Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שלישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבעלותי רכב וגם לאשתי יש רכב, המצב הוא שאני חושב להחליף את הרכב בעתיד הלא רחוק ואני רוצה אולי קצת להתפרע, עדיין לא סגור על הכיוון אבל אולי משהו ספורטיבי למדיי.

העניין הוא שרכב ייחודי באשר יהיה, ליום יום אינו רכב נוח הן מבחינת תשומת לב, צריכת דלק וכו"...

מה שמביא אותי לתהות האם כדאי לרכוש רכב שלישי זול ופשוט(4 דלתות לא צריך להתכלב...)ועם זאת רכב שיתן לי שקט נפשי, בעת הצורך אוכל לקחת 4 נפשות על ציודם.

השאלות:מאיזה סכום ניתן לרכוש רכב שלישי למשפחה בהגדרות המאד כלליות שהסברתי, מה עלות הביטוח לרכב שכזה?והאם לדעתכם העסק כדאי?

תודה למשיבים

פורסם

כשתיתן תקציבים ולמה אתה קורא "ספורטיבי", אפשר יהיה לענות.

אחרת הייתי אומר, ככה בשלוף, שתקנה פורשה קאיימן וקקטוס. זה עונה על הדרישות כמו שפורטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה עלות הביטוח לרכב שכזה?והאם לדעתכם העסק כדאי?

איזה "שכזה"? הביטוח לקאיימן יקר מהקטטוס.

מה שני הרכבים שכבר בבעלותך?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה רוצה להתפרע מצד שני חושב על מחירי ביטוח ודלק כנראה שאתה לא שוחה בכסף.

ממליץ לשלב ולא להחזיק רכב מיותר.

יש שפע אופציות שלא מנקרות מידי את העין. גולף GTI, לאון FR, פג'ו 308 GTI וכו'.

פורסם
כשתיתן תקציבים ולמה אתה קורא "ספורטיבי", אפשר יהיה לענות.

אחרת הייתי אומר, ככה בשלוף, שתקנה פורשה קאיימן וקקטוס. זה עונה על הדרישות כמו שפורטו.

הקקטוס יקרה. רכב להובלת המשפחה ? סובארו מתנחלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...