Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מישהו יכול לספק כאן בדיקת קרינה לנירו??

מאוד חשוב ואשמח מאוד לשיתוף אם אפשר שתבררו בבקשה

תודה מראש!

פורסם

בהנחה שתחזיק את האוטו 10 שנים אין בכלל התלבטות.

טויוטה הם היחידים שמציעים אחריות למערכת ההברידית- וזה שווה המון כסף!

יונדאי/ קיה חדשות בתחום ואי אפשר לדעת מה אורך חיי הסוללה. בטויוטה לעמות זאת סוללות מחזיקות כ 10 שנים וכשהן מתקלקלות- יש אחריות!

פורסם

בנוגע לאמינות, כנראה שהנירו תהיה לך האמינה ביותר. לפי "קונסיומרס רפורטס" האמריקאי, הקיה נירו זכתה במקום הראשון לרכב האמין ביותר, עוקפת על הדרך מתחרות כמו הקורולה ופריוס.

פורסם

העיקר שתיקח את הרכב שהכי נוח לך, הרכבים האחרים שציינת הם ג'יפונים והם נראים אחרת לגמרי מפריוס, אני חושב שהנירו רכב מעולה אבל הכי חכם שתנסה את שלושתם ותחליט לאחר מכן

פורסם (נערך)

הבעיה בפריוס זה לא שזה רכב איטי, אבל הוא לא בדיוק מעודד אותך לנסוע מהר, בהאצה יש רעש של "עזוב אותי באמשך". איוניק (לא יודע איך נירו, מאמין שגם ככה) זה רכב שמרגיש הרבה יותר "חי". יש גם מערכות בטיחות אקטיביות, מה שבפריוס אין ולא יהיה כנראה בדור הזה.

אבל,

אם הייתי קונה רכב ל-10 שנים, הייתי בוחר פריוס מבין שלושתן (ואני אומר את זה בתור אחד שהזמין יונדאי איוניק בליסינג).

משתי סיבות - גיר רובוטי באיוניק/נירו, שאני לא יודע איך הוא יחזיק לאורך זמן, ואחריות ארוכה למערכת היברידית בטויוטה.

למערכת הנעה של פריוס גם אמינות מוכחת, אלה רכבים שמגיעים בתור מוניות בחו"ל לחצי מיליון ק"מ ויותר (יש מקרים של 700-800 אלף. ואפילו מיליון על סוללה מקורית).

https://www.greencarreports.com/news/1099135_toyota-prius-taxi-logs-more-than-600000-miles-batteries-last-apparently-video

או יותר טוב - הייתי מחכה לטויוטה אוריס החדשה, שאמורה להגיע עם מערכת היברידית חדשה (לא יודע אם לארץ), בסוף 2018-תחילת 2019.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...