Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדיל לא מפתה, מעל 60K יש אופציות עדיפות. עם הקידומת 5 זה יכול למשוך יותר לקוחות.

הקורסה הזו הייתה איזיטרוניק לא ?

איזה אופציות עדיפות יש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן בנוסף גם סוזוקי סלריו, פיגו 108 /c1.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מעדיף "לשנמך" לספארק אוטומטית מ-0 ק"מ במחיר דומה, רק לא להיות עם גיר חד-מצמדי.

לא לחזור על הטעות הזו.

למרות שלא ניסיתי אותו.

מה יעזור לי הטורבו הזה, עם רוב הזמן לא אוכל נצל אותו וחלק גדול מהנסיעות במדינה הן באיזורים עירוניים צפופים ופקוקים?

פורסם
בספק שה0.9 ידני היה נמכר ב55, הליטר שמחליף את ה1.2 כן היה נמכר במחיר הזה.
אם תמחרו את הרובוטית ב-63K, אני מאמין שהם יכולים לתמחר 0.9 ידנית ב-58K, הידנית עולה סביבות ה-600 אירו פחות באירופה. אני מניח שהם פשוט חוששים שזה יחסל את מכירות הקליאו הידנית לחלוטין.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
הייתי מעדיף "לשנמך" לספארק אוטומטית מ-0 ק"מ במחיר דומה, רק לא להיות עם גיר חד-מצמדי.

לא לחזור על הטעות הזו.

למרות שלא ניסיתי אותו.

מה יעזור לי הטורבו הזה, עם רוב הזמן לא אוכל נצל אותו וחלק גדול מהנסיעות במדינה הן באיזורים עירוניים צפופים ופקוקים?

מי שגר באזורים פקוקים או בעיקר בעירוני אכן רובוט זה מעצבן, אבל מי שניסע לרוב בבין עירוני ובעל משפחה הדאציה נותנת פיתרון הרבה יותר טוב מהספארק.

פורסם
אבל לפחות העיפו את המנוע 1.2 ושמו את ה0.9.

בתוואי עירוני ה1.2 דווקא עדיף, ב0.9 אין בכלל מנוע מתחת לרף של הטורבו, קצת מעצבן להוריד הילוך בכל כניסה לכיכר ובכל האטה לפני מעבר חציה.

ב1.2 לעומת זאת כל עוד לא עוצרים לגמרי אפשר לשים הילוך שלישי ולשכוח שהרכב ידני.

(אבל זה כבר עניין של הרגל והעדפה אישית שלי בתור מי שנוהג הרבה בשני הרכבים, ברור שיש עשרות\מאות אלפי אנשים עם ה0.9TCe הזה שמרוצים ממנו..)

הדיל לא מפתה, מעל 60K יש אופציות עדיפות. עם הקידומת 5 זה יכול למשוך יותר לקוחות.

איזה סופרמיני טורבו אוטומטי יש ב63K?

תשווה תפוחים לתפוחים, בלי 0קמ, בלי לשנמך למיני, בלי לחפש יד1 ממישהו שזכה במפעל הפיס.

רק רכב חדש מהחברה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רוב הנהגים בארץ זוחלים רוב הזמן בפקקים בדרך לעבודה וזה בדיוק מה שהם לא צריכים - מנוע זעיר שרוב הזמן לא מגיע למצב שהטורבו נכנס לפעולה וגיר חד מצמדי שישגע אותם בפקקים. לפי דעתי זוהי טעות קשה של היבואן, היו צריכים לייבא את האוטו בגירסה ידנית בלבד במחיר סופר אטרקטיבי ואז היה הופך ללהיט אמיתי.

פורסם
אם תמחרו את הרובוטית ב-63K, אני מאמין שהם יכולים לתמחר 0.9 ידנית ב-58K, הידנית עולה סביבות ה-600 אירו פחות באירופה. אני מניח שהם פשוט חוששים שזה יחסל את מכירות הקליאו הידנית לחלוטין.

לוגאן 0.9 רובוטית עולה 70 אלף, וידנית 65 אלף - אז 58 אלף לסנדרו ידנית היה יכול להיות ריאלי.

בכללי מאז ייבוא הדגמים הרובוטיים והאוטומטיים של דאצ'יה, הייבוא של הגרסאות הידניות צומצם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העיקר לקשקש...

פרט את האופציות העדיפות בבקשה.

משכנתא זה קל

פורסם

לא לחזור על הטעות הזו.

למרות שלא ניסיתי אותו.

כשאתה אומר "לנצל אותו" אתה מתכוון ל? דווקא מנוע טורבו מספק מומנט טוב בסל"ד נמוך וירגיש הרבה יותר טוב באיזורים צפופים עם האצות קצרות .

פורסם
בתוואי עירוני ה1.2 דווקא עדיף, ב0.9 אין בכלל מנוע מתחת לרף של הטורבו, קצת מעצבן להוריד הילוך בכל כניסה לכיכר ובכל האטה לפני מעבר חציה.

ב1.2 לעומת זאת כל עוד לא עוצרים לגמרי אפשר לשים הילוך שלישי ולשכוח שהרכב ידני.

(אבל זה כבר עניין של הרגל והעדפה אישית שלי בתור מי שנוהג הרבה בשני הרכבים, ברור שיש עשרות\מאות אלפי אנשים עם ה0.9TCe הזה שמרוצים ממנו..)

איזה סופרמיני טורבו אוטומטי יש ב63K?

תשווה תפוחים לתפוחים, בלי 0קמ, בלי לשנמך למיני, בלי לחפש יד1 ממישהו שזכה במפעל הפיס.

רק רכב חדש מהחברה.

קצת הגזמת הייתי אומר. ע"פ הגרף של ביצועי המנוע של 0.9 לעומת ה 1.2, ל 1.2 יש יותר מומנט רק ב 1000 סלד. עד 1200 הם בערך שווים, ומשם צפונה הוא מפגר הרחק הרחק מהמנוע שמנצל 90 אחוז מהקג"מ שלו ב 1600 סל"ד.

יכול להיות שיש לו בורות יחסיים, אבל בשום צורה הוא לא יהיה פחות טוב מה 1.2.

פורסם

עזוב גרפים וטבלאות ולא יודע מה.

נהגתי אלפי קמ בסטפוואי 0.9 ידני, יש לי כמעט 50,000 ב1.2 ידני, בעיר האטמוספרי יותר נוח.

בחדרה לפחות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בגלל יחסי העברה הקצרים ה1.2 אכן יכול לנסוע בהילוך גבוה במהירות נמוכה, אבל בכול מצב הייתי מעדיף את ה 0.9 במיוחד לאזור הררי.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
רוב הנהגים בארץ זוחלים רוב הזמן בפקקים בדרך לעבודה וזה בדיוק מה שהם לא צריכים - מנוע זעיר שרוב הזמן לא מגיע למצב שהטורבו נכנס לפעולה וגיר חד מצמדי שישגע אותם בפקקים. לפי דעתי זוהי טעות קשה של היבואן, היו צריכים לייבא את האוטו בגירסה ידנית בלבד במחיר סופר אטרקטיבי ואז היה הופך ללהיט אמיתי.

אני מת לראות את הנתונים שעליהם אתה מבסס את ההודעה הזאת. זה נכון ש"זמן הנסיעה התארך" אבל בשום מקום לא כתוב שהמהירות הממוצעת ירדה, או אפילו שהמרחק הממוצע נשאר זהה. להיפך, בהרבה מקומות כתוב שהמרחק גדל, מה שאומר שלא "זוחלים" אלא פשוט נוסעים יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...