Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים , אני מחפש לאישה רכב מיני \ סופר מיני בתקציב של עד 10K.

דרישות שיהיה אמין ( בלאי סביר מתקבל על הדעת) ואוטומטי .

מנהסתם ב10 אלף לא אמצא רכב חדש אבל בלאי סביר מתקבל על הדעת , הכוונה שלי באמין הינו רכב בלי מחלות ידועות קשות כמו פג'ו 206 אוטו' וכו' ...

בינתיים אני חושב על אופציות כמו :

איגניס 2003-2004

אבאו 2007-2008

פיאט פנדה 2004-2007

יודנאי גטס 2003-2007

אשמח לדעת לגבי הדגמים האלו בשנים המדוברות , ואשמח להמלצות על עוד רכבים קטנים וטובים עד 10 K/

תודה

יפני זה הכי אחי

פורסם

המהרשימה שלך הייתי מתמקד ביונדאי גטס ברמות איבזור gli/glx/gls.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי מה קורה , על פי טעמה הצלחתי לאתר עבורה שתי מכוניות אשמח לדעת לגביהם :

1. פיאט פנדה 2007 ידנית עם 140 אלף קמ על פניו עושה הרושם היא שמורה, המחיר 6 אלף .

2.סוזוקי איגניס 2003 אוטו' עם 170 אלף קמ .. המחיר 7 .

מה עדיף ולמה ?

תודה

יפני זה הכי אחי

פורסם

כשאתה חותם "יפני זה הכי אחי" אז כנראה שאתה כבר יודע את התשובה.

שני הרכבים בני יותר מ-10, כך שמבחינת אמינות, היא תהיה זהה לדעתי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

חות מכיר את האיגניס אך הפנדה רכב חיסכוני ופשוט מכאנית, יש מצב city שבו ההגה הפוך לממש קל - נוח בחניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שאני בדילמה די רצינית , הרכבים המדוברים די וותיקים אך השאלה מי מזדקן בכבוד ומי לא .

האמת שהיא נהגת יחסית חדשה שנהגה רק על רכבים חדשים ( עוברת מלאון 17 )

כשהיא ראתה את האיגניס מבפנים חשכו עיניה מלראות את העיצוב היפני של פעם .

את הפנדה היא העדיפה למרות הגיר רגיל ..

לכן התמקד מעט יותר בפנדה .

הבנתי שהמנוע שם הינו מנוע FIRE הישן של פיאט , זה יתרון .

החיסרון ממה שאני זוכר בזמו היה ההגה החשמלי שלו שהיה לו נטיה למות ועל הדרך לגרוף כמה אלפי שקלים לכיס המוסך ..

השאלה מבחינת עלות חלקים , האם המחירים ירדו מאז ..

בתור חובב יפניות ואת אמינותם , קשה לי לסמוך על איטלקיה בת 10 עם עבר טיפולי לא ברור .

אבל אם עלות החלקים נמוכה ועלות הרכב גם ככה כמעט ואפסית ..

אז אפשר לסחוב את עניין האמינות ( כמה כבר יעלה יישור קו לרכב כזה ? )

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמדומני הבעיה בפיאטים עם הסיטי היא בעיקר בפונטו ספייס, בדגמים המתקדמים יותר של פיאט לא ממש יצא לי להיתקל בבעיות במערכת.

לגביי הפנדה - כן זה מנוע אמין ודי חסכוני, אבל אני ממליץ להתרחק בחום מרכב שלא טופל כראוי (בין אם זה פיאט ובין אם זה סוזוקי או כל יצרן אחר).

פנדה שלא טופלה כראוי, ייתכן שגם לא קיבלה נוזל קירור איכותי, או חמור מכך - מי ברז, יש לזה לרוב השלכות חמורות.

אני ממליץ לחפש אחת שטופלה כראוי, לא חייב במוסך המורשה של היבואן, אבל כן אחת שדאגו לטפל בה בזמן - טיימינג, נוזל קירור איכותי וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם הבעיה בהגה אכן הייתה יקרה היום זה כבר לא ככה יש את עופר קצב

http://www.**************/details.asp?id=438

מומלף בפורום פיאט לבעיות בהגה.

פורסם

מנוע 1.2 הישן של פיאט (60 כ"ס 8 שסתומים) זה מנוע מאוד מוצלח ואמין, לא ניזוק במקרה של קריאת רצועת טיימינג, קיים משנת 1985...ביצועים אין אבל אופי פעולה נעים.

מה שיכול להרוס אותו זה שימיש במים רגילים במערכת קירור או בנוזל קירור לא מתאים, לבדוק את הנושא ולפסול קניה של מכוניות עם סימני חלודה/לכלוך/נוזל לא בורר במערכת.

אם בכל זאת רוצה אוטומטי, חפש גטס. אותו דבר כמו איגניס בערך רק יותר נפוצה, חלקים יותר זולים ובאותו כסף מודל חדש יותר.

• תוכן חדש...