Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשקט בשקט התחילה להימכר הסנדרו החדשה בארצנו החמה.

הפעם עם מנוע 0.9T + הגיר הרובוטי חד מצמדי המוכר לנו מהסטפווי...

עריכה כדי שלא תרוצו לחפש: מחיר 63K

קישור לכתבה במגזין קארספורום

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה מחיר, אמנם הרכב לא חזק אבל חיסכוני והרבה. יותר מרווח מרכבי המיני עם מטען טוב.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר זה אותה הקוריצה הרומנית כמו בסטפויי, או ששיפרו אותו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי מה שרשום אותו גיר.

אבל לפחות העיפו את המנוע 1.2 ושמו את ה0.9.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל שהפסיקו את ייבוא הידנית, ב55 אלף היה מדובר באחלה רכב - עובדה שאותו יבואן ממשיך להעלות לכביש את המיקרה הידנית דור קודם ללא בעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם מדובר באותו הגיר אז מדובר במוצר מאוד נחות ולא נוח לפי דעתי.

יצא לי לנהוג בסטפויי רובוטית, הגיר מתנהג בצורה מאוד בעייתית. העברות ההילוכים מאוד ארוכות, המנוע מתנתק לזמן כל כך ארוך שחלק רב מהתאוצה הולך לאיבוד.

אולי זה בגלל שאני רגיל לגירים מתקדמים יותר ורף הציפיות שלי היה גבוה מדי.

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

אם הם היו מביאים את ה0.9 ידני ב 55 ואוו, זה היה ה-דיל.

Banji man

מנסיון שלי הגיר לא שונה משאר החד מצמדים, בעיר יש השהיות מעצבנות אבל מחוץ לעיר בסדר, תמיד לחד מצמדי יש את חוסר זריזות במעבר הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)

לפני שנים רבות היתה לי אופל קורסה רובוטית משנת 2003. את הגיר שלה אני דווקא זוכר לטובה כל עוד העברות ההילוכים נעשו באופן ידני.

בדאצ'ה זה פשוט מאוד חריג לרעה. גם העברות ידניות ומשחק של דוושת הדלק כדי לבצע סנכרון מושלם לא עוזרות. זה פשוט מאוד מאוד איטי

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אולי הצפיות היו גבוהות או שאתה רגיל לגירים מתקדמים יותר כמו גפול מצמדים שזה עולם אחר לגמרי למשל dsg.

לא הרגשתי משהו חריג, אבל כול אחד וההרגשה שלו.

פורסם

הדיל לא מפתה, מעל 60K יש אופציות עדיפות. עם הקידומת 5 זה יכול למשוך יותר לקוחות.

לפני שנים רבות היתה לי אופל קורסה רובוטית משנת 2003. את הגיר שלה אני דווקא זוכר לטובה כל עוד העברות ההילוכים נעשו באופן ידני.

הקורסה הזו הייתה איזיטרוניק לא ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

לא זוכר מה היה השם המסחרי של הגיר בקורסה. זה בוודאות היה גיר רובוטי חד מצמדי בעל חמישה הילוכים. לגיר הזה היו מחלות אמינות רבות. לגיר היה מנגנון הגנה מאוד רגיש שדואג להשבית את הרכב על כל פיפס קטן בגיר. בחיים לא נתקעתי בשולי הדרך כל כך הרבה פעמים עם אותו הרכב. אשתי עד היום לא מוכנה לשמוע על אופל מכל סוג.

מה שכן, שהגיר עבד הוא היה מעולה.

S60 Rdesign

פורסם

את האמת שאפילו הגיר בסוזוקי סלריו נעים יותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נדמה לי או שלקסו לקח כמעט שנתיים להביא את הדגם המחודש ארצה?

קרסו אוהבים להביא הרבה פעמים דגמים בדיליי מסויים.

אותי יותר מעניין מי ירצה עכשיו לשלם 15 אלף יותר על הסטפוואי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בספק שה0.9 ידני היה נמכר ב55, הליטר שמחליף את ה1.2 כן היה נמכר במחיר הזה.

בנוגע לגיר החד מצמדי בסנדרו, ניסיתי אותו בסטפווי ואני נוטה להסכים עם בנג'ימן , הפעולה שלו לא חלקה ביחס לחד מצמדיים אחרים והוא מתבלבל הרבה יחסית.

• תוכן חדש...