Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע ששלי יותר רגילים אין להם בכלל שם אם יש אז הוא מעפן

אני קניתי כבל + עם הבית פיוז המדובר עם כבל - של 8G ב 30 שח הוא מתאים ל 4G

אבל חפיף יכול להיות באמת שהבית פיוז שלך לא מתאים (שווה בדיקה)

פורסם

זה מה שאני הבנתי ממה שהסבירו לי מתי שהתקנתי ת'4 גייג'

יכול להיות שמה שאמרו לי זה טעות

אבל לא סתם אחד אמר לי אני סומך על הדעה שלו

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, כניראה מדובר בגדר דיעה בלבד, כי אני לא מוצא שום שייכות עובדתית לטענה שרצוי אותו עובי של כבל מתח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנתי איל, מצד אחד אתה מצדיק את העובדה שלשניהם יכולה להיות סגולה זהה, על ידי שימוש בעובי כבל שונה.

מצד שני אתה אומר שבמקרים מסויימים רצוי שזה יהיה באותו הקוטר ?

אלה אם כן הסגולות שלהם אכן זהות, למה צריך להתאים את העובי ?(מהזה משנה?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ה"סגולות" שלהן לא זהות, כבל בעל קוטר גדול יותר מתאים לזרם גבוה יותר. אני לא אגש לטבלאות לבדוק בדיוק אם כשאנחנו משתמשים וצריכים כבל 4G נוכל להשתמש בכבל מינוס של 8G כל עוד יהיה עד אורך מסויים, לא מוצא בזה טיפת עניין וטעם. אני בכל מקרה הייתי הולך על אותו הקוטר, ההבדל במחיר זניח.

• תוכן חדש...