Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש חובת הדבקה מדבקת מבחן הכשירות לרכב (טסט) לשמשת הרכב.

לא מוצא כל תשובה פורמלית לזה באתר משרד הרישוי.

פורסם

אני לא הדבקתי והמכון בדיקה לא מדביק גם.

כל עוד רשיון הרכב נמצא,המדבקה הזו חסרת משמעות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה,

אני מנסה למצוא תשובה פורמלית לשאלה.

אני לא הדבקתי והמכון בדיקה לא מדביק גם.

כל עוד רשיון הרכב נמצא,המדבקה הזו חסרת משמעות.

פורסם

תדביק אחת צד ימין הכי למעלה שאפשר שיהיה זה לא מזיק.

אני ראיתי פעם בעירייה, הם רואים לפי המדבקה אם יש טסט לרכב הם לא מפנים אותו, לפעמים אנשים מתקשרים, מפריע להם שרכב סתם עומד ברחוב, אז לפי המדבקה הם בודקים, כל עוד יש טסט אסור להם לפנות.

לפעמים גם בביקורת, השוטר מסתכל במדבקה, ומבקש רק רישיון נהיגה.

פורסם

מדובר רכב חדש במקרה שלי :wink: לא תהיה בעיה של פינוי. ועדיין מחפש תשובה פורמלית לנושא. לא תשובה פרקטית.

תדביק אחת צד ימין הכי למעלה שאפשר שיהיה זה לא מזיק.

אני ראיתי פעם בעירייה, הם רואים לפי המדבקה אם יש טסט לרכב הם לא מפנים אותו, לפעמים אנשים מתקשרים, מפריע להם שרכב סתם עומד ברחוב, אז לפי המדבקה הם בודקים, כל עוד יש טסט אסור להם לפנות.

לפעמים גם בביקורת, השוטר מסתכל במדבקה, ומבקש רק רישיון נהיגה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מדביק כבר שנים. שומר אותה בצמוד לרשיון הרכב למקרה ו...

מעולם לא נשאלתי עליה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אחריות הבוחן תנועה בטסט לשים לך מדבקה.

שאלו כבר בעבר ראה תשובתו של Kompy שלממיטב זכרוני עבד (או עדיין עובד) באחד מסניפי קומפיוטסט בראשון לציון:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?70738-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%93%D7%91%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

לעניין החוק:

ראה תקנות התעבורה סעיף 274:

5* .מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב נבדק כל התנאים שבתקנות 271 ,272 ,273 ,273א,273ב ו-273ג ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקדמי של הרכב תווית שבה יצויין החודשלחידוש הרשיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התוויתשהודבקה על חלון הרכב, כאמור
.
פורסם

או ... זה בהחלט תשובה יותר רלוונטית לשאלתי. תודה רבה.

יחד עם זאת גם בקישור זה מדובר על משהו שכבר לא רלוונטי כי רשום שזה מתפקידו של בוחן הרכב וזו פעולה שהרי כבר לא מתבצעת על ידי בוחני הרכב (הרי נותנים לך את התווית ביד). דבר שמשאיר את שאלתי בעינה.

פורסם (נערך)

בדיוק, בקישור זה מדובר על משהו שכבר לא רלוונטי כי רשום שזה מתפקידו של בוחן הרכב וזו פעולה שהרי כבר לא מתבצעת על ידי בוחני הרכב (הרי נותנים לך את התווית ביד). דבר שמשאיר את שאלתי בעינה.

בקישור לפוסט הישן (של Kompy) מדובר בפוסט מלפני מלא שנים... ממש לא בטוח שזה עדכני.

אחריות הבוחן תנועה בטסט לשים לך מדבקה.

שאלו כבר בעבר ראה תשובתו של Kompy שלממיטב זכרוני עבד (או עדיין עובד) באחד מסניפי קומפיוטסט בראשון לציון:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?70738-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%93%D7%91%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%98-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

לעניין החוק:

ראה תקנות התעבורה סעיף 274:

.

עריכה אחרונה על ידי BoazBoaz
פורסם

מה שstum אמר, תכנס ללינק.

או ... זה בהחלט תשובה יותר רלוונטית לשאלתי. תודה רבה.

יחד עם זאת גם בקישור זה מדובר על משהו שכבר לא רלוונטי כי רשום שזה מתפקידו של בוחן הרכב וזו פעולה שהרי כבר לא מתבצעת על ידי בוחני הרכב (הרי נותנים לך את התווית ביד). דבר שמשאיר את שאלתי בעינה.

פורסם

אתם מתפלפלים על קטנות. זה שכתוב שהבוחן צריך להדביק, לא פוטר אותך מלדאוג שהתווית תהיה מודבקת.

אם תקבל דוח, מה תעשה? תשלח את הדוח לבוחן?

חובה עליך שעל החלון תהיה מודבקת המדבקה. מי מדביק בפועל- לא רלבנטי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...