Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מכון טסטים בצפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להחליף חלקים סתם, מצד שני לא רוצה לעבור ב''חוואה'' טסט בלי שבודקים את הרכב. מהי האלטרנטיבה? מחפש מקום איכותי בצפון שיבדוק את הרכב כמו שצריך ומצד שני לא יגנוב ממני כסף שאני לא צריך להוציא. יש חייה כזו?

פורסם

רק לפני 4 שנים... רק.

בדיוק במאי השנה זה יהיה שאני כבר מעביר שם 4 שנים ברצף 2 מכוניות. מעולם לא ניטפלו אלי שם. רכב אחד בן 10 והשני כמעט 20.

אני לא אחתום לאף אחד שם ערבות או תעודת יושר, אבל זה הניסיון שלי.

• אחראי פורום
פורסם

העברתי שם עשרות טסטים.

לא שלא היו גליצ'ים שהצריכו טיפה אסרטיביות, אבל הם היו בודדים וקשה להגיד שנטפלים שם.

ממעט ההכשלות שקיבלתי, היו על עניינים חשובים שאתה אמור להיות שמח שמוצאים אצלך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מודה לכם על ההמלצה, אם זאת, קשה להתעלם ממה שמצאו שם.

4 שנים זה לא הרבה למכון טסטים שקצב חלופת העובדים שם אינו גבוה. זה לא איזה מוקד מכירות או משהו כזה.

פורסם

בכרמיאל נכשלתי עם סקודה ראפיד בת שנתיים (טסט ראשון) על זוג צמיגים קדמיים, לדעתי הם הגזימו, אבל הם לא הרוויחו מזה כלום..

מצד שני, כשהייתי מחבל קטן, עברתי שם עם עונדה, פילטר פתוח, דוד רמוס, ג'אנטים 15 ומידות שאומנם חוקיות לרכב אבל לא מאושרות ברישיון, אולי כי היה ערב חג ומיהרו..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טסט בירכא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד שני, כשהייתי מחבל קטן, עברתי שם עם עונדה, פילטר פתוח, דוד רמוס, ג'אנטים 15 ומידות שאומנם חוקיות לרכב אבל לא מאושרות ברישיון, אולי כי היה ערב חג ומיהרו..

ניגשתי פעם לטסט באחד המכונים במפרץ חיפה בערב יו"כ בשעה 11:50. בדקו לי בלמים ופנסים קדמיים, בשעה 12:00 הרשיון כבר היה חתום.

למותר לציין שזה היה לפני ימי המחשב ובדיקת הפליטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עברתי למכון טסטים בכרמיאל ליד מוסך שגב.

שני הרכבים עוברים טסטים ללא בעיה.

האמת שגם בירכא לא היו בעיות, אבא שלי שנים עושה שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב תקין ואין ליקויים ברמה שמצריכה באמת תיקון, אז טסט בסכנין יחסית ישרים. אם הרכב ותיק ונראה לא להיט הם יחפשו בנרות על מה להכשיל, הכל עניין של חזות ופאסון (עצוב להגיד)

פורסם

היום בבוקר עשיתי טסט לשני הרכבים שלנו... אוטוטסט במפרץ חיפה ליד משרד הרישוי (המכון האמצעי מבין ה-3 שבמקום). הוגנים מאד על פי ניסיוני.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נמנע כמה שיותר להיכנס לעכו. מעולם לא אהבתי את השירות שם ואני לא איכנס לפרטים יותר מעמיקים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...