Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי מעוניין לשדרג את רכבו לרכב משפחתי. תקציבו עד 50 אלף ש"ח, והוא מעוניין ברכב יפני בלבד, ודרישותיו הם:

1.אמין

2.אחזקה סבירה.

3.עדיפות לאוטומט.

הוא חשב על מאזדה לנטיס. יש אופציות אחרות?

תודה.

פורסם

היפנים הרי אלופים בייצור של מכוניות משפחתיות אמינות, אוטומטיות ואפרוריות.

סובארו אימפרזה, מאזדה לאנטיס, טיוטה קורולה ואולי אפילו סוזוקי ליאנה. כולם אופציות שכדאי לשקול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה בתקציב כזה הוא ילך על רכב שנת 96? הוא מחפש רכב כמה שיותר חדש ושיעשה כמה שפחות בעיות.

האם פורד פוקוס תיכנס בתקציב ותענה על דרישותיו?

פורסם

בתקציב הזה תכנס סובארו אימפרזה 1999 היא עדיפה על הלנטיס בעלויות האחזקה, ומהנה יותר לנהיגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה בתקציב כזה הוא ילך על רכב שנת 96? הוא מחפש רכב כמה שיותר חדש ושיעשה כמה שפחות בעיות.

האם פורד פוקוס תיכנס בתקציב ותענה על דרישותיו?

מה עם 626 שנת 98?!(לא רשמת שהוא מחפש 1.6).
פורסם

אני המלצתי לו ללכת לכיוון של משפחתית גדולה ו626 בפרט, אבל הוא טוען שהוא לא צריך את הגודל הזה ושלאחר בדיקה שלו עם חברות שהביטוח הוא גילה שמשפחתית גדולה יקרה יותר לביטוח, והוא מחפש רכב עם הוצאות מינימליות, ולכן מנוע 1.8 הוא המקס'.

המלצתי לו לבדוק את הפוקוס..האם היא תיכנס בתקציב?

פורסם

מה עם פוזה ? הוא אולי מעדיף את הלנטיס F ? שנת 98 נכנסת לו בתקציב בכיף.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
המלצתי לו לבדוק את הפוקוס..האם היא תיכנס בתקציב?
לא ממש אלא אם כן הוא יהיה מוכן להוסיף מעט כסף,הפוקוס עדיפה על היפניות בסדר גודל של המחירים הללו לפי דעתי.
  • תוכן חדש...