Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הונדה סיוויק 5 דלתות שנת 2013

טיפול 75000:

שמן מנוע 5W-40 ,מסנן שמן מנוע ,טבעת אטימה לפקק שמן ,מסנן דלק 2012-2016 D ,תפס למסנן דלק

הצעה של מוסך מורשה 1900 ש"ח

שאלה עד כמה זה יקר?האם באמת נדרש להחליף מסנן דלק?

אשמח לסדר גודל של מחירים לטיפול כזה(חלפים מקוריים)

תודה

פורסם

אם אתה קונה את החלפים בעצמך,

שמן פילטר שמן וטבעת לא אמורים לעבור את ה 250 ש"ח ומכאן המחיר יכול רק לרדת.

פילטר דלק אני לא בטוח כי אני לא יודע אם אצלך מדובר על פילטר חיצוני שהוא חלק בלתי נפרד מהמשאבה למרות שעל פי המחיר שקיבלת הוא סביר להניח נפרד מהמשאבה אז אני לא מאמין שהוא יעלה יותר מ - 250-300 ש"ח.

כל השאר זה מע"מ, עבודה וחמוצים של מורשה יבואן.

פורסם

פילטר עולה 500שקל לכל הפחות (חייב מקורי) תנסה לדבר עם אורגינל חלפים

העבודה דיי קשה ומעצבנת לכן לוקחים בד"כ 300-400 עליה

מבחינת חובה או לא חובה יש כאן כאלו שלוקחים לפה ולשם וזה תלוי באיכות הדלק בארץ שהיא דיי גבוהה

פורסם

המחיר נשמע מאוד יקר אבל אלה המחירים של מורשה. תבדוק אופציה לקנות את החלפים בעצמך בחנות חלפים הקרובה לביתך וגש למישהו שרק יבצע את העבודה...אתה תחסוך כימעט פי 2.

פורסם

אכן פנה אל חנות חלפים מורשית יבואן הונדה, "אורגינל חלפים" שברח' בית אלפא 4 ת"א,

טל' 03-6310828 או 03-5617001.

הכי טוב זה לפנות עם צילום רשיון הרכב שתשלח אליהם בווטסאפ 058-5617001 וכך הם יודעים בדיוק

את החלפים ששייכים למכוניתך.

בהצלחה ובברכת פסח שמח - רפי לין

פורסם

פילטר מקוריעולה כ500 שח לפני מעמ וכמו שכתבו מעליי העבודה קצת מורכבת. אין הוראה של היצרן להחליף (בדוק בספר הרהב). זו הנחיה של היבואן בלבד, משום מה. אני באופן אישי ויתרתי על כך

• תוכן חדש...