Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם VOLVO V40 T4 R-Design Plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

תודה על הסקירה המפורטת!

בעבר הייתה לי C30 T5 ("רגילה"), גיליתי אז עולם חדש של איכות ועוצמה במחיר משתלם.

היום אני עם ליסינג (השם ישמור...) וכנראה אפטר מהרכב לטובת פרטי. על הכוונת שלי כרגע V40 T5 R design יד שנייה, אשמח לשמוע מכם יותר על נוחות הנסיעה עם צמיגים בחתך נמוך (להבנתי בארץ אין הבדל במתלים בין ה R לרגיל).

תודה!

פורסם

יש הבדלי נוחות בין הגדם הרגיל ל R DESIGN. לפי דעתי ההבדלים לא גדולים. הרכב לא קשיח מדי ועדיין נותן יכולות ספיגה טובה. עדיין, אם אתה מאוד רגיש לעניין הנוחות בצע נסיעת מבחן.

אם כבר נסעת על רכבים ספורטיביים בעבר ולא הייתה לך בעיה עם קשיחות מסוימת אז לך בשקט על ה R DESIGN

S60 Rdesign

פורסם

אכן, ההבדל בנוחות נובע רק מהצמיגים ולא מהמתלים שהם זהים בכל הV40 למיטב ידיעתי. ב-S60 הרדיזיין מכוייל שונה.

לדעתי הנוחות בהחלט סבירה, שום דבר חריג. בטח בימינו שלא מעט רכבים משפחתיים כבר מגיעים עם צמיגי 18-19" בחתך נמוך, זה כבר לא משהו חריג. קשה מאד למצוא V40 T5 R-DESIGN, אז אם מצאת - והנתונים/מחיר טובים - לך על זה מהר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...