Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה עומד מאחורי הדברים שכתבת ? :-P

שלח לי בפרטי הוכחות.

איש שטח שנענה לאתגרים. עשה מילואים בגולן עם F350.

ואז נפטר מהאפס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המטוס כרגע בהרצה, לא עובר 3000 סל"ד

אין מצב שהגיע צפונית לחיפה.

קיימות מגבלות גם על 'טיס חדש' שלא יכול לטוס בלילה בלי מלווה.

כל הקשקשת הזאת היא קונספירציה של הצפון קוריאנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
להוציא אם סרן וסילי מזרוע הפיקוד של הגנת מוסקבה יפקד עליה, כי לו יש ראייה 7:7.

מה שלא ידעת, זה שלסרן וסילי יש כלים להגברת הראיה ל-200:200 והוא מסוגל לראות את ה-F35 ממריא מטבטים מתוך נמל לטקיה בלי משקפת, אבל מכיוון שהוא מוצב כרגע בסוריה, מדינה מוסלמית, הכלים האלה נשברים לעתים קרובות ויש בעיה רצינית באספקתם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, ישראל אוטוטו מחליטה אם להזמין עוד טייסת F-35 או להזמין או לשדרג מטוסי F-15 שאיפה שאני לא קורא, כולם אומרים שהF15I הישראלי עולה על האיכות של F-35.

דרך אגב, אני מאוד מקווה שאמריקה לא תספק בסוף לאויב הטורקי את הF-35 שבטוח גם תספק מידע על המטוס לרוסים.

דבר שלישי, חלק אומרים S-400 לא יכול על F-35 , חלק אומרים שF-35 יופל בקלות על ידי המערכת הזאת.

ודבר אחרון: לא זכור לי מטוס קרב שדיברו עליו כל כך הרבה בנושא התקלות. מקווה שבאמת רובם נפתרו...

פורסם

ודבר אחרון: לא זכור לי מטוס קרב שדיברו עליו כל כך הרבה בנושא התקלות. מקווה שבאמת רובם נפתרו...

אל תיקח את זה לכיוון שלילי, אבל זה מעניין כי את הגיר של ה-F15 מייצרת חברה יפנית שנקראת לוקהיד מרטין צ'אנג (אם אתה מחפש בגוגל בד"כ מקצרים את זה ללוקהיד מרטין), ואילו את בלם היד של ה-F35, שהוא כידוע בלם רטוב, מייצרת חברת בת גרמנית וולפגאנג בואינג.

תכל'ס, לא מפתיעים אם כן ההבדלים באמינות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אגב, ישראל

סתם קבוצה של מתלהמים.

בטח מושתלים של לובינסקי.

כמו שהתלוננו על הגיר של פולסווגן.

אין כלום כי לא היה כלום.

כולה... קצת עשן שיצא מהדיזל.

מטוס סבבה. אין תקלות ואלו שיש זה בגלל שהוא לא מתאים למזג האויר בסוריה.

עולם של אנטישמים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אגב, ישראל אוטוטו מחליטה אם להזמין עוד טייסת F-35 או להזמין או לשדרג מטוסי F-15 שאיפה שאני לא קורא, כולם אומרים שהF15I הישראלי עולה על האיכות של F-35.

ישראל תזמין טייסת שניה. הרי במקרה בלבד ההזמנה הראשונה ל-33 והאופציה השניה ל-17, כאשר טייסת ממוצעת היא 24-25 מטוסים. במקרה בלבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שהיה שם זה מפקד חיל אוויר שחצן ועם פה גדול.

מה השחצנות ולמה כל אדם שני כותב בתגובות YNET על שחצנות ופה גדול?

הכל מאושר, עובר צנזורה וכמובן, נבדק קודם לכן האם יש סכנה או בעיה באמירות כאלה.

כמו כן, אתה מבין שזה מפקד חיל האוויר ולא חייל טירון שרק התגייס ולפיכך, יש משמעות למה שהוא אמר ומי שבאמת מבין, יודע כי יש לכך רק יתרונות.

כפי שהסבירו, העליונות שלנו, הקידום של המטוס בטבילת אש אמיתית, כל הייחוסים האחרונים לתקיפות רבות, מאות הטילים שמשוגרים אליהם ועל ישראל וכן הלאה - רק מקדם ומוסיף למיתוג המטוס ואת ישראל כמעצמת חיל אוויר איכותית ממדרגה ראשונה.

עם כל הצער שבידיעה, זה רק מקדם את האינטרסים שלנו.

זה לא שהוא חשף באיזו זווית המטוסים תקפו, כמה נעילות היו מה ואיך הכל קרה, בסה"כ אמר: "חבר'ה, יש לנו מטוס מהמתקדמים בעולם (לא הכי זה ברור) והינה אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים", מה הבעיה כאן?

ברגע שיהיה S300 או S400 או S500 שם, זה כבר סיפור אחר.

דרך אגב, אני מאוד מקווה שאמריקה לא תספק בסוף לאויב הטורקי את הF-35 שבטוח גם תספק מידע על המטוס לרוסים.

דבר שלישי, חלק אומרים S-400 לא יכול על F-35 , חלק אומרים שF-35 יופל בקלות על ידי המערכת הזאת.

יש כבר S-500 בבדיקות מתקדמות, אל דאגה.

יזמינו כמובן, כפי שהסבירו כאן למה. שדרוגים תמיד ייעשו כיוון שיש משימות שמתאימות יותר לכאן ולכאן ועדיין, צריך כמה טייסות מ F-35 נרצה או לא נרצה, הגיון פשוט.

כל אחד מהמטוסים מותאם יותר לסביבה כזו או אחרת.

פורסם (נערך)
נמתין לתשובה יותר רצינית מחבר הפורום חן כתבינו לענייני ביטחון.

ביקשת - קיבלת.

F-35 זה מטוס שתהליך המיבצוע שלו בארצות הברית נמשך הרבה מעבר למצופה, אבל אני לא חושב שאי פעם היו דאגות רציניות שהוא "לא יעבוד" או משהו כזה.

לגבי מה הוא עושה בשמי סוריה - השד יודע. למיטב ידיעתי (וטרם התעמקתי בסוגיה) המטרה שדווחה לא מספיק רחוקה מן הגבול כדי לדרוש חדירה משמעותית לשמי סוריה או לבנון: היום אפשר להטיל חימושים מנגד. אולי מישהו רצה גם להפגין כוח?

לגבי S-400: הרוסים מתפעלים, למיטב ידיעתי, סוללה של המערכת ׁ(דגם SA-21) בסוריה, ובינתיים זה לא הפריע לאף אחד לעשות שם כלום. תבינו מזה מה שאתם רוצים.

עד שיהיה S-500 לא רק מבצעי אלא מוכן לייצוא למדינות זרות - נסתדר. בכל אופן, אף אחד לא ימכור את זה לבשאר אלאסד. המערכת שיש בסוריה היא של הכוחות הרוסים שפרוסים שם. זה הבדל חשוב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן ענה לך, מה שיש לסורים זה S-200 וגם זה בלחץ.

מערכות ה S-300/S-400 שייכות לרוסים ותחת פיקודם, זה ההבדל.

• תוכן חדש...