Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במראנלו זה המוזיאון של החברה, במודנה זה מוזיאון שמוקדש לאנצו עצמו, כאשר יש גם תצוגה מצוינת של מכוניות ומנועים. לא הייתי מוותר על אחד מהם. לגבי ילדים - תלוי בני כמה הם. קטנים יותר ישתעממו מהר בכל מקום, גדולים יותר יהנו בשניהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הייתי במוזיאון, לצערי לא הייתי במפעל. המוזיאון הרבה יותר קומפקטי. הסיור במפעל לדעתי לא לילדים בגיל הזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

זה תלוי מה בתצוגה, היתי במרנאלו פעמיים, פעם אחת היה מוצלח, ופעם שניה המכוניות היו פחות לטעמי

במודנה הייתי פעם אחת והיו שם כל המכוניות שציפיתי למצוא ותצוגת מנועים מהממת לטעמי (לא יאומן כמה גדול המנוע של הטאסטה-רוסה!) וגם היה פחות עמוס ממארנלו.

המוזיאון של למבו אולי נראה סתמי יחסית לפרארי (סתם שתי קומות עם מכוניות) אבל היה שווה כל רגע\אירו מבחר מכוניות מהממות וממש שמחתי שהיתי שם.

חשוב: לא הייתי עם ילדים, כמות הזמן שהעברתי בלבהות ב F40, טאסטה-רוסה, לה-פרארי ועוד זה לחלוטין לא משהו שבן 6 ישרוד, אפשר להנות גם מלעבור ליד המכוניות ולהמשיך, אבל לשבת לידה דקות ארוכות ולבהות בה זה סיפור אחר לגמרי מבחינתי.

אתה מודע לזה שבמודנה מחוץ למוזיאון יש עשרות מכוניות פרארי להשכרה לפי זמן? (לא זול אבל אם זו הגשמת חלום...)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

השכרות יש גם ב-Bull-Bar מול מוזיאון למבורגיני. תענוג יקר (אזור ה-150 יורו לרבע שעה) אבל לא מכיר הרבה מאתנו שיעמדו בפיתוי. אני לא הצלחתי, ולא מצטער על זה לשניה. במראנלו יש הרבה יותר תנועה ויותר קשה למצוא מקום להנות. למבו יושבים בכפר הלכה למעשה, ויוצאים ממנו בשניה לכבישים צדדיים.

לגבי ה-F-40, אשתי הייתה צריכה לגרור אותי בכוח משם. מזל שהיא ממש ממש קטנה ואין לה כוח לעשות את זה :lol:

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...