Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני מחפשת לרכוש רכב 0 ק״מ וקצת אובדת בים ההשוואות :shock:

התקציב 65-66 אלף שח כאשר בסוכנויות 0 ק״מ למיניהם הציעו לי את הניסן מיקרה .. ומאז קראתי פה קצת והדעות חלוקות

האם יש רכב שאפשר להשוות לניסן שהוא עדיף במפרט ודומה בתקציב ?

(אם אמצא טויוטה יאריס יד שניה מוכנה לדחוף את התקציב ל68 אלף .. )

תודה לעוזרים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי היאריס ירדה מהפרק מכיוון ששנתון 2015 לא יורד מ75 אלף..

נשארתי עם מיקרה ועם ספייס סטאר ,

קצת מטריד אותי עניין הרפידות בלמים , והזוית גלגול שקראתי לגבי הספייס סטאר, (אני בחורה וההבנה בנהיגה נכונה מבחינה מכאנית ופיזית היא מה לעשות לוקה בחסר... ) מה גם שיש אותה הרבה פחות על הכביש ויכול להיות עניין חלפים יקרים יותר במקרה הצורך

וגם מטריד אותי המיכל הקטן ! 35 ליטר.

האם יש תובנות לגבי מה עדיף מבין שניהן והאם יש הצעה למשהו אחר מהמשפחה שיכול להוות ראש בראש עם האופציות?

פורסם

אין שום בעיה עם זוית גלגול בספייס סטאר. בכל הרכבים מחליפים רפידות בלמים כאשר הן נשחקות. לא תהיה בעיית זמינות חלפים לאף אחד מהרכבים האלה - היבואן מחוייב לספק חלפים 7 שנים אחרי שהדגם מפסיק להימכר . ספייס סטאר רכב חסכוני מאוד. את המיכל של 35 ליטרים תצטרכי למלא פעם ב 350-400 קילומטרים. יש לא מעט ספייס סטאר על הכבישים, אין לזה שום השפעה על מחירי החלפים.

כל החששות שרשמת אין בהן שום בעיה אמיתית. מה שחשוב זה ללכת לסוכנויות, לשבת ברכבים, להזמין נסיעות מבחן ולהחליט איזה רכב מוצא חן בעינייך מבחינת הנוחות, מרחב פנים, הרגשה בנסיעה, שדה ראייה ועוד עשרות פרטים אחרים שכל אדם רואה בצורה שונה.

208 זה רכב מקבוצה יותר גבוהה - רכב נחמד מאוד, שווה לבדוק גם אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עדיף פיגו 208 רכב הרבה יותר טוב מכול בחינה אפשרית.

יש חדשות 0 ק"מ ב72 אלף

מי שמוכן לשלם מחיר של 208 חדשה, או קרוב לכך, על יאריס משומשת, מגלה את דעתו שהסמל ומה שהוא מייצג חשוב לו הרבה יותר ממה שהאוטו יודע לעשות.

פורסם
מי שמוכן לשלם מחיר של 208 חדשה, או קרוב לכך, על יאריס משומשת, מגלה את דעתו שהסמל ומה שהוא מייצג חשוב לו הרבה יותר ממה שהאוטו יודע לעשות.

תראה טויוטה היא עדיין לא פררי אז אני לא בדיוק הולכת על סמל..

פשוט אצלנו במשפחה היו בעיקר טויוטות חדשות מהסוכנות ומה לעשות ..טויטה = אפס תקלות.

לפני שבוע מכרתי קורולה שנהגתי עליה מ2003. אמינות הרכב לא סתם נמצאת בטופ.

לעומת זאת אני אעדיף לשלם מחיר של 74 אלף שח על רכב חדש מאשר רכב שנמצא 4 שנים על הכביש

ולכן כרגע מנסה למצוא את החלופות לטויוטה

הזמנתי נסיעת מבחן לספייס סטאר וליונדאי להיום

סתם מנסה להיעזר בכם להשוואה בין החלופות

תודה לכל המתייחסים דעתכם עוזרת לי מאוד. :)

פורסם

פשוט אצלנו במשפחה היו בעיקר טויוטות חדשות מהסוכנות ומה לעשות ..טויטה = אפס תקלות.

לעומת זאת אני אעדיף לשלם מחיר של 74 אלף שח על רכב חדש מאשר רכב שנמצא 4 שנים על הכביש

בגדול את צודקת לגבי תדמית האמינות של טויוטה הם הרוויחו את זה ביושר אבל אמינות ברכב זה לא הכול ולפעמים עדיף לשלם פעם ב3 שנים תיקון של 1500 שקל אבל לקנות רכב יותר חסכוני, בטיחותי, מרווח, נוח, חזק וחדש.

לגבי הפיגו 208 שנמכרת ב73000 שקל אז זה דגם מוצלח ללא בעיות סדרתיות עד כה ועושה רושם שהוא אמין וירידת הערך שלו בשוק היד 2 לא גדולה כמו ביתר הפיגו.

חוץ מזה ה208 מתעלה על היאריס בכול פרמטר אפשרי ועוד תהיה חדשה עם 5 שנים אחריות לכן בהחלט היא תהיה רכישה עדיפה על היאריס.

פורסם

טוב הייתי היום בנסיעות מבחן ומחר אני אמורה ללכת לסגור

הצעות המחיר שקיבלתי הן על הגרסאות המאובזרות כמו שציינתי בהשוואה שבלינק ,

אולי אוכל לבקש בכל זאת פסק דין אחרון בין יונדאי למיצובישי ?

http://www.gear.co.il/השוואת_רכבים/מיצובישי_ספייס_סטאר_2016_1.2_פרימיום_אוטומט_מול_יונדאי_i10_2017_1.25_אינספייר_אוטומט_מול_ניסאן_מיקרה_2013_1.2_ויזיה_אוטומט

פורסם

חולשה לסמל אינה רק ענין של אקזוטיקה, היא בהחלט יכולה להיות גם הסיבה שהבאת אחרי " ומה לעשות.. וגו' " במצוטט. העובדה שאת מעדיפה מכונית פחות מוצלחת לטעמי כמעט מכל בחינה שהיא בשל כך ועוד משומשת, היא בהחלט ענין של בחירה חופשית ולגמרי לגיטימית. כל שציינתי בפוסט הקודם שלי הוא את חוסר התוחלת בהמלצה על פז'ו למי ש"אצלו במשפחה.." וכיו"ב.

פורסם

באמת שני הרכבים הרגישו לך בנסיעה אותו דבר? לא התחברת לאחד מהם קצת יותר?

אני אישית הייתי קונה יונדאי כי אני לא מתחבר לרכבים עם 3 צילינדרים. אפילו הייתי מתפשר על צריכת דלק קצת יותר גבוהה כדי לא להרגיש רעידות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חולשה לסמל אינה רק ענין של אקזוטיקה, היא בהחלט יכולה להיות גם הסיבה שהבאת אחרי " ומה לעשות.. וגו' " במצוטט. העובדה שאת מעדיפה מכונית פחות מוצלחת לטעמי כמעט מכל בחינה שהיא בשל כך ועוד משומשת, היא בהחלט ענין של בחירה חופשית ולגמרי לגיטימית. כל שציינתי בפוסט הקודם שלי הוא את חוסר התוחלת בהמלצה על פז'ו למי ש"אצלו במשפחה.." וכיו"ב.

אני אענה לך בצורה מעצבנת רק מפני שאתה יורק אש על בנאדם שחיפש לרכוש יאריס רחמנא ליצלן (וכבר הספיק לעדכן שהוא ירד מזה) : חוסר התוחלת בלהמליץ לבנאדם על פג׳ו זה בגלל שאין לו זמן לשבת יומיים עם האוטו במוסך כי הלך המחשב. שצרפתים ימשיכו לעשות קוראסונים.

תודה על הזמן שלך רועי .

פורסם

הילה, היית חוסכת את זה בהתחלה אם היית אומרת שאת מחפשת רכב יפני/קוריאני, או לא צרפתי/אירופאי.

בכל מקרה ניסו כאן להציע לך רכב טוב יותר מאלה שאת מחפשת כחבילה כוללת, אך את גם צודקת וזכותך לחפש את הרכב הכי אמין שיש, למרות שהצרפתים משתפרים אך עדיין יש להם פשלות, אך חשוב שתדעי שזה קיים היום כמעט אצל כל היצרנים עתירי הטכנולוגיה, גם לטויוטה לא חסרים כאלה.

נושא המחשב אכן קיים לצערי, אפילו לפי כחודשיים שכן שלי התחדש במחשב רכב חדש בכמה אלפים לC4 פיקאסו שלו, מה שכן וחבל, שוק הצרפתיות די עייף ושמירת הערך איומה.

בכל מקרה בין הרכבים שבחנת הייתי הולך על היונדאי, למה?

1. המיקרה כבר מאוד מיושנת, ובחו"ל כמעט ולא קיימת, אלא הדגם החדש שאמור להגיע לארץ בכל רגע.

2. הספייס סטאר, לא הצלחתי למצוא מבחן שהמליץ עליה.

נשארנו עם היונדאי שדי מומלצת בהרבה מבחנים שקראתי.

פורסם

נהגתי חודשיים וחצי על מיקרה וספייס סטאר.

שניהם מהשכרה , ויש לציין שלמרות קילומטראז' נמוך שניהם עברו חיים לא קלים.

המיקרה התפרקה לי ביידים ( מתגים מתפרקים, חלונות נופלים מעצמם) , הסחיבה ממש גרוטאה . יחד עם זאת מבחינת הרגשה היא הרגישה קצת יותר אוטו מהמיצובישי.

הספייס מרגישה זריזה יותר, וגם נוטה באופן מובהק יותר לזרוק זנב , זה כיף ונחמד אבל צריך להזהר .

שניהן היו חסכוניות מאד מבחינת צריכת דלק.

באופן אישי ממש לא התחברתי.

ממליץ לך לבדוק את האחיות הקוריאניות הפיקנטו וה i10 , או אפילו לחפש יאריס או ג'אז מ 2016 , יעלה טיפה יותר אבל זה כבר רכב ברמה אחרת.

זו דעתי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...