Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על HONDA HRV 2017,הסתכלתי בספר רכב וכתוב לחץ של 30 בקדמיים ו29 באחוריים.

משום מה,הלחץ בצמיגים היה 38(לא יודע אם אחד מבני המשפחה ניפח).

אז הורדתי את הלחץ ל30 לכולם וכאשר הנעתי קיבלתי הודעה כזאת עם סימן קריאה שקשורה ללחץ של הגלגלים.

השאלות שלי:

1-מה הלחץ שאמור להיות בדגם הזה בגלגלים הקדמיים והאחוריים(מדובר על צמיגי מישלן).

2-הבנתי שצריך לכייל כל פעם את החיישן הזה של הלחץ כאשר מנפחים או מורידים אוויר,למה זה ככה?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם (נערך)

אפשר ובדקתה לאחר נסיעה - ולכן המדידה הראתה 38PSI.

בד"כ:

צמיגים ברוחב בין 195-225 על 15/16/17 - בד"כ נדרש לחץ אוויר בטווח ה 32-35PSI .. ויותר.

וכאשר הבדיקה ומילוי האוויר - מתבצעים לאחר נסיעה או ביום חם -

אם מילאו אתמול - 35PSI - אפשר ובבדיקה היום לאחר נסיעה, יראה גם 39PSI .

נראה לי כי חסר כרגע אוויר בצמיגים - נסה למלא 30-33PSI - כאשר הצמיגים קרים/נסיעה קצרה מאוד.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אפשר ובדקתה לאחר נסיעה - ולכן המדידה הראתה 38PSI.

בד"כ:

צמיגים ברוחב בין 195-225 על 15/16/17 - בד"כ נדרש לחץ אוויר בטווח ה 32-35PSI .. ויותר.

וכאשר הבדיקה ומילוי האוויר - מתבצעים לאחר נסיעה או ביום חם -

אם מילאו אתמול - 35PSI - אפשר ובבדיקה היום לאחר נסיעה, יראה גם 39PSI .

נראה לי כי חסר כרגע אוויר בצמיגים - נסה למלא 30-33PSI - כאשר הצמיגים קרים/נסיעה קצרה מאוד.

אייל.

לא מכיר את ה HRV אבל בג'אז לאחר כל נגיעה בלחץ האויר הנורה נדלקת ועל הנהג לבצע איפוס.

תבדוק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

תודה רבה לכם,שבת שלום.

• תוכן חדש...