרכב שלך.

התנהגות תוקפנית וגסה, לא מעודדת נותני שירות (כמו המוסך למשל) לעזור לך. כי אם הגישה שלך כזאת יתכן שבסוף העבודה כשיסתבר ש(אולי) היבואן לא יכסה את עלות התיקון, לא תרצה לשלם, ותשלח את המוסך לחפש את היבואן.

ולכן המוסך אומר לך בדרכו שלו שהוא לא מעוניין בך כלקוח. אם מראש היית בא בגישה של "אתם לא חייבים" ו"לפנים משורת הדין" אולי היו מדברים אתך. מאחר שפתחת בהתקפה וקללות - (כנראה) שאף אחד לא ירצה להיות נחמד אליך - יחס גורר יחס.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי רכב (פאסאט 2009) במצב די חדש, טופל ב.ג.ג. רעננה ולא נראה שהחליפו מותחן בהיסטורית טיפולים.

אין שום סיכוי בעולם שייצרן הרכב יאשר החלפה על חשבונו מותחן או כול חלק אחר לרכב שיוצר לפני 9 שנים.

במילים אחרות אף אחד לא חייב לך כלום לאחר שעברה האחריות.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי קצת מטריד האמת אם הנחיות היצרן באמת מגדירות החלפה של המותחן והרכה מטופל במורשה אז למה לא החליפו אותו? או שאני מפספס משהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי היקר,

אתה יורק לבאר ממנה אתה רוצה לשתות. אם רוצים לקבל "רצון טוב" מנותן שירות צריך לתת לו קרדיט שאתה מצפה ממישהו מכובד כמוהו לעזור לך. אם אתה קורא לו "עולם תחתון" ו"מפגר" הוא למה אתה חושב שמישהו ירצה ללכת לקראתך? הרכב שלך בן עשר שנים. חוקית היבואן אפילו לא חייב להחזיק חלפים

אולי יורקים עליך ואתה קורא לזה גשם או שאתה כותב מטעם היבואן בסתר ואם לא מעניין איך אתה היית מגיב אם היה הולך לך מנוע.

אם ייצרו משהו עם חלק תקול מצידי שיעבור גם חמישים שנה זה לא משנה שהחלק יצא פגום מהיום הראשון , מסכים?

אני לא מחפש נחמדות של אף אחד, זו חובתם

עזוב את זה שהרכב בקושי נסע. זו חובתם אם פולקסווגן בחו״ל הודו בטעות ופיצו לקוחות. רק בארץ מתייחסים ללקוח כרמאי. עכשיו אני לא מוכן לטפל במוסך מורשה שלהם כי אני מבין שבנוסף לכל יש גם רשלנות וחוסר מקצועיות (יש פה כמה דיונים על אותה בעיה שהמוסך מורשה אמר שהכל תקין ואחרי כמה ימים מצאו בעיות במוסך רון בתל אביב שעלה על זה)

צ’מפיון מתנהגים ללקוחות בזלזול ואת זה שמעתי עוד ממזמן מהרבה אנשים כולל כאלה שקנו רכב חדש באחריות ולא עברה יותר משנה. אז תעשה טובה תעשה את המחקר שלך לפני שאתה מבלבל את המוח

וכן מי שמתנהג ככה ללקוחות ומבטל בדיקות בטענה שאין לו איך לבדוק (זה הצחיק גם פקידה במוסך מורשה אחר שדיברתי איתה ואמרתי שהוא טוען שאין לו חלק).

יש תביעה ייצוגית ואני אצטרף אליה.

אגב בהצלחה עם ה DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי קצת מטריד האמת אם הנחיות היצרן באמת מגדירות החלפה של המותחן והרכה מטופל במורשה אז למה לא החליפו אותו? או שאני מפספס משהו?

כי שמים פה בארץ פס על הלקוחות, אין פה שום תודעת שירות ו צ’מפיון בכלל...

ושני החבר׳ה מעליך גם אומרים תודה אחרי שמשחילים להם את הצינור .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד, אתה הולך וקונה מטרייד אין של סוכנות שלא קשורה בשום אופן לצ'מפיון רכב בן 10.

אחרי שעשית את זה וקנית את האוטו - אתה מחליט שלצ'מפיון יש מחוייבות כלפייך - להחליף חלק באחריות על אותו רכב בן 10, שלא בטוח בכלל שהוא לא תקין.

ואז בינתיים אתה הולך ומלכלך עליהם - וכשלא מסכימים איתך, כל העולם טיפש וכו'.

למה לא אמרת לטרייד אין להוריד לך את העלות של הטיימינג אם הוא פגום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...