Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוזר לחבר עם קניה של רכב.

התלבטות בין פאביה חדשה לאיביזה חדשה.

הנטיה לסיאט מכיוון שהיא מגיעה עם השלדה החדשה, תא מטען גדול יותר ומסך מולטימדיה גדול יותר מהסקודה.

אשמח לשמוע את דעתכם איזה רכב מומלץ ולמה?

פורסם

איביזה יותר מרווחת מבפנים, תא מטען יותר גדול, אבזור יותר טוב (אני מניח שהוא מתלבט בין האוטומטיות)

בדמות בקרת שיוט אדפטיבית מראות מתקפלות ועוד.

גם המנוע של האיביזה מוציא 115 כ"ס לעומת 110 בפאביה.

היתרון היחיד של הפאביה שעולה לי זה פנים יותר נעים , בהשוואה לזה של האיביזה ברמות הגימור הנמוכות (לא FR) שנראה דיי פשוט באיביזה.

פורסם

היום ישבתי בשניהם ועל איביזה נסעתי.

לאיביזיה מושב קדמי נוח יותר ומאחור משמעותית נוח יותר מהפאביה בעלת תנוחת ישיבה כפופה, מאוד לא נוח היה לי.

כמו כן המרווח בירכים מאחור עדיף באיביזה, מערכות בטיחות אקטביות ותא מטען גדול יותר.

הפאביה איכשהו ניראית פשוטה מידי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה חדשה יותר, גדולה יותר וכוללת הרבה יותר ציוד. הפאביה למרות מתיחת פנים היא עדיין יושבת על הפלטפורמה הקודמת. נכון לעכשיו האיביזה עדיפה

• תוכן חדש...