Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הילה, היית חוסכת את זה בהתחלה אם היית אומרת שאת מחפשת רכב יפני/קוריאני, או לא צרפתי/אירופאי.

בכל מקרה ניסו כאן להציע לך רכב טוב יותר מאלה שאת מחפשת כחבילה כוללת, אך את גם צודקת וזכותך לחפש את הרכב הכי אמין שיש, למרות שהצרפתים משתפרים אך עדיין יש להם פשלות, אך חשוב שתדעי שזה קיים היום כמעט אצל כל היצרנים עתירי הטכנולוגיה, גם לטויוטה לא חסרים כאלה.

נושא המחשב אכן קיים לצערי, אפילו לפי כחודשיים שכן שלי התחדש במחשב רכב חדש בכמה אלפים לC4 פיקאסו שלו, מה שכן וחבל, שוק הצרפתיות די עייף ושמירת הערך איומה.

בכל מקרה בין הרכבים שבחנת הייתי הולך על היונדאי, למה?

1. המיקרה כבר מאוד מיושנת, ובחו"ל כמעט ולא קיימת, אלא הדגם החדש שאמור להגיע לארץ בכל רגע.

2. הספייס סטאר, לא הצלחתי למצוא מבחן שהמליץ עליה.

נשארנו עם היונדאי שדי מומלצת בהרבה מבחנים שקראתי.

אתה צודק אכן לא ציינתי ״פסילות״ כגון צרפתיות, ניסיתי להשאר תמציתית. אבל אנחנו צריכים לכבד אנשים שדעתם שונה משלנו ולכן כך הגבתי.

בסך הכל אין רכב מושלם ולכל יצרן יש את המחלות שלו מסכים איתי? גם ליפניות יש תקלות , אבל השוק לא משקר.. ככה לפחות דעתי.

אז זנחתי את המיקרה כי הספקתי לקרוא קצת. למרות שהיא עולה לי 10k פחות. ובדקתי לגבי הדור החמישי שלה, לא יגיע במהלך 2018.

מנסיעת המבחן שלי היום לא הצלחתי לעמוד על דקויות , 15 דק נסיעה זה לא מבחן. לא לכסא ולא להבדל בין 4 ל3 צילינדרים. אז אכן מתחשבת בדעות מיוטיוב ופה. לוקחת את המלצתך לתשומת ליבי 8)

עריכה אחרונה על ידי hilagfx
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהגתי חודשיים וחצי על מיקרה וספייס סטאר.

שניהם מהשכרה , ויש לציין שלמרות קילומטראז' נמוך שניהם עברו חיים לא קלים.

המיקרה התפרקה לי ביידים ( מתגים מתפרקים, חלונות נופלים מעצמם) , הסחיבה ממש גרוטאה . יחד עם זאת מבחינת הרגשה היא הרגישה קצת יותר אוטו מהמיצובישי.

הספייס מרגישה זריזה יותר, וגם נוטה באופן מובהק יותר לזרוק זנב , זה כיף ונחמד אבל צריך להזהר .

שניהן היו חסכוניות מאד מבחינת צריכת דלק.

באופן אישי ממש לא התחברתי.

ממליץ לך לבדוק את האחיות הקוריאניות הפיקנטו וה i10 , או אפילו לחפש יאריס או ג'אז מ 2016 , יעלה טיפה יותר אבל זה כבר רכב ברמה אחרת.

זו דעתי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מאוד מטריד אותי עניין האחיזה של הספייס דווקא בגלל סגנון הנהיגה שלי, והדעה גורפת. מאוד מוריד לי ממנה..

מעניין מה גרם למיקרה להרגיש יותר אוטו?.. דווקא כשנכנסתי אליה מבלי לנהוג בה הרגשתי כאילו נכנסתי לדגם מקרטון על גלגלים.

הפיקנטו מכוערת לטעמי והיאריס... במחיר של רכב בן 4 שנים עם 65 שעון ניתן לרכוש רכב חדש. הופך את הסיפור ללא תקציבי ולא הגיוני.

נשארתי עם i10 כמובילה ככל הנראה. חבל שהתוספות שלה לא מפנקות.. הצעת המחיר של הדגם פרימיום של המיצובי נתן יתר של פינוקים , הנעה בכפתור, חלונות מושחרים , חישוקים קלים , תאורת קסנון , וכל מיני קטנות ..

פורסם

מאוד ממליץ על הפיקנטו.יש לאשתי כבר 7 שנים פיקנטו ,הרכב נוח ,יושב חזק על הכביש,0 תקלות ושוק טוב.לא במקרה הוא כל כך מצליח.

הפזו רכב יפה ומעניין אבל אין לו את השוק והאמינות של הקיה.

פורסם
מאוד ממליץ על הפיקנטו.יש לאשתי כבר 7 שנים פיקנטו ,הרכב נוח ,יושב חזק על הכביש,0 תקלות ושוק טוב.לא במקרה הוא כל כך מצליח.

הפזו רכב יפה ומעניין אבל אין לו את השוק והאמינות של הקיה.

אני חולק עליך.

אם תכנס ליד2 תראה שהפיגו 208 1.2 טורבו אוטומטית עולה בערך 59 אלף+- לשנת 2015 שזאת ירידה של 14 אלף ממחיר ה0 ק"מ שהוא 73 אלף. פיקנטו 2015 נמכרות ב46 אלף+- שזאת ירידה של 17 אלף ש"ח ממחיר ה0 ק"מ שהוא 63 אלף. שמירת השוק של הפיגו טובה יותר בערך ב3 אלף ש"ח בשנה.

לגבי אמינות כרגע אין שום בעיות עם הרכב לכן לא יודע מאיפו הבאתה את הקביעה הזאת שהפיקנטו בהכרח יותר אמינה.

ועוד לא נגענו בזה שהפיגו חסכונית יותר לכן אם להשוות הוצאות של פיגו אל מול פיקנטו תשלם גם פחות על דלק במקרה של פיגו.

בנוסף לכך הפיגו רכב עדיף מכול הבחינות היא יותר בטיחותית (מבחינת מבחני הריסוק הן שקולות אבל לפיגו אחיזת כביש טובה יותר והתנהגות עדיפה) הרבה יותר נוח מרווח יותר משמעותית ועוד...

פורסם

5 שנות אחריות על פיג'ו עושות את העסקה יותר כדאית.

האם 208 מליסינג 0 קילומטרים מקבל אחריות זהה לרכבים מהיבואן, או שזה כמו במקרה של קיה ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מעט פעמים אני נתקל בפייסבוק במודעות לחיפוש רכבים כאשר מציינים לא צרפתית, לכן לדעתי בפועל פיגו יכול להיות יותר קשה למכור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו לא צריכה להוכיח את האמינות שלה.

ה208 והמותג עצמו צריכים להוכיח.

לפני הפיקנטו היתה לי פזו ,הרכב היה נוח יותר מהפיקנטו וקצת מהיר יותר,אבל תקלות היו לו לשמור שהיה שמור.

אני מבין שיש כאן הרבה נציגים של פזו שדוחפים בכוח את הדגמים השונים.

ה208 במקרה זה באמת היחיד ששומר על ערך כלשהו בפזו ,כל השאר פשוט מתרסקים.

פורסם

איזה פיגו הייתה לך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
אני אענה לך בצורה מעצבנת רק מפני שאתה יורק אש על בנאדם שחיפש לרכוש יאריס רחמנא ליצלן (וכבר הספיק לעדכן שהוא ירד מזה) : חוסר התוחלת בלהמליץ לבנאדם על פג׳ו זה בגלל שאין לו זמן לשבת יומיים עם האוטו במוסך כי הלך המחשב. שצרפתים ימשיכו לעשות קוראסונים.

תודה על הזמן שלך רועי .

לא זיהיתי אש אצלי ולא תגובה מעצבנת אצלך, ענין של תפיסה מעט איטית אולי מצידי. מה שכן נכון היא ה"מלחמה" העיקבית שאני מנהל נגד סטיגמות, פז'ו, וכמו שאת אוהבת להגדיר "מה לעשות.." ניצבת בראש הקורבנות בענין הזה יחד עם סיטרואן ופיאט. כמו שכבר כתבתי אין בין התפיסה שלי לבין זכותך המלאה לבחור מה שאת רוצה ובשם איזו סיבה שתעלי בדעתך ולא כלום. זכותי מהצד השני היא לטעון שמדובר במעשה שאין בינו לבין בחירה נכונה ורציונלית ולא כלום.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
5 שנות אחריות על פיג'ו עושות את העסקה יותר כדאית.

האם 208 מליסינג 0 קילומטרים מקבל אחריות זהה לרכבים מהיבואן, או שזה כמו במקרה של קיה ?

פג'ו נותנים 5 שנות אחריות...?

פורסם
פג'ו נותנים 5 שנות אחריות...?

גם סיטרואן נותנת על הC3, רק נישאר לקליאו להצטרף לאחריות המורחבת.

פורסם
הפיקנטו לא צריכה להוכיח את האמינות שלה.

ה208 והמותג עצמו צריכים להוכיח.

לפני הפיקנטו היתה לי פזו ,הרכב היה נוח יותר מהפיקנטו וקצת מהיר יותר,אבל תקלות היו לו לשמור שהיה שמור.

אני מבין שיש כאן הרבה נציגים של פזו שדוחפים בכוח את הדגמים השונים.

ה208 במקרה זה באמת היחיד ששומר על ערך כלשהו בפזו ,כל השאר פשוט מתרסקים.

בתור מישהו שמתיימר להיות חובב רכב וממליץ לאנשים איזה רכב לקנות הייתי מצפה ממך לגישה קצת יותר מעמיקה לנושא ולא לגישת "פעם היה לי רכב מיצרן X והוא היה זבל לכן כול הרכבים של יצרן X הם זבל".

כול רכב וכול דגם ותת דגם עומד בפני עצמו להזכירך בשנות ה2000 וואג ייצרה מנועים אטמוספריים ותיבות אוטומטיות פשוטות ברמת אמינות לא פחות ממעולה 7 שנים אחרי זה כשהם עברו למנועי טורבו ותיבות רובוטיות הם הפכו לבדיוק ההפך.

כיום אנחנו חיים בעולם ייצור גלובאלי ורוב רכיבי ליבה ברכב מגיעים מספקי צד ג' אם זה מערכות בלימה, מחשבים, טורבו, שרשראות, רצועות וכו... יצרן הרכב בדרך כלל מייצר רק את חלקי המרכב ומעטים גם את המנוע ומרכיב את כול הפאזל הזה ביחד לכן אתה תופתע כמה חלקים משותפים יש בין הפיגו שאתה כול כך שונא לבין הקיה המעוללת שלך.

לגבי אמינות אז ה208 כבר הוכיחה את עצמה היא נמצאת איתנו מאז 2012 ולא הראתה בעיות סדרתיות מעבר לממיר קטליטי שהוחלף בדגם משופר לעומת זאת ידוע שלקיה יש בעיה סדרתית עם חיישן קראנק ויוניט אור בלם אבל ניחא קיה אמינה יותר כי זאת קיה.

פורסם
לא הציעו לגברת את השברולט ספארק החדשה.

את זקוקה לתא מטען גדול?

מה הדרישות שלך בגדול?

אכן לא הציעו לי את השברולט ספארק באחד מהליסינגים כיד שניה

וגם לא בדקתי אותה בסוכנות..

האופציות שלי כרגע הן רכבים מסוכנויות עם הנחה , התפתחות חדשה עקב המבצע שמתרחש

עד עכשיו חיפשתי רק 0 ק"מ ושם אני נרשמת כבר כיד שניה

מבדיקה שלי כעת עולה שמחירה בסוכנות הוא 79,000

ומהשוואה כעת אני רואה שהיא לוקחת אולי בביצועים , מנוע יותר חזק

אך נכשלת בהשוואה בצריכת דלק בהתאמה.

אין לי צורך בתא מטען גדול , הדבר בכלל אינו מהווה שיקול.

אני זקוקה לרכב חסכוני מפני ש99 אחוז מהזמן אני נוסעת בתוך העיר

נסיעה בינעירונית אחת בשבוע. ואז אני אשמח לביצועים קצת יותר מתאימים לכביש מהיר.

כמו כן, חבילות איבזורים מפנקות נוטות לקנות אותי. :wink:

• תוכן חדש...