Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - פורשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך זה מתקשר לכאן?!

חדשה נוספת.. אין טעם לפתוח ת'רד נוסף בשבילה , אז הוספתי אותה כאן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן ,

Nsx R-GT.

מנוע:

3.2 V6 , המספק 280 כ"ס ו-29.8 קג"מ מומנט.

אני אוהב את היפנים המצחיקים האלו. הוציאו NSX, היו לה 280 כ"ס. לא הספיק להם, אבל בגלל התקנות הדביליות, הם לא יכלו להצהיר על עוד, אז הם הוציאו NSX-R עם כל מיני שיפורים ואמרו שגם לה יש 280 כ"ס, כמובן שהיו לה יותר, אבל ששש... ועכשיו, הם מוציאים NSX-R-GT, מכונית מירוץ פרופר, 5 יחידות בלבד, עלות מטורפת לחלוטין, בטח יש לה איזה 500 כ"ס (עלק 280...) ובקרוב מאוד היא תהיה פריט אספנים מבוקש... מה הלאה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה nsx הם עוד מתכוונים לייצר?? כל הדגמים שיוצאים נכשלים מבחינה כלכלית כישלון חרוץ והם לא מתייאשים.... זה לא אומץ זו טיפשות.

ובקשר לפורשה. לפי דעתי זה פוטושופ אבל אני לא בטוח. בכל אופן אני חושב כמו כמה אחרים כאן שפורשה סדאן זו ירידת מדרגה משמעותית...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ובקשר לפורשה. לפי דעתי זה פוטושופ אבל אני לא בטוח. בכל אופן אני חושב כמו כמה אחרים כאן שפורשה סדאן זו ירידת מדרגה משמעותית...

לדעתי זה לא עבודת פוטושופ למרות שאני מאוד מקווה שזה כן....
פורסם

מדהימות....פשוט מדהימות....שתיהן...

הפורש סדאן מיותרת קצת לטעמי. זה כמו הנסיון של מזראטי לייצר מכונית סאלון שלדעתי יצאה מכוערת מאוד.

ה-NSX היא פשוט פצצה...

פורסם

חרדלוני, אכן פוטושופ כצפוי.

דווקא בראיון עם אחד מבכירי פורשה שנערך ממש לאחרונה באחד מהמגזינים שאני קורא הוא צוטט כשהוא אומר שהחברה תחליט בקרוב אם לפתוח קו דגם רביעי או לא (אחרי הקאררה, בוקסטר וקאיין) כשעל הפרק עומד ייצורה של מכונית GT שתי דלתות 2+2 עם מנוע קדמי גדול (מהקאיין) שתהיה יורשת ל-928.

המכונית הנראית בתחילת שרשור זה היא עוד אחד מאותם יצירי כלאיים של משועממי הפוטושופ...

ולבחור שחלק על ROEE, רק שתהיה בעניינים - מכירות הקאיין עולות על 50% מסה"כ המכירות של פורשה בעולם, בהחלט החלטה כלכלית מעולה לייצר, ואם לא ידעת אז כמות הדגמים המיוחדים של הקאררה שיוצרו מאז תחילת שיווק הקאיין גבוהה מאי-פעם.

מוטי.

פורסם

צהריים טובים ,

Cayenne Facelift.

תוצג לקראת 06.

מנועים:

3.6 V6 , המספק 280 כ"ס.

4.5 V8 , המספק 360 כ"ס (גרסת S).

4.5 V8 טורבו , המספק 500 כ"ס (גרסת Turbo).

4.5 V8 טורבו , המספק 550 כ"ס (גרסת Turbo S).

911Turbo.

תוצג ב-06.

מנוע:

3.8 טורבו , המספק 490 כ"ס.

911Gt3.

תוצג באמצע 06.

מנוע:

3.6 , המספק 405 כ"ס.

911Gt2.

תוצג לקראת 07.

מנוע:

(אין נתון נפח) טורבו , שיספק 550 כ"ס.

911Targa.

תוצג ב-06.

ולסיום - משהו משעשע

Cayenne Golf Car.

911 Targa.jpg

911 turbo 1.jpg

Gt3 1.jpg

Gt3 2.jpg

Cayenne 1.jpg

Cayenne 2.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן שוב :-)

Bora/Golf Combi.

יוצגו לקראת 06.

Golf Gtd.

תוצג בתערוכת פרנקפורט הקרובה.

מנוע:

2.0Tdi , המספק 170 כ"ס (Gti + Tdi = Gtd).

X5 Coupe.

תוצג לקראת 08.

Combi.jpg

X5 Coupe.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תירוצים? :roll:

אלו חדשות בשבילך, שפורשה היו בשפל של רווחיות והיו מועמדים מאוד קונקרטיים להשתלטות

עויינת, כנראה של פולקסווגן?

.

להפך השנה הזאת דווקא היה להם הרווח הכי גדול מבין כל החברות "ביחס לכמות הרכבים"

דבר שני המהלך הזה היה צפוי, כמו של מזאראטי שהוציאו גם מכונית "על" עם ארבע דלתות

הסיבה להתחרות עם ה M5 ,S8 ,ומרצדס S , קצת היגיון גם הם רוצים חלק מפלח השוק הזה

תראה כמה מכרו ג'יפים ?

פורסם
פורשה סדאן??? ביזיון!!!

כל החברות המכובדות מוכרות את הנשמה שלהם בשביל רווחיות.

זה התחיל עם יגואר שהוציאה את ה-X-TYPE 2 ליטר הנעה קדמית, יגואר עם הנעה קדמית??? מה קורה פה!?!

ואז זה עבר ללמבורגיני עם הגאיארדו, מכונית בלי הצורה הקלאסית עם מנוע V10 (במקום V12) ובלי דלתות מספריים.

אתה מפספס, ביג-טיים. מה היית מעדיף - שימשיכו למכור XJ-ים ו-XK-ים, ולצידם X-טייפ (עם הנעה קדמית, ודיזל...) - או שהיו שומרים על "הנשמה" ונאלצים לסגור את הבאסטה?

ואני לא מבין מה הבעיה שלך עם הגאייארדו. לא זכור לי שקיומו של הדינו ויורשיו פגמו במשהו ברוח של פרארי או באקזוטיות שלה. לא חושב שמישהו יטען שיש איזה בעיה למודנה או ל-F430 כי יש להם רק 8 צילינדרים. איפה כתוב שזה לא מכונית אקזוטית ונחשקת אם אין לה 12 צילינדרים? מה הבעיה עם V10? אתה יודע שהגאייארדו קרובה מאד בביצועיה למורצ'ילגו? מה פסול בדגם שיש לו סיכוי להרחיב את קהל היעד ולהפוך את העסק לכזה שמחזיק את עצמו כלכלית? ואם יש לך בעיה עם העיצוב של הגאיארדו, אז פשוט אין מלים בפי להגיב.

ואז בנטלי שבמקום לייצר מכוניות פאר על הם מייצרים את מכונית ה-4 מושבים המהירה בעולם בכאילו, בכלל ב-2 מושבים האחוריים לא נכנס בן אדם ממוצע.

לאן עוד נגיע מכוניות פאר עם מנוע 1.6??

מאיפה שלפת את זה שבנטלי מייצרים את ה-GT במקום מכוניות פאר? מה זו השטות הזו? הם הרי לא הפסיקו לייצר את הארנאז'. ואז מה אם במושבים האחוריים לא נכנס בנאדם ממוצע? בפרארי 456 כן נכנס? ואתה באמת חושב שמישהו קונה את האוטו הזה על סמך אותם שיקולים כמו שאתה קונה גולף או מאזדה3? אם למישהו יש בעיה עם מקום מאחור, אף אחד לא מונע ממנו לקנות ארנאז'. או S-קלאס, אם יש לו בעיות תקציב...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
צהריים טובים ,

Panamera.

תוצג לקראת 09.

מנועים:

4.5 V8 , המספק 340 כ"ס.

4.5 V8 טורבו , המספק 450 כ"ס.

קישור לאוטו מוטור ספורט http://www.auto-motor-und-sport.de/d/77603

ברור שמדובר בפוטושופ/הדמיה אשר לדעתי נאה ומשמרת את רוח הקבוצה - אין פריצת דרך/נועזות. כזכור הייתה הרבה ביקורת דומה על הקאיין (אשר אהבתי מהרגע הראשון).

מקווה שלא ישכחו מה יצר לחברה את התדמית ויהפכו לעוד יצרן מכוניות יוקרה!

הייתי שמח למכונית ספורט קלה ופחות יקרה (מישהו אמר אליז...?)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...