Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנים של נאמנות למוצרי שורש, מתקרב המועד להחלפת הזוג הנוכחי.

אבל, לאור רב סרן שמועתי לגבי ירידה בטיב ובאיכות, אני בהחלט פתוח לשקול מותגים אחרים.

כמו כן, עקב הגיל והתרגיל,הדרישות הפעם - בניגוד למה שמציעים מוצרי שורש - הם מבנה אנטומי בסיסי כלשהו של פנים הסנדל/אורטופדי, אבל ללא מעורבות של עור עקב הדרישה שיהיה גם עמיד לטיולי מים.

אשמח לשמוע המלצות ולאוו דווקא מעמדת ניסיון אישי, אשמח לשמוע גם אם מישהו שמע בכללי על משהו חדש בתחום. רכש אגב אפשרי גם באירופה, שם אשהה הקיץ למשך כשבוע, או רכישה אינטרנטית החביבה עליי גם היא.

תודות.

פורסם

לדעתי נעלי הליכה במים הם מוצר מוצלח הרבה יותר. לא נכנבות האבנים הקטנות והמעצבנות בין כף הרגל לסנדל. משתמש בנעלי הליכה למים של קולומביה כבר כמה שנים. אחלה מוצר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מבין מה שאתה אומר כאן, אבל טיולי המים אצלי הפכו לארוע נדיר יחסית, רוב ההליכה תהיה יבשה.

שורש באו והציעו גם וגם, מבלי להחליף לפני הירידה למים לערדליים שאתה מתאר כאן ושאני אגב מכיר: הם באמת נוחים.

אני מבקש סנדלי הליכה נוחים. אפשרות הירידה איתם למים - בונוס.

אם אין חיה כזו, אשאר רק עם דרישת הנוחות.

פורסם

שמעתי על צ'אקו שהם טובים. חוץ מזה אני לא כל כך יודע, אבל חכמים ממני יגידו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבוע טוב,

אני חוזר לנושא ובודק שוב לאחר שקצת עזבתי את זה.

כרגע על הפרק ולפי מה שקראתי באינטרנט:

KEEN, טבע, שורש דגם גובי, Ecco, Merrell all out Blaze, Ahnu Kovar Sport.

חלק ציינתי שם יצרן כללי, כאשר ראיתי כמה דגמים שמצאו חן בעיניי וחלק ציינתי דגם מסוים.

הדגש בחיפוש שלי הוא נוחות ונוחות. אימום עד כמה שניתן בתצורה אורטופדית ורכות של הסוליה.

כמו כן היכן מיוצרים טבע והיכן KEEN?

אגב - נחרדתי מהמחירים שנעים בסביבות ה- 400 ש"ח.

• תוכן חדש...