Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, הנתונים:

בן 19, כבר לא נהג חדש.

משרת בחיל השריון. חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלוש.

הרכב:

לאנטיס 2004. בבעלות האבא.

התוספת לביטוח כדי שגם אני אהיה במקיף:

1500 ש"ח ל7 חודשים (עד סיום הפוליסה). ז"א בערך 200 ש"ח בחודש.

השיקולים:

כשאני חוזר - אני מן הסתם יוצא לבלות. מכאן נובע שאני מוגבל בעיניין האלכוהול. מכאן נובע שאני משאיר את ההורים שלי בלי אוטו ביום שישי. בנוסף, יש את פאקטור הדלק. אבל מצד שני אני חובב הגה, ואני נהנה מהנהיגה.

מצד שלישי, לרוב תמיד יש איזה חבר שיכול לקחת אותי באוטו שלו.

בקיצר, האם שווה לי לעשות את הביטוח הנ"ל, בשיקול כל הפרמטרים, או שמא עדיף לי פשוט לשכוח מנהיגה ברכב למשך כל השירות שלי, ולהסתפק בחברים ומוניות כדי לצאת בימי שישי כשאני חוזר מהצבא?

בבקשה עזרה, אני נקרע בין האהבה שלי לנהיגה, לבין השיקול הכלכלי (והאלכוהולי)

לאון

נ.ב: למי שתוהה למה אני כותב בפורום ביום ראשון ב3 אח"צ, אז התשובה לכך היא שאני... ברגילה! :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

זה פשוט מאוד, אם השיקול הכלכלי משחק פה תפקיד גדול, ואם אתה צריך לשלם מכספך את התוספת ועדיף לך לבזבז את הכסף על דברים אחרים, אז סע עם חברים או במוניות ותהנה מהאלכוהול. אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך, אתה יודע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה, אם נצא מתוך ההנחה שבלי ביטוח, אתה לא נוהג - ואני מקווה מאוד שזו ההנחה שעל פיה

אתה פועל - אז נשאר שיקול כלכלי נטו, שרק אתה יכול לעשות.

מה שכן, לא כדאי להפסיק לנהוג לתקופה ארוכה כלכך כשאתה נהג חדש בלי הרבה נסיון. תחשוב על זה.

אפשרות ביניים תהיה לוותר על שבעת החודשים במידה ואתה עדיין במסלול או משהו גוזל זמן אחר,

ולעשות ביטוח אח"כ.

אבל כאמור, זה סתם חישוב כלכלי שרק אתה מסוגל לעשות.

העיקר הוא שלא תנהג בלי ביטוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוב חברות הביטוח מציעות גם ביטוח זמני לנהג צעיר/חדש על פי דרישה.

אחותי הקטנה לדוגמה, לא מבוטחת על הרכב שלי, אבל אם היא באה לבקר אצלי, או שאני נוסע לחו"ל ומשאיר לה את הרכב, ניתן להוסיף 53 ש"ח ולבטח את הרכב לכל נהג ל4 ימים.

אני מבוטח באישי ישיר, אבל ידוע לי שגם לשאר החברות יש סידורים דומים.

כדאי שתשאל את חברת הביטוח שלך אם זה אפשרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רוב חברות הביטוח מציעות גם ביטוח זמני לנהג צעיר/חדש על פי דרישה
תשמע, אני זוכר שרשורים בפורום שבו שאלו האם יש ביטוח מיוחד רק לשישי-שבת בשביל חיילים. התשובה בזמנו היתה שלישית.

מה שכן, לא כדאי להפסיק לנהוג לתקופה ארוכה כלכך כשאתה נהג חדש בלי הרבה נסיון. תחשוב על זה.

אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני כבר שנתיים נוהג, והייתי אומר שזה נחשב לטיפה ניסיון מאחורי ההגה. אני אתמודד בהצלחה עם הפסקת הנהיגה, הבעיה היא שאני אוהב לנהוג... :wink:

פורסם

אני מחזק את דבריו של רוני, כי אחריי הכל הגורם הכלכלי הוא בעצם המכריע ,אם לא יפריע לך לשלם 200 שקל בחודש אז תעשה, אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים , ויש לך הסעה אל תעשה .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

כדאי לך מאוד לעשות, הרי זה הכיף שלך, אתה נהנה מהנהיגה.

באמת אם יש אתה מסוגל לעמוד ב-200 ש"ח בחודש אז שווה לך לעשות ביטוח ותנהג שאתה יוצא הביתה ותהנה מהיציאה עד הסוף.

קח למשל דוגמה שתצא הביתה ויחליטו כל החברים לצאת והאוטו של החברים שלך יהיה מלא ולא תוכל ליסוע איתם אז אתה נשאר תקוע בבית. הרי לא נחמד להשאר בבית. אז אני במקומך הייתי חושב באמת לעשות ביטוח.

בכל אופן בהצלחה וסע בזהירות.

I feel LEGACY

פורסם

טוב, תודה לעוזרים. החלטתי לא לעשות ביטוח, ולהתנזר מנהיגה לשנים הקרובות.

ואם אני נשאר תקוע בבית תמיד יש מונית... :)

פורסם
תשמע, אני זוכר שרשורים בפורום שבו שאלו האם יש ביטוח מיוחד רק לשישי-שבת בשביל חיילים. התשובה בזמנו היתה שלישית.

אולי זו הייתה התשובה בזמנו. היום בוודאות זה קיים, ואני עושה את זה לא מעט. רק צריך לשים לב לא לנהוג אחרי שהביטוח פג בחצות, כמו שאחותי הכשרונית אך מעופפת עשתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי כדאי שתחסוך את הכסף. בחק מהכסף שתחסוך תוכל לשכור רכב ליום יומיים - מתי שבאמת ידגדג לך...

שיהיה לך שירות נעים וקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדכונים !

הצלחתי להשיג שאני יוכנס רק לסופישבוע לביטוח המקיף !

והמחיר? חינם אין כסף ! מי היה מאמין שלהיות באותה סוכנות הביטוח 15 שנה ישתלם לאבא שלי? :)

• תוכן חדש...