Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות HU לרכב שלי, יש לי סקודה עם מערכת הswing וכרגע אני רק מעוניין להחליף למולטימדיה אבל אני כן ארצה בעתיד להחליף את שאר המערכת ברכב לכן חשוב לי שהHU תתמוך בסאונד טוב.

שמתי עין על דגם של פיוניר MVH-2300NEX שראיתי באמזון במחיר סביר של כ1400 שח.

https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/NEX/MVH-2300NEX

אני רוצה שתהייה אפשרות לחיבור של הטלפון דרך android auto או car play ורציתי לשמוע עם למישהו יש ניסיון או דעה על הדגם הזה או דגמים דומים בתכונות ובמחיר שאפשר גם לקנות בארץ והאם הפונקציות האלה טובות בכלל או שעדיף להתחבר דרך בלוטוס ולא לשבור את הראש.

תודה רבה.

[h=1][/h]

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות HU לרכב שלי, יש לי סקודה עם מערכת הswing וכרגע אני רק מעוניין להחליף למולטימדיה אבל אני כן ארצה בעתיד להחליף את שאר המערכת ברכב לכן חשוב לי שהHU תתמוך בסאונד טוב.

שמתי עין על דגם של פיוניר MVH-2300NEX שראיתי באמזון במחיר סביר של כ1400 שח.

https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/NEX/MVH-2300NEX

אני רוצה שתהייה אפשרות לחיבור של הטלפון דרך android auto או car play ורציתי לשמוע עם למישהו יש ניסיון או דעה על הדגם הזה או דגמים דומים בתכונות ובמחיר שאפשר גם לקנות בארץ והאם הפונקציות האלה טובות בכלל או שעדיף להתחבר דרך בלוטוס ולא לשבור את הראש.

תודה רבה.

[h=1][/h]

רק שים לב שהמערכת מאמזון בלי רדיו של הארץ

ולדגם הספציפי אין כניסה לדיסקים אם זה משנה לך

מבחינת איכות סאונד ואופציות כיוון כמו שאר מכשירי פיוניר

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
רק שים לב שהמערכת מאמזון בלי רדיו של הארץ

ולדגם הספציפי אין כניסה לדיסקים אם זה משנה לך

מבחינת איכות סאונד ואופציות כיוון כמו שאר מכשירי פיוניר

Sent from my iPhone using Tapatalk

כל קנייה מאמזון לא תתמוך ברדיו בארץ? במידה וכן יש מכשיר דומה שלהם שאני יכול לקנות בארץ באיזור המחירים האלה?

• תוכן חדש...