Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מטוסי קרב F35 באמת תקפו עמדות איראניות או של חיזבאללה בסוריה או פשוט רק טסו בשמי סוריה בכדי לבדוק האם המכמ"ם השונים ננעלים על המטוס ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד היום מטוסי קרב אחרים עשו את העבודה בצורה מצויינת אז למה לסכן את הטייס ומטוס F35 שאותה משימה יכול לבצע מטוס זול יותר ועם ניסיון של 30 שנים ?

פורסם
עד היום מטוסי קרב אחרים עשו את העבודה בצורה מצויינת אז למה לסכן את הטייס ומטוס F35 שאותה משימה יכול לבצע מטוס זול יותר ועם ניסיון של 30 שנים ?

אז מתי יבדקו את ה f35?

קנו אותו בשביל שישב במחסן...?

פורסם

כי מטוס חדש ודי חמקן יעיל יותר נגד מערכות הגנה חדשות יותר, ובלתי נראה לישנות יותר. ובדיקות נעילת מכ"מ לא עושים מעל שטח אויב, עושים בבדיקות קדם-מבצעיות, כדי לדעת למה לצפות.

ככה או ככה, כמו שכבר אמרו פה, זה דבר שמפקד חיל האוויר פשוט היה צריך לסתום את הפה לגביו.

פורסם (נערך)

הקונטקס בו הוצגה התמונה אומר הרבה, מול נציגים של צבאות זרים, לקוחות פוטנציאליים ומתלבטים לרכש F35. זה היה יותר קידום מכירות ללוקהיד, טבילת אש ראשונה בעולם. התמונה היא גימיק, המשמעות היא שחשובה.

בזמן שבריטניה שוקלת האם לבטל עסקה של 135 מטוסים ומדינות אחרות שמצמצמות כמויות בא חי"א ומציג את העליונות מול הנשק הרוסי.

זו הדרך של ישראל לעזור חזרה לטרמפ בשמירה על מקומות עבודה לכל האמריקאים שעוסקים בייצור המטוס.

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם (נערך)

אף על פי שמפקד חיל האוויר אמר שהחמקן החדש היה באזור האויב, אף אחד לא יודע מה הוא עשה שם. אבל, שלשום דווח (ע"י התקשורת של האויב) שהותקף שדה תעופה באלצ'בעה (שדרומית לחומס). הסורים יצאו בידיעה שמטוסי האויב פגעו בבסיס, ארה"ב הכחישה. ע"פ ערוץ הטלגרם "אבו עלי אקספרס":

קצת על השדה המותקף בצ'בעה:חיזבאללה השתלט על השדה בשנת 2013 והוא שימש יעד לנחיתת מטוסי תובלה אירנים שהביאו נשק ותחמושת עבור חיזבאללה: חלקו לשימוש בסוריה וחלקו לצורך חימוש חיזבאללה בלבנון. מיקומו האסטרטגי סמוך לאלקצייר איפשר העברה נוחה של ציוד ללבנון.

בשדה זה מצויים דרך קבע כוחות חיזבאללה וכוחות אירנים. השדה הוא גם מקום מושבה של חטיבת אלרצ'א המורכבת מחיילים שיעים סורים שמגויסים לחטיבה מגיל 16 ומעלה.

בנוסף לפי הערוץ (שמדווח לטענתו ע"פ התקשורת של האויב), התקיפה נעשתה מלבנון מתחת לאף של החזבאללה. הרשתות החברתיות באזור לעגו לנסראללה, שהמטוסים היו מתחת לאפו והוא לא עשה כלום. (עד כאן קרדיט לאבו עלי).

*ישראל לא הצהירה עד עכשיו שהיא תקפה את הבסיס.

בגלל זה אתמול נסראללה יצא בהצהרה שהוא לא מעוניין במלחמה. הוא בעצמו יודע שאין לו סיכוי מול ישראל ביחוד המצב הכלכלי שאירן וטורקיה נמצאות בו.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם
הקונטקס בו הוצגה התמונה אומר הרבה, מול נציגים של צבאות זרים, לקוחות פוטנציאליים ומתלבטים לרכש F35. זה היה יותר קידום מכירות ללוקהיד, טבילת אש ראשונה בעולם. התמונה היא גימיק, המשמעות היא שחשובה.

בדיוק מה שחשבתי.

פורסם

אני יכול להעיד ממקור ראשון שכמי שטס ב F35 מעל שמי סוריה, עשיתי איתו מסלולים הרבה יותר מאתגרים באיזור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למה אתה משעמם אותנו עם האמת, דיסקו? אנחנו רק רוצים נראטיב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בזמן שבריטניה שוקלת האם לבטל עסקה של 135 מטוסים ומדינות אחרות שמצמצמות כמויות בא חי"א ומציג את העליונות מול הנשק הרוסי.

זו הדרך של ישראל לעזור חזרה לטרמפ בשמירה על מקומות עבודה לכל האמריקאים שעוסקים בייצור המטוס.

בדיוק.

כמו כן הרתעה עמומה כמובן, למען יראו וייראו.

פורסם

כפי שציין gbguy,

המטוס נכח בשמי לבנון ולא סוריה.

תצוגת תכלית או שימוש מבצעי, בכל מקרה ישראל לא היתה מאפשרת לרוסים "הצצה אלקטרונית" ולכן לא טס מעל סוריה רוויות ג'אדטי מלחמה מתוצרת רוסיה.

במילים אחרות, לא חששנו מאיכות הנ"מ הסורי, אלא מאיכות הל"א הרוסי.

מעל לבנון הנוכחות/תשומת הלב הרוסית פחותה בהרבה.

טכנית, אם היתה תקיפה, יכלה להתבצע גם מעל שמי ישראל לעבר סוריה.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אני יכול להעיד ממקור ראשון שכמי שטס ב F35 מעל שמי סוריה, עשיתי איתו מסלולים הרבה יותר מאתגרים באיזור.

אתה עומד מאחורי הדברים שכתבת ? :-P

שלח לי בפרטי הוכחות.

פורסם

אני יכול להעיד כקצין מודיעין בטייסת במילואים, בקר טיסה במגדל פיקוח בדימוס וטיל מונחה בזמני החופשי, שדיסקו לא בילה מעל שמי סוריה יותר מחמש דקות. אבל לדעתי, אם יגיע בזווית של 38.5 מעלות בצלילה חצי ורטיקלית עם מדפים ימניים במצב ביניים, אין סוללת נשק רוסי שמסוגלת לזהות את ה-F35, להוציא אם סרן וסילי מזרוע הפיקוד של הגנת מוסקבה יפקד עליה, כי לו יש ראייה 7:7.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...