Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח חברים

לפני כניסה למוסך רוצה קצת לרחרח כאן לשם קבלת מושג מינימלי על הבעיה שיכולה להיות...

אז ככה:

ברשותי סוזוקי ליאנה שנת 2006. בזמן האחרון יש בריחת מים מסיבית מהרדיאטור והמיכל הרזרבי.

זה קורה לרוב אחרי כל נסיעה של חצי שעה ויותר. בפעם האחרונה מילאתי כמעט 2 ליטר מים. מיותר לצייין כמובן שבשלב זה אני ממלא מים רגילים ולא נוזל קירור. בדקתי מפלס שמן והכל תקין. אין שום נזילות מתחת לרכב. בנסיעה עצמה אין התראות כל שהן וכשפותחים מכסה מנוע לא רואים משהו חריג שקשור לזה. מאוורר רדיאטור עובד תקין.

מה להערכתכם זה יכול להיות?

תודה מראש

פורסם

אם אין נזילה שנראית לעיין מאיזור תא המנוע ומתחתיו תבדוק את השטיחים של הנהג והנוסע לידו...אם רטובים הנזילה היא מרדיאטור החימום הפנימי. אם יבשים יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור.

פורסם
שלום רב וחג שמח חברים

לפני כניסה למוסך רוצה קצת לרחרח כאן לשם קבלת מושג מינימלי על הבעיה שיכולה להיות...

אז ככה:

ברשותי סוזוקי ליאנה שנת 2006. בזמן האחרון יש בריחת מים מסיבית מהרדיאטור והמיכל הרזרבי.

זה קורה לרוב אחרי כל נסיעה של חצי שעה ויותר. בפעם האחרונה מילאתי כמעט 2 ליטר מים. מיותר לצייין כמובן שבשלב זה אני ממלא מים רגילים ולא נוזל קירור. בדקתי מפלס שמן והכל תקין. אין שום נזילות מתחת לרכב. בנסיעה עצמה אין התראות כל שהן וכשפותחים מכסה מנוע לא רואים משהו חריג שקשור לזה. מאוורר רדיאטור עובד תקין.

מה להערכתכם זה יכול להיות?

תודה מראש

שלב ראשון להכנס למוסך ולבצע בדיקה בלחץ לנזילות ומצב פקק הרדיאטור.

אם לא נמצאות נזילות חיצונית אז בדיקה עם גלאי או לחץ הפוך, למצב למעבר דחיסה למערכת הקירור.

אל תמהמה עם זה כי הקיץ בפתח.

פורסם
אם אין נזילה שנראית לעיין מאיזור תא המנוע ומתחתיו תבדוק את השטיחים של הנהג והנוסע לידו...אם רטובים הנזילה היא מרדיאטור החימום הפנימי. אם יבשים יש לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור.

קרה לי גם בליאנה והיה ראדיאטור חימום,המוסכניק ביטל לי אותו והכל הסתדר

פורסם

תודה רבה חברים. האמת חשבתי על עניין רדיאטור החימום כי זה גם קרה לי במאזדה 6 הקודמת שלי ואכן ביטלו לי במוסך את הצנרת לעניין זה. אבל. האם זה יכול לקרות גם כשלא מפעילים את הרדיאטור חימום?! לי זה קרה בחורף כשהפעלתי אותו תמידית ואכן היו מים מתחת לשטיחון. אבל כרגע לא מפעילים את החימום אז איך זה יכול להיות?!

תודה מראש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים, תודה רבה

הבעיה נפתרה בן רגע. עשו בדיקה בלחץ ומיד נראתה נזילה מהצינור הרחב. זה שיוצא למעלה מהרדיאטור ומתחבר למשהו...:)

בחיבור למשהו הייתה נזילה. ממש ירדו מים בשצף ברגע ביצוע בדיקת לחץ

כל טוב

• תוכן חדש...